Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mallllutkaaaaaaaa

szpital F. Raszei w Poznaniu!!!

Polecane posty

Gość mallllutkaaaaaaaa

bardzo prosze o opinie poznanianek o tym szpitalu bo zamiezam tam urodzić...i czy któraś z was kobitki zamieża tam też rodzić??:>

Gość a jaki lekarz cie
prowadzi ?

Gość mallllutkaaaaaaaa
witam:) Mnie prowadzi Dr.Beata Ożegowska z tego co wiem współpracuje ze szpitalem Raszei ale co z tego...skoro i tak nie jest obecna przy porodzie...:-/ juz sama nie wiem gdzie mam rodzić:(

Gość mallllutkaaaaaaaa
teraz to juz sama nie wiem :( chyba urodze w domu!!!;) ORALIA dlaczego twierdzisz ze Polna a Ty Asienko ze nie polna?? a co sądzicie o raszei???

Bliska mi osobe zakazili podczas operacji - dostala zakazenia pooperacyjnego, 2 dni walczyli o jej zycie (zakazenie bakteryjne rany), nie mogli zbic goraczki 42 stopni, ciezko bylo... az sie dziwie, ze nie skonczylo sie to w sadzie... Poza tym od paru dziewczyn tam rodzacych slyszalam, ze to niemalze \"fabryka\", gdzie czlowiek traktowany jest przedmiotowo, tasmowo wrecz... Ps. wiem, ze sa tacy, co sobie Polna chwala, ale ja nigdy nie dalabym sie tam polozyc... No i przede wszystkim duzym plusem Polnej jest jeden z najlepszych oddzial neonantologiczny - mozna miec pewnosc, ze jesli z Malenstwem jest cos nie tak, to bedzie po opieka najlepszych fachowcow i sprzetu...

tylko nie na Polnej - to fabryka lub hurtownia jak wolisz, polecam Lutycką :-)

Gość mallllutkaaaaaaaa
a na Lutyckiej ile kosztuje poród rodzinny..??