Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miruna

Boję się !!!

Polecane posty

Gość miruna

Mam 22 lata a ciągle jestem jak dziecko, boje się dorosłości wszystko jest takie straszne:( mam chłopaka starszego od siebie o 10 lat on ma już inne cele ciągle zażuca mi że jestem dziecinna, nie umiem się zachować w towarzystwie jego przyjaciół. Chce mnie zostawic i poszukac laski bardziej odpowiedzialnej starszej itd.. Każe mi czytac więcej ksiazek bo twierdzi że jestem głupia.. Ale mam doła😭

To Twoj chlopak wpedza Cie w kompleksy... wcale nie musisz w wieku 22 lat byc w pelni dojrzala, masz jeszcze czas na \"dorosniecie\"... Gdyby moj chlopak powtarzal mi, ze jestem glupia, juz dawnoi by nie byl moim chlopakiem...

Gość miruna
wszystko zaczeło sie jak nie dostałam sie na studia dzienne pisałam odwołanie i mimo że byłam 5 pod kreską to niestety, jestem na zaocznych, ucze się ale nie pracuje niestety:( cały czas mi powtarza że jestem głabem jestem nie dojrzała jego kolezanki na studiach były bardziej inteligentne, oczytane, dojrzałe itd.. A te zaoczne studia to sa do niczego to dobra dla głąbów. Jestem zdołowana naprawdę,

Gość froozia
doluje Cie i wykancza psychicznie zamiast wspierac. Byc moze jest po prostu za stary dla Ciebie i wtym przypadku roznica wieku moze miec wplyw. Rzuc go w pi***

Gość to masz ty w nim oparcie
;) jakby mój chciał mnie zmobilizować w ten sposób do czegoś to nie byłby już moim, facet powinien być dla ciebie oparciem, a nie wbijać cie w ziemię. w piosence 'zanim pójdę" są słowa:" ani miłość kiedy jedno płacze,a drugiepo nim skacze (...) ale miłość kiedy jedno spada w dół drugie ciągnie je ku górze..." ja bym się zastanowiła nad tym czy on ciebie kocha

Gość miruna
tak niby proste zuć ale kocham go bardzo a on mnie też . On twierdzi ze jest juz w takim wieku ze musi ciezko pracować zeby cos mieć twierdzi ze lece na łatwiznę i wogóle. Miezkam u niego rodzina ma duzy dom. Rodzina brudasów ma pretensje ze nic nie sprzątam nie robie, ajak cos zrobię to jest na nic. Obgadali mnie wszedzie ze jestem straszna próżniara. Ma tez siostrę która ma 30 lat i nigdy nie miała faceta, wykształcona, strach pzred staropannieństwem doprowadził do tego że dziewczyna popadła w anoreksję. Za wszelka cene chce być szczuplejsza ode mnie mierzy moje spodnie ubrania jak mnie nie ma ostanio to już nic nie je a taka sucha się zrobiła , twarz sina,sucha,policzki pozapadane gały na wierzchu, rece i nogi jak patyki. A jak powiedziałam mojemu chłopakowi że siostra ma anoreksję wywalił gały i powiedział ze głupaia jestem