Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madi30

Blizna po cesarce

Polecane posty

Witam! Mam pytanie - ile trwało u Was, zanim blizna po cięciu przestała być widoczna? I czy miałyście problem z brzuchem nad blizną?

Gość karolka77
Wiesz, ja rodzilam 2 lata temu i na upartego mozna powiedziec, ze blizne jeszcze ciut widac.Teraz juz nie tna na potege, blizna jest naprawde malutka i pokryta zupelnie przez wlosy lonowe. Ja nie robilam z nia zupelnie nic, ale zaloze sie, ze przy odpowiednim traktowaniu jej np.cepanem zaraz po wygojeniu bylaby calkowicie niewidoczna.

cieszę się, że wreszcie ktoś odpowiedział. Kurczę, ja zapomniałam o tym smarowaniu. Miałam taki zazwrót głowy prez ostatni czas. Mam nadzieję, że nawet po kilku miesiącach ta maść pomoże... Co myślicie? Piszcie piszcie, jestem ciekawa jak było u Was. I jak wygląda brzuch? Bo u mnie nie jest zbyt pięknie...

Gość alesandra
Cześć Pierwszą cesarkę miałam niecałe cztery lata temu. Mój lekarz powiedział że rana musi się całkiem zabliźnić dopiero można stosować contratubex tak też zrobiłam. Po 3 - 4 miesiącach blizna była niewidoczna. 2 miesiące temu miałam drugie cięcie cesarskie i też trzymam się tej metody, będzie dobrze a najważniejsze że dzieciaki zdrowe. Brzuszek też wraca do normy, a wróci jeszcze szybciej jak się będzie ćwiczyć

Moja blizna jest bardzo blada. Od początku przez trzy tygodnie przemywałam ją octeniseptem. Produkt dostępny jest na CoZaCena –www.cozacena.pl w niskiej cenie. Ponadto bardzo zachęcam do zakupów na porównywarce cenowej CoZaCena ze względu na wygodę i szybkość.

Gość gość
moja blizna jest zupelnie niewidoczna jak sie rozbiore , jest przykryta lonowcami ma jakies 10 cm szerokosci , jest blada i gdubosci wlosa albo cienkiej nitki