Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet30

Grzesznico Magdaleno! Gdzie Tyyyyyyyyyyyyyyyy?

Polecane posty

Facet-> hmm.. żeby mnie przekonać musisz być znacznie bardziej ekspresyjny w wypowiedziach ;)… kilka dużych liter …wiosny nie czyni ;)… jestem człowiekiem „małej wiary”…muszę dokonać oceny wizualnej ewentualnie manualnej ;)..co będzie znacznie utrudnione;)

Gość liss
Trenty,ale dopiero po piątku .. bo teraz tolipa z sosną jest mój!

Liss kochanie …nie o ten rodzaj oceny mi chodziło..;) ..a zresztą gram w tenisa i siatkę ..trochę biegam ..no i chyba nikt nie myśli, że będę to robić na 10 cm szpilkach…;)

Gość liss
ha... to własnie chciałam usłyszeć........buziaki, no to w trampkach .. zyczę miłej zabawy

no i bardzo słusznie Trenty ja jestem niewierny Tomasz... a tak na serio mogłabyś mieć tak niskiego faceta 184 i szpilki 12 cm? to by ci przeszkadzało? to tylko badanie opinii... ;)

Gość liss
do widzenia.... juz dostałam podsumowanie .. ide sobie do kącika

Gość zona faceta 30
liss to dobrze,że mój mąz jedzie do Ciebie, w końcu sobie odpocznę, ja juz nie wyrabiam z jego skarpetkami, poza tym tylko przynies i wynieś, zmęczona jestem i już,a jeszcze jedno podaj moja droga adres, bo od dzieci tez chcę odpocząć, są troche rozpieszczone,jak ich tatuś, ale za to kochane, tylko pamiętaj ,że dwoje młodszych ma alergię i trzeba im robis oddzielne jedzenie, a dwoje starzych chodzi do szkoły, trzeba im pomagać w lekcjach, mam nadzieje,że sobie poradzisz z nimi, z góry Ci dziekuję, co za ulga, do piatku czas wolny:-)

Gość liss
kochana ja ci dzieci nie naklepałam... wiec... męcz sie sama..a my tymczasem.... popracujemy nad sobą..... buziaczków duzo....i wytrwałości z gromadką...

Odpowiedz na ankietę: Mam długie i kręcone włosy a mój facet nie ma ;)...tzn. mam Go wyrzucić z tego powodu ze swojego życia ? Wszystko zależy od wnętrza...czasem wnętrza domu ..często samochodu:)...a przeszkadza mi tylko chamstwo i dyletantyzm …w ważnych sprawach :)

Gość zona faceta 30
liss ale jak lubisz faceta to i polubisz jego dzieci, on sam sobie naklepał, bo bardzo kocha dzieci, zapomniałam dodac,że on tak do każdej jeździ z dziećmi, powiem Ci nawet w zaufaniu, że one zawsze mowia przyjedź posiedzisz u mnie ile tylko będziesz chciał, a potem po 2 dniach mówia do niego zabieraj się i wracaj do zony, więc on wraca, czemu one nie rozumieją,że mnie tez nalezy sie odpoczynek?

a dziękuję za odpowiedź takiej sie spodziewałem :) mnie to sie podoba taka powiedzmy dysproporcja a w którą stronę masz te włosy skręcone?

Gość zona faceta 30
o matko on nie wie w która mam kręcone, w kazda strone mi się kręca mężu jeden, kilka godzin mnie nie widział i juz zapomniał jak wyglądam

Moje niesforne włosy kręcą się jak chcą, w pełni korzystając z wolności wyboru w ramach demokracji ;)…czasem próbuje je okiełznać …ale to bardzo trudne zadanie …możliwe tylko dla profesjonalisty :)

Gość liss
żona to nie było pytanie do Ciebie.... nie uważaj ze jesteś najważniejsza....

Gość zona faceta 30
liss zona zawsze jest na I miejscu:-)

Gość liss
jasne..... życze pwodzenia na tym pierwszym miejscu... ooo jest juz mój misio.... ale sie szykuje zabawa papapap

Gość zona faceta 30
liss lepiej mu obiad ugotuj, bo głodny jest

Gość liss
juz gotowy , cieplutki.. ja dbam o swojego mężczyzne , nie bój...zadowolony wyjdzie.... gwarantuję...

Czy ja już kiedyś mówiłam, że Facetom wszelkiej maści nie należy wierzyć ...Żono walizki za drzwi i z \"kopem na szczęście\" odesłać do najważniejszej mamusi ;) Ważni i najważniejsi winni być izolowani od ogółu :)..ludzkości dla obopólnego dobra :)

Gość żona faceta30
Trenty Ty jedna mnie rozumiesz:-) ale niech się liss trochę pomęczy, a potem do mamusi, skoro u niej najlepiej;-)

Liss dopiero poznaje teren i bawi się w odkrywcę ...Jej reakcja zależy od stopnia zadowolenia z odkrycia ..a następnie z możliwości uzyskania odpowiedniej satysfakcji ze znaleziska ;) pozdrawiam

Witam wszystkich :D Szczególnie ciepło-oczywiście-Ciebie Faceciku ;) Nie było mnie , ponieważ wyskoczył mi ważny wyjazd, teraz będę od czasu do czasu, ale niestety muszę nadrobić zaległości, co nie znaczy oczywiście , że nie będę zaglądać :)))))) Szatańsko :classic_cool: stęskniłam się za forum i ... co niektórymi forumowiczami.... Jeszcze raz gorąco pozdrawiam i ... miło poznać mi żony Facecika, robi się jeszcze bardziej odjazdowo :D 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

Gość C_I_E_K_A_W_S_K_I
Chm.. ani grzesznicy ani gościa którego oczarowała :) Tak swoją drogą sam jestem ciekaw sytuacji . Pozdrowionka dla wszystkich zauroczonych ;)))))

Gość kabanos*******
upssssss upssss NIE WIEM CZY WARTO

Gość C_I_E_K_A_W_S_K_I
do Trenty zauroczonych np.życiem miła Pani :)))

Jeżeli życiem ...to jak najbardziej czuję się pozdrowiona i jest mi niezwykle miło :)...