Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet30

Grzesznico Magdaleno! Gdzie Tyyyyyyyyyyyyyyyy?

Polecane posty

ale te baby Ci zazdroszczą założyłem nowy topik bo tam chamstwo wylazło Magdaleno ja się nie zrażam tylko jestem zajęty ale pamiętam odezwij się :) ale kobietka...

ale napisali, że nosa zadzierasz a ja Ci powiem tak: zakładam, że masz ku temu powody i mnie to się podoba i myślę, że jesteś fajna i inteligentna i masz poczucie humoru a oni się na tym nie zanają... a jak przychodzi noc... to wystawiasz pazurki... ;)

;) proszę szanowną publiczność o podniesienie od czasu do czasu ;)

Gość szanowna publiczność
up up up

Gość do góry

Gość Komentator Władek
chyba Cię olała...

Gość Komentator Władek
za bardzo się napalasz

do Komentatora Władka szanuję pańskie zdanie panie Władku i jednocześnie chce podziękować za podniesienie topiku ale ja się nie napalam ja się zabawiam ja mam smak na Magdalenę i powiem panu panie Władku, że są rzeczy w niebie i na forach które się zalogowanym użytkownikom nawet nie śniły że sparafrazuję poetę

i nawet gdyby pan Panie Władku okazał sie Grzesznicą albo raczej Ona Panem Panie Władku to: są rzeczy w niebie i na forach które się zalogowanym użytkownikom nawet nie śniły bo wiem coś o tym

Gość Komentatorka z przypadku...
Panie facecie, zainteresowal mnie pan, chcialabym choc rabek tajemnicy ujrzec w swietle slonecznym :).....a wiec......jak to jest z tym niebem i forum? :) nie wiem, nie znam sie, nie orientuje sie.....

droga szanowna Komentatorko z przypadku no cóż różne różniste przygody się zdarzają i również na forach ale teraz zbyt jasno i wczesnie teraz jeszcze mgła w dolinach mrok w lasach wilcy wyją niech ryczy z bólu ranny ktoś to są zwyczajne dzieje a Ty jesteś kokietka miła i chcesz mnie podejść a i owszem jest tajemnica :)

podoba mi sie tresc Panskiej wypowiedzi Facecie, oprocz fragmentu z wilkami, bolem i ranami :O :( Preferuje jednakowoz promienie sloneczne czuc na twarzy swej i wiatr jednak nie tak ostry i zmienny ;) A Grzesznica? A czy ona w ogole tak grzeszna jest, nie wiem, nie znam jej ....... :) 🌻

no czuję przez sieć ze Grzesznica jest grzeszna w tym znaczeniu jakie budzi moje zainteresowanie ;) a co do bólu i ran to liczę sie z obrażeniami duszy w czasie przygód i szczególnie po a widziałaś Gladiatora? tam jest piękny prolog Rzymianie gdzieś w Germanii przesuwją limes ku północy ciemno, lasy, barbarzyńcy na drzewach, strach i tęsknota za słońcem ja wolę północ ale słońcem też nie gardzę a Ty jesteś miła tak miło zalotna jak mi się zdaje ;)

Gość facet a teraz pora
trochę popracować, zamiast grzesznic w necie szukać. Chyba nie za to ci płacą?

Gladiatora obejrzalam dwukrotnie, pamietam owa scene :) Mowiac, ze lubie slonce nie mialam na mysli chaosu i zgielku plaz poludniowych ;) Uciec chce jednak od ciemnej mej strony, pogrzebac ja.....niedawno zobaczylam ja bowiem w calej swej okazalosci :O.......hmmm musialam potluc lustra, bede zyla bez nich, juz mi niepotrzebne :) 🌻

nooooooo to się rozumiemy ale kobieta bez luster? to nie tak a cóż Ty dziewczno uczyniłaś?

To moze opowiesc na pozniej.....teraz znikam :) Zreszta, nie bede wchodzic w parade Milemu Panstwu: Grzesznicy i Panu -Facecie 🌻

ależ zaglądnij jeszcze ja jestem bardzo otwarty nawet za bardzo ;) dobra dość tego to tylko net pa ;)

Gość dogóry
???

Grzesznica M. wyjechała do ciepłych krajów i nie ma czasu na forumy i słusznie... ;)

Gość ko....
dachowiec czy domowy a może łaciaty?

Gość Pati 25
A czy chcesz pogawędzić z inną grzesznicą? Nie mniej grzeszną od Magdaleny;)

Gość Aagaaa
I gdzie ta twoja grzesnica?......

Gość wyspa
otwarty tylko na Grzesznice?:)