Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta30

Czy mozna sie uzależnic od kochanków

Polecane posty

Gość kobieta30

kocham swoja rodzine a mimo to,zawsze miałam kochanka. Po każdym skończonym romansie, obiecuje sobie że już nigdy więcej nie wkopie sie w romans.... A minie jakiś czas i znów sie w kimś podkocham i to jest najgorsze ze zbyt mocno angażuje sie uczuciowo !!!!!!!!! NIby jestem mężatka a czuje sie samotna? I chyba dlatego potrzebny mi jest ktos .... taki przyjaciel , ale wiecie po jakimś czasie przyjaciel staje sie kochankiem (bardzo nie lubie tego słowa)

Gość osiołek...
hehe dobre pytanie ...

Gość tak mozna

Gość nie mów o czym o czym nie masz
zielonego pojecia :P nie masz pojecia co znaczy naprawde kogoś kochać, ty jesteś po prostu zwykła puszczalska :P

Gość Wydaje mi się
ż brak Ci pweności siebie. Znajdujesz kogoś po to aby dowartościować siebie jako kobietę - ze ciągle jestes atrakcyjna nie tylko dla twojego męża ale również dla kogoś innego. Mimo to można być szcześliwą w związku...jak sądzejest w twoim przypadku. Myśle że powinniście z mężem przedyskutować swój wzajemny stosunek - może brak Ci z jego stony uczuć (ale tych okazywanych) no i traktowania twojej osoby na równi. Chyba tu tkwi problem. Powodzenia. PS. Wierz mi - nie jesteś sama - mam dużo koleżanek które mają takie same wątpliwości i wciąż pakują sie w takie romanse. Ale moze nawet warto wznieść sie na wyżyny uczuć?Lepsze to niż szara rzeczywistość... PS. I nie przejmuj sie komentarzami typu"puszczalska" bo pewnie takie osoby nigdy nie znalazły sie w takiej sytuacji i są z LPR-u ;)