Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Powazna

Na powaznie pytam.

Polecane posty

Gość Powazna

Dziewczyny stosujace srodki antykoncepcyjne,powiedzcie mi czy normalne jest plamienie podczas stosowania antykoncepcji? Zdazylo mi sie to po raz pierwszy po roku stosowania i pojawiaja sie co jakis czas drobne plamienia:( Martwi mnie to bo nie wiem czy jestem dobrze zabezpieczona?

Gość spytaj o to swojego lekarza
ginekologa pustaczko :P

Gość poszła do ginekologa

Gość to normalne ale powinnaś
wybrać sie do gina, może źle Ci dobrał piguły. Nie przejmuj się wypowiedziami pustaków /pustaczek :p

Gość Powazna
Oczywiscie,ze bylam u gin , ale procz tego,ze wszystko jest ok i ,ze tak sie czasem zdarza nic innego nie uslyszalam... Jednak nie wiem czy przez te plamienia jestem zabezpieczona przed ciaza? Nie wiem jakimoze byc powod tych plamien ?Badanie wyszlo ok... Nic nie rozumie

Gość segda
tabletki moga zawierac za malo progesteronu jak dla Ciebie powinnas pomyslec nad zmiana a przede wszystkim poprosic gina o hormonogram pozdrawiam

Gość powazna
segdo dziekuje za odpowiedz,a co to jest hormonogram?

Gość segda
powazna: hrmonogram to badanie na poziom hormonow plciowych w konkretnych fazach cyklu miesiaczkowego zazwyczaj robi sie je w 5 dniu cyklu pozniej w 14 dniu cyklu a pozniej okolo 26, 27 dnia cyklu nie jest to tanie badanie jezeli robi sie je prywatnie poniewaz koszt zbadania jednego hormonu wnosi okolo( mowie o swoim miescie) 23-27 zl ale naprawde warto i wiele sie przy tym wyjasnia pozdrawiam aha i dobor tabletek anty po tym jest o wiele latwiejszy dla lekarza

Gość powazna
segdo Bardzo CI dziekuje :) Chociaz lekarze rzdko wydaja skierowania na takie badania,jednak wtedy wszystko by sie wyjasnilo...