Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dąbrowianka...

Brutalny gwałt wcentrum Sosnowca.Ofiarą jest dziewczyna z Dąbrowy Górniczej

Polecane posty

Gość Dąbrowianka...

W drodze na imprezę dziewczyna została brutalnie zgwałcona.Bandyci zmasakrowali jej twarz i brutalnie pobili.Jezu aż starch wychodzic z domu.Coś niedopomyślenia.Jak przeczytałam ten artykuł to poprostu zamarłam.

Tez o tym slyszalam! Tylko ze o jednym facecie a nie o paru! zajebalabym skur...!!!!!!!!!Dajcie spokoj!Zniszczyl dziewczynie zycie!

Gość Dąbrowianka...
W super Expressie pisze ze przypuszczają ze było ich kilka.No ale być może był jeden.Policja nigdy nic niewie dokońca.Mam nadzieje ze złapią bestie!

Gość przed chwilą
pokazali tą dziewczynę w faktach,ludzie jaka ona jest posiniaczona,lekarze stwierdzili, że takiego czegoś jeszcze nie widzieli,nie wiem co bym takiemu zwyrodnialcowi zrobiła!!!

Gość Bobo..
Była wicemistrzynią Polski juniorek w boksie więc jednego by skasowała. Musiało ich być kiku, pewnie zaliczyli od dziewczyny po mordach i to ich tak rozsierdziło.

Gość witaminka34
Jak mozna cos takiego zrobic? Mnie sie to w glowie nie miesci! Jakimi motywami kieruja sie tacy ludzie? Sa zbyt zalosni,zeby normalnie poderwac panne,wiec musza gwalcic niewinna dziewczyne?

Gość _dorota_
slyszalam o tym w wydarzeniach :( straszne :( ja mam 18 lat i nie potrafie sobie wyobrazic siebie w takiej sytuacji :( ale wiecie co...(wiem,ze teraz to nie przystoi,bo to jest tragedia), ale fajnych ma znajomych,ktorzy zostawili ją samą i nawet nie odprowadzili do chaty:( u mnie jest tak,ze zawsze grupkami wracamy do domu... no,ale to tak na marginesie.. ja bym taki fiuty powyrywala..albo przepchalabym ich metalowa rurka :-/

Gość luzak26
ona ma 16 lat ta dziewczyna, młodziutka kobieta...

Gość _dorota_
hmm..a w wydarzeniach na polsacie powiedzieli,ze 17. Albo sie przeslyszalam :P

Gość jaka to różnica
czy 16 czy 17?szkoda tylko, że ją takie coś spotkało,normalnie bym tych gnojków za jaja powiesiła

Tego dnia wracałam z pracy własnie stamtad.. pomyślec ze tez mogło mnie to spotkać

Gość madziutek
ma 17 lat, mam tyle samo i rozumiem co tata mial na mysli nie puszczajac mnie na impre mowiac ze jak mi sie cos stanie to bedzie sobie w brode plul. kurcze kazdej z nas moze sie to stac nie wazne czy mamy 17 czy 28 lat.zastanawiam sie skad sie biora takie bydlaki...narzygac na takiego bym nawet nie chciala, nacinala bym mu cale cialo i posypywala sola i tez wszystkie zeby wybila, poskakala po nim a na uwienczenie mojego dziela wykastrowala bym skurnola...

Gość xvch
Moja koleżanka tej nocy wracała z nią z dyskoteki ... Obie troszeczkę wypiły ... Teraz koleżanka pluje sobie w twarz (trafiła do psychologa), że rozstały się w drodze powrotnej do swoich domów. Tego chuja co zgwałcił tą dziewczynę bo bym za jaja powiesiła, albo wykastrowała. Dożywocie mu !!!

Gość macie jakiegos linka
na ten temat ?

Gość xvch
Wampir powrócił na Śląsk W Sosnowcu wybuchła panika! W centrum miasta bestia w ludzkiej skórze wielokrotnie zgwałciła i prawie na śmierć skatowała Klaudię Fornicką (17 l.). Naga, nieprzytomna leżała w miejscu, w którym trzy lata temu swoją pierwszą ofiarę zaatakował seryjny gwałciciel Piotr S. (41 l.), okrzyknięty wampirem z Sosnowca. Mieszkańcy nie będą spać spokojnie, dopóki policja nie złapie nowego wampira.

Gość a gdzie można znaleźć
coś na ten temat?bo ja sie dowiedziałam teraz od was i jestem zszokowana.tak mi strasznie przykro :O

proszę was nie reagujcie na te wpisy bo potem zostaja wasze i też powinnam je usuwać bo sa bez ładu i składu

wiecie jednego nie rozumiem dlaczego skoro w poblizu byli ludzie nikt jej nie pomogl przeciez na pewno krzyczala czy ludzie nie maja juz sumienia

nie wiem ja tam bym cos zrobila pewnie bym porzadnie oberwala ale ineczej bym nie mogla jakby wszyscy zaczeli reagowac na takie rzeczy to mniej byloby dewiantow jak ten mam nadzieje ze bedzie sie smazyl w piekle

Gość Red Warrior
Jedynie socjalizm jest ratunkiem dla tej zepsutej i zdegenerowanej bandyckim kapitalizmem planety Kapitalizm=wyzysk,zezwierzęcenie,nienawiśc,wojny Socjalizm=solidarność,godne zycie,normalne układy społeczne

widziałam w tv, dziewczyna trenowała nawet boks czy coś takiego i miała przed sobą karierę sportowca, 2 dni w śpiączce! teraz psycholog i lęk do mężczyzn... eh... i pomyśleć, że ona tylko chciała się pobawić ze znajomymi na imprezie :( coś tak fajnego jak seks od razu jej obrzydzili i napewno na jakiś czas ją zniechęcili do zbliżeń :( przecież ona jeszcze nie poznała co to życie!!!

oj nic przeciez sie nie stalo moze facet mial ADHD albo chromosomy zle sklecone . nalezy byc tolerancyjny a nie zaraz ukatrupic faceta to nie zgodne z duchem UE oraz liberalnym podejsciem do prawa europejskiego, ktore udowadnia , ze winna zbrodni jest takze ofiara.

Gość traffka24
to straszne i okrutne co musi teraz przeżywać bezbronna młoda dziewczyna która napewno miała tyle wspaniałych planów na przyszłość.Mam nadzieje że złapią tego gnoja!

Gość powinni takim ucinać przy
samych jajach!

Gość gupi serwer
Normalnie jakbym dorwał to najpier wbic gwodż w jedno jądro, potem w drugie, a potem zardzewiałym sekatorem odciąć pracie. Skur...

Gość koralik85
czy są jakies aktualne informacje na ten temat? Czy policja wie coś wiecej a może mają kogos podejrzanego?

Gość już w wiezieniu sie nimi
zajmą:-PMój znajomy klawisz opowiadał co robia w pierdlu z gwłacicielami:-oojojojojojoja do tego pedofile maja całkiem przejebane:-P

Gość 135790
wspolczuje dziewczynie bo to okropne co jej sie przytrafilo ale 17 nie powinny ladzic na imprezy i to jeszce samemu wracac do chaty !!!!!!!!!kiedy tak nie bylo bo gowniary siedzialy w domu a teraz robia co chca..!!!!!