Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona 22

Mieszkamy pracujemyza granica i trzymiemy sie wszyscy razem my Polacy..

Polecane posty

Topick dla Polakow ktorzy nie zazdroszcza innym Polaka i dla tych ktorzy wyjechali,udalo im sie za granica,maja dobre zycie a pomimo tego zostali tacy jak byli przed osiagnieciem czego kolwiek za granica.

Ja powiem tylko tyle, ze nie ma takich, co nie zazdroszczá innym - tym co majá lepiej! Kazdy zazdrosci. To ludzkie uczucie. Jesli ktos mowi, ze nie - jest hipokrytá... p.s. Czy to cie a tak frustruje?:)

Nie rozumiem jak mozna takim byc zamiast sie cieszyc ze ktos sie ma dobrze i dobrze z innymi zyc to Polacy sobie na zlosc robia,wiem bo nie mieszkam w Pl i jak powiedzialam 90 % to wlasnie ci ktorzy zazdroszcza,czlowiek by chcial utrzymywac ze swoimi rodakami kontakt itp. a oni tacy jak by nie wiadomo kim byli bo im sie troche lepiej powodzi od kad za granice przyjechali,nie powiem bo mi tez sie tutaj dobrze zyje ale bardzo bym chciala zeby za kazdym razem jak mnie znajomi z Pl. odwiedza nie byli tacy zazdrosni i nie okazywali tego tak brzdko :( Dlaczego wszyscy inni obcokrajowcy ktorzy tutaj przyjada trzymaja ze soba jak brat z siostra a Polacy nie??Kazdy to mowi..

Taka polska mentalnosc...Co zrobisz, jak nic nie zrobisz :) Polakowi trudno dojsc do wszystkiego, wiec jak inny dochodzi szybciej to sie zaczyna zawisc. Dlaczego ON a nie JA? Gdyby w Polsce byla lepsza sytuacja gospodarcza, ludzie mieliby w sobie mniej zawisci o powodzenie innych :(

moze i mam, choc wolalabym nie miec :( (a tak przy okazji - czasem rónica miedzy mentalnoscia Polakow a Anglikow jest tak duza, ze az wierzyc mi sie w niá nie chce. Na plus oczywiscie dla Anglikow) :(

nie wiem jaka jest ta metalnosc Anglikow bo w Anglii nie mieszkam moze mi opowiesz cos o jeich metalnosci??

Gość Birgit
layah-> zazdrosc to az ci z dupy kipi jedna z tych 90 % polakow na swieci :O zalosne

Laylah - do angielskich kutasow nie mam nic, bo jestem w Anglii z mezem, wiec daj se chlopie na wstrzymanie. Kurwiska to moze ty masz w swoim domu...A kibel to szorujé tylko u siebie w domu, wiec nie trafiles tym razem ani na jote. :P

Gość Olka.
maszracje ona wszyscy cholernie zazdroszcza wszystkiego ja mam tego dosyc jacy ku..a ludzie sa zawistni az mi sie zygac (sorry za slownictwo) chce. To pieniedzy to tego to owego sami nie wiedza o co sa zazdrosni ale sa tak dla zasady. Strasznie ciezko jest znalezc bratnia dusze przyjaciela ktory cieszy sie naszym szczesciem nie zazdrosci. Pozdrawiam Was kobietki z far far away :)

Buhahah dobre to iwosia napisalas :)Kurde ide za chwilke spac bo musze isc do pracy na 6:45 :( ale mi sie nie chhce..

Gość kukuruku
nie wszyscy zazdroszcza, nie wszyscy na szczescie to zalezy od ogolnego poziomu czlowieka i swiatopogladu nie jestem hipokryta, mam tyle ile mi wystarczy i nie chcialabym miec wiecej, (moze dzieci jelsi juz) im wiecej sie ma tym bardziej glowa o to boli ja juz osiagnelam swoj poziom i 'bawie sie dobrze' taka zazdrosc moim skromnytmzdaniem to albo ze strony tych ktorzy zachlysneli sie zachodem i sie dziwuja jak to bywa inaczej albo ze strony rodakow ktorzy siedza na miejscu a brakuje im odwagi by sie ruszyc samemu ci zadowoleni w Polsce tez nie zazdroszcza

Dla mnie to nawet niektórzy zazdroszczą że studiowałem. Ludziom ( znajomym, nieznajomym, rodzinie ) nie pasowalo że mam przedłużenie młodości. Co ja poradzę że czymś sie interesuję. A tak w ogóle to raczej zawiść, a nie zazdrość. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3140486&start=90 :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Gość heyahejahheyejaheyaej

Gość romus
No wlasnie, ja tam normalnie boje sie na forum powiedziec ze mieszkam i pracuje zagranica, bo zaraz sie dowiem ze zmywam gary albo myje kible..... poprostu niektorzy nie maja odwagi zeby wyjechac anie motywacji i zazdroszcza ty ktorym sie udalo....

A ja nikomu nie zazdroszcze! Z kraju nie wyjade, bo jesy mi tu dobrze. Mam firme i wiele pomyslow. Jesli chce wiecej to nie dlatego, ze inni maja tylko po to, by moc zrealizowac kolejne marzenie. Ale wtedy ruszam dupe i ze zdwojana sila biore sie do roboty. Hej!!! :D

A tak na marginesie. IWOSIA!!!!!!!!! O co chodzi z tym calym zamieszaniem wokol Twojej osoby? Pytam powaznie. Jestem tu od niedawna i gdzie nie zajrze to tam po Tobie jada.

Gość romus
A gdzie wogole mieszkacie, ja w Holandii.....

Ja tez mieszkam za granica i czesto, gdy jestem w Polsce wrecz wtydze sie tego, ze lepiej zarabiam i fajnie mi sie zyje. Staram sie wiec o tym nie mowic, bo nie lubie tego uczucia wrogosci plynacego od innych. I niestety to prawda - Polacy zazdroszcza, zamiast cieszyc sie z sukcesow innych. Nie wszyscy, ale jednak...

Gość romus
Do typass- sam jestes dziwny, wogole jak masz zamiar zlosliwie komentowac to lepiej nic nie pisz Do Agutki-wiem co czujesz bo ja mam tak samo, bo nam takie typassy zazdroszcza;)

Gość romus
W Holandii.....

Gość romus
Fajnie, fajnie, bardziej spokojnie niz w Polsce, czasami az za!! Wiec smiac mi sie chce jak w Polsce slysze ze to kraj rozrywki, narkotykow i gejow....tak mowia ludzie ktorzy tutaj nigdy nie byli, albo byli tylko w Amsterdamie....A Ty skad klikasz???

Gość upupupupupupupupup

Mylisz sie . Nie komentuje zlosliwie. Stwierdzam tylko smutny fakt. Troche sie tam nasiedzialem i jest to moje subiektywne odczucie. Nic poza tym. Wazne, ze ty sie tam odnalazles(las).

Ja pisze z Londynu. Malo oryginalnie ;) ale jest niezle. Czym sie zajmujesz?