Onaaaa 1407 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: żona Magda i dwoje dzieci: Jagoda i Marek Wszystko fajnie ale Marek mi sie nie podoba. Trzeba zmienić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 417 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a i pamięć chyba nie taka... Twoja Panie M. Mister Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 585 Napisano 1 godzinę temu 34 minuty temu, Spaghetti... napisał: 40 zeta i nazywasz mnie reniferem sam będąc jeleniem? Nawet kużwa życzeń nie potrafisz przyjać z klasą. Dlatego Szynszyla ma Cię wiesz gdzie. Załóżcie na głowy opaski reniferowe i ruszajcie w wyścig o serce szynszyli Kto pierwszy, ten nie tylko lepszy, ale i bardziej zabawny dla widzów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 5 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Wszystko fajnie ale Marek mi sie nie podoba. Trzeba zmienić Nabuchodonozor brzmi dumnie i po królewsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 417 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, salix napisał: Załóżcie na głowy opaski reniferowe i ruszajcie w wyścig o serce szynszyli Kto pierwszy, ten nie tylko lepszy, ale i bardziej zabawny dla widzów. Szynszyla już wybrała faceta i nie jest to Chwila czy Ja, w czym masz problem Salix ? Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 5 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, salix napisał: Załóżcie na głowy opaski reniferowe i ruszajcie w wyścig o serce szynszyli Kto pierwszy, ten nie tylko lepszy, ale i bardziej zabawny dla widzów. wyścigi kardiologów - zwycięzca otrzymuje serce najwięcej klasy to jednak mają nauczycielki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Nabuchodonozor brzmi dumnie i po królewsku Może lepiej Mateuszek. Nabuchodonozor brzmi jak jakiś sęp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 417 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: wyścigi kardiologów - zwycięzca otrzymuje serce najwięcej klasy to jednak mają nauczycielki... ... A róża u niej w pokoju to mit ? Wiem jak jest, więc nie żal się na forum i nie udawaj Greka Po prostu zaakceptuj porażkę i wreszcie się ogarnij. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Może lepiej Mateuszek. Nabuchodonozor brzmi jak jakiś sęp. no to może cesarskie imię: Menelik? Patrycjusz może chociaż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: no to może cesarskie imię: Menelik? Patrycjusz może chociaż? Nie podoba mi się. Może kornel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie podoba mi się. Może kornel łączymy literaturę z piłką nożną? strzelił gola z kornela? to może chociaż Menelaos? bohater Sparty, mąż pięknej Heleny moglibyśmy go wołać Menel! fajnie co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 417 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: łączymy literaturę z piłką nożną? strzelił gola z kornela? to może chociaż Menelaos? bohater Sparty, mąż pięknej Heleny moglibyśmy go wołać Menel! fajnie co? Złość Ci nie pomoże, lepiej pomorze bez meneli wspominaj gościu z ''klasą'' Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: łączymy literaturę z piłką nożną? strzelił gola z kornela? to może chociaż Menelaos? bohater Sparty, mąż pięknej Heleny moglibyśmy go wołać Menel! fajnie co? Nie możemy go wołać Menel Może Molinezja a będziemy wołać Moli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 5 Napisano 53 minuty temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie możemy go wołać Menel Może Molinezja a będziemy wołać Moli a racja - wołasz dzieciaka a przylezie jeszcze kilku 'prezesów' z okolicy a Molinezja to nie jest imię żeńskie? a poza tym jeszcze by go wołali Mol! a po co ma mi jakiś mol po domu latać to może Saron? mielibyśmy w domu oko Sarona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 49 minut temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a racja - wołasz dzieciaka a przylezie jeszcze kilku 'prezesów' z okolicy a Molinezja to nie jest imię żeńskie? a poza tym jeszcze by go wołali Mol! a po co ma mi jakiś mol po domu latać to może Saron? mielibyśmy w domu oko Sarona Saron może być. Brzmi dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 5 Napisano 46 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Saron może być. Brzmi dobrze czyli czterdziestolatek + żona Magda i dzieci: Jagoda i Saron to teraz już z górki... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 417 Napisano 46 minut temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Saron może być. Brzmi dobrze Co z Widmo w takim razie Magi ? Edytowano 46 minut temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 45 minut temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Co z Widmo w takim razie Magi ? Muszę go spytać czy mu sie Saron podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 417 Napisano 44 minuty temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Muszę go spytać czy mu sie Saron podoba Koniecznie, bo ja w tej trójcy nie jestem na szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 43 minuty temu (edytowany) 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: czyli czterdziestolatek + żona Magda i dzieci: Jagoda i Saron to teraz już z górki... Najpierw Saron i jeszcze mi powiedz gdzie znajdę tego 40 latka Edytowano 42 minuty temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 5 Napisano 41 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Najpierw Saron i jeszcze mi powiedz gdzie znajdę tego 40 latka ale problem przecież to banalne poznajesz dwudziestolatka i czekasz dwie dekady... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 417 Napisano 20 minut temu .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach