Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeda z tłumu

niech jakas kobieta wejdzie

Polecane posty

Gość o bosheeee
do magdalenkazz to, ze miesiączka zaczęła sie te 2 dni wcześniej to nic, bo objawy owulacji są zazwyczaj przez kilka dni więc wszytsko jest w porzadku :) hmmm a złapaniem chirurga za palec, to zapewne fotomontaż, tylko po to, aby odsunąć mysli kobiet od aborcji. Oczywiscie aborcji nie pochwalam, ale nie pochwalam też rodzenia niechcianego dziecka, na które nie ma się pieniedzy i któremu nie bedzie się w stanie zapewnić prawdziwego domu.

Gość kasiaaaaa
dzieki ci pzredmówczynio naprawde juz hcyba sie neimartwie,zapomne o tym i ebde sie cieszyc weekendem chyba naarzie lece na korki bed epotem papa

Gość magdalenkazz
Coz, Ad1. Tabletki anty nie są wcale takie cudowne juz jest udowodnione naukowo ze wiele kobiet posiada gen(ktorego nazwy nie pamietam)a po zazywaniu tabletek anty jest 99% na to ze gen zmutuje co sie skonczy oczywiscie choroba onkologiczną, nie jestem lekarzem nie znam sie.ale lekarka tak mi mowila. oprocz tego jest tu drugie forum na temat grzybicy pochwy, ktore u wiekszosci dziewczyn zaczela sie wlasnie po zazywaniu tych tabletek, to wcale nie jest dla organizmu obojętne. ad2. to nie bylo zdjecie robione w celu propagandowym tylko autentyk , podczas operacji prenatalnej a nie fotomontaż, bylo o tym swojego czasu glosno. nie jestem zachowawcza w pogladach to pewne, i tez nie jestem za tym zeby dzieci mialy rodzicow ktorzy ich ni chca. jezeli tych rodzicow nikt milosci nie nauczyl i nauczyc sie nie moga to niech dzieci nie zabijają tylko dadzą w czyjes kochajace rece. swoją drogą dziwne ze tylko osob pragnie dzieci , podobno wiec jest chetnych do adopcji rodzicow niz dzieci w domach dziecka ale niepotrzebne procedury utrudniaja im zaadoptowanie dziecka. to wszystko stoi na glowie :/

Gość magdalenkazz
przpraszam za literowki :P o boshe a od kiedy tak wspolzyjesz?? bo u mnei to jest niemozliwe, po pierwsze za bardzo bym sie bala, na dziecko nie moge sobie pozwolic mam dopiero 17 lat :P hehe a poza tym nei umialabym tego obliczyc mam nieregularne cykle

Gość swatchi
ja tez mam nieregularne,mam prawie 17

Gość autorka.......
ja tez mam nieregularne,mam prawie 17

Gość autorka.......
ja etz bym sie bała brac tabletki i potem sobie tak sexic sie na maxa wiesz....mmm ale to ejst boskie tak bez niczego:)

Gość Paulinka9588
Czesc Wam mam takie male pytanko... kochalam sie z chlopakiem byl to moj pierwszy raz zabezpieczylismy sie prezerwatywa.. nie pekla ani nie zsunela sie.. chyba nie jestem w ciazy? eeh denerwuje sie troszke zwlaszcza iz zrobilam to 13 dni po miesiaczce eeh pomozcie:(

Gość Paulinka9588

Gość pełna wątpliwości
waham sie ze zrobieniem testu.....może nie potrzebnie panikuję. Sytuacja wygląda tak: wg kalendarzyków dni płodnych-moje plodne to 20.07-3.08. w tym czasie kochaliśmy się 22.07 i 2.08 do konca we mnie bez zabezpieczeń i 27.07 bez zabezpieczeń ale nie do końca we mnie. Od wczoraj powinnam mieć okres, piersi bolą mnie jak zazwyczaj przed okresem i jajniki chyba też. Piszę "chyba" bo już sama nie wiem czy sobie tego bólu nie wmawiam. Może ten test jest nie potrzebny. Czy jednak powinnam pójść po test?

Gość pełna wątpliwości
CZy mam iśc po test czy spokojnie czekać na @. Wg kalendarzyków dni plodnych moje były 20.07-03.08. Kochaliśmy sie 22.07 i 02.08 do końca we mnie bez zabezpieczeń i 27.07 bez zabiezpieczeń ale nie do końca ("przerywany"). Okres powinnam mieć od wczoraj ale brak. Piersi bolą mnie tak jak zazwyczaj przed okresem i jajniki też chyba bolą. "Chyba" bo nie wiem czy tego bólu sobie nie wmawiam. Iść czy raczej nie ma potrzeby? Co WY zrobiłybyście na moim miejscu?