Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosa9876

co to takiego???

Polecane posty

Gość rosa9876

Na lewym nadgarstku wyskoczyła mi jakas gulka...nie uderzylam sie, nie jest to tez kostka...nie boli mnie, ale denerwuje ze w ogole jest! czy ktoś z was mial cos takiego? do jakiego lekarza powinnam pojsc? z gory dzięki za rady

Gość rodzinnego
a on Cię skieruje dalej

Gość ja taką
gulke mam od bardzo daaaaawna, nie boli tylko sobie jest . Nawet się przemieszcza :P nie powieksza sie to to , nie boli, nie przeszkadza wiec postanowilam sobie ją zatrzymac .:P Nie byłam z tym u lelkarza bo nie widze powodu , czasami jaks ie bardzo nudze to sobie ją "przesuwam" po nadgrastku .

Gość ja mialam
a po jakims sama mnie opuscila:(

Gość elleelle
np. ganglion. albo rak. albo coś innego. lekarz ci powie.

Gość to taka chrząstka
tez miałam na nadgarstku (zrobiła mi sie od odbijania piłki jak grałam w siatkówkę) kiedyś przyszedł do mnie do pracy chirurg, przywitałam sie z nim podając rekę a on wział ja w obie recę i rozgniótł mi tą chrząstkę. Nawet nie zdążyło mnie zaboleć :)

Gość rosa9876
dzięki, a już się bałam ze to coś powaznego...pojawiło sie to znikąd jakiś miesiąc temu... ja nie mogę tego przesuwać :) jest w jednym miejscu i wygląda jakby to była żyłka ale powiększona i w formie kulki... myślałam żeby to czymś smarować...ale nie mam pomysłu czym...:(

Gość rosa9876
elleelee :) to pewnie ganglion, masz racje, poczytałam na googlach i pasuje jak ulał...nie jest to groźne na szczęście :) dzięki, jeszcze wczoraj nie mialam pojęcia że istnieje coś takiego...

Gość to taka chrząstka
:):):)

Ja kiedyś miałam taką \"kulkę\" (wielkości małego ziarenka) na prawej dłoni na środkowym palcu w stawie. Miałam ją przez parę miesięcy, ona mi się pod palcem lekko przesuwała, nie bolała i też nie wiedziałam, co to za \"groszek\". Aż kiedyś wsiadałam do pociągu, nacisnęłam klamkę (a drzwi te ręcznie otwierane to wiecie jakie są w pociągach : ciężkie jak cholera) i ta kuleczka jakoś wcisnęła się do tego stawu. Miałam siniaka w tym miejscu przez parę dni i to wszystko. Do dziś nie wiem, co to było.

Gość rosa9876
:) :) :) mam nadzieję ze niedlugo sie tego pozbędę...

Gość rosa9876
wiecie co? zniknęła...tak sama z siebie...bardzo sie cieszę :) mam nadzieje ze szybko sobie o mnie nie przypomni ;) pozdrowki!