Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanko.

Aby uzyskać optymalne efekty zabiegów kwasami GlyKoPeel

Polecane posty

Gość mam pytanko.

Aby uzyskać optymalne efekty zabiegów kwasami GlyKoPeel wykonujemy serię 5- 6-ciu zabiegów w odstępach 7-8 dniowych. to znaczy ze kazdy pojedynczy zabieg robi sie co 7 tygodni. czy 5-6 zabiegów co 7 tygodni-chyba nie bo to by mgło byc troche ciezkie dla skory Moze ktos to stosował czy opłaca sie wurzucac tyle kasy???

Gość mam pytanko.
o jezy to jest 7-8 dni dopiero teraz zauwazyłam sorry ;) ale ponawiam pytanie czy warto

Gość kasia1978
witam na to samo sie wybieram wlasnierozmaiwałam z nimi i maja mi to robic co 10-14 dni. czyli ide na zabieg jednorazowy który kosztuje 250 zł i za 10 dni nastepny a kilka tzn. ile razy pojde to moja decyzja no i zalezy jak bedzie reagowac moja skóra. A kiedy sie wybierasz????? i na co bo ja na blizny potradzikowe PEELING GlyKoPeel Przeznaczony do efektywnej walki z procesami starzenia się skóry . Zawiera czynniki złuszczające (kwas glikolowy), depigmentujace ( kwas kojowy), łagodzące podrażnienia oraz witaminy A C E, które optymalizują działanie peelingu. Należy wykonać kilka zabiegów co 10-14 dni. Po zabiegu, przez kilka dni, występuje drobnopłatowe złuszczanie. Wskazania: starzenie się skóry zaburzenia pigmentacji zaskórniki zmarszczki zmiany wywołane przez czynniki środowiskowe płytkie blizny, np. potrądzikowe

Mi moja dermatolog zaproponowała jakiś peeling mechaniczny. WIem tylko ze kosztuje z 400 czy 500 zl i że około 4 dni trzeba siedziec w domu, bo nienajlepiej to wygłąda. I za 6 miesiecy się dopiero powtarza.. w kazdym razie na pewno nie za 10 dni.. Kiedyś robiłam inne peeling za 250zl jeden.. zrobiłam 2 i zadnej różnicy nie widziałąm. To chyba byl ten glyco-peel...

Witajcie To wszystko zalezy co chcecie uzyskac. Nie pomoze peeling glykolowy czy mogdalowy na wszytsko. Ja mam tlusta cere, zanieczyszczona, i z przebarwieniami. Zaczynam teraz od 1 zabiegu manulanego a potem serie peelingow kawitacyjnych. Mnulany bo kawitacja z wiekszymi krostami nie da rady, ale z reszta poradzi sobie peeling kawitacyjbny ktory oczysci i nie ebdzie sie tluscila buzka oraz nie beda powstawaly zanieczyszczenia,a dopiero potem na wrzesien zapisuje sie na glykopeel ktory bardziej rozjasni przebarwienia i wygladzi skore. W ten sposob pomyslcie bo jak poprzestacie na jedym zabiegu to on rozwiaze 1-2 probemy a reszty nie. Trzeba to podzielic

Gość gość
Glykopeel Filorga jest teraz w promocji w ArtClinique. Po więcej informacji zapraszam na www.artclinique.pl/pl/aktualnosci/promocje/

Gość gość
Wolę zabie Retix C

Gość gość
Miałam robiony na wiosnę zabieg Retix C w salonie Beauty Premium w Poznaniu, www.beautypremium.pl i bardzo łuszczyła mi się po nim skóra. Jak już się złuszczyła była piękna jak nigdy wcześniej. Niedługo znów bedę miała ten zabieg. Teraz podobno jest jeszcze bardziej skoncentrowany, było 2% a jest 4%. Miała już moż ktoraś z Was robiony?

Gość Reachelisima
Peeling kwasami polecono mi teraz na moje blizny potrądzikowe. Do tej pory smarowałam sie tylko maściami ogolnodostępnymi - kwasy mają poprawic stan mojej cery . Zabiego nie są takie drogie - ja za 1 zabieg w poznańskim Profemedzie płacę 230zł. Jeszcze nie wiem ile będe ich potrzebowała - wszystko zależy od tego jakie beda faktycznie efekty. Optymalnie podobno to ok 5 zabiegów.