Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukiwaczkaa

DARMOWY TRANSLATOR POLSKO-FRANCUSKI - ZNA KTOŚ - BARDZO PROSZE O POMOC!!!!

Polecane posty

Gość poszukiwaczkaa

jak w temacie... bede bardzo wdzieczna za pomoc... :(

Gość poszukiwaczkaa
naprawde nikt nie zna? :( :(

Gość poszukiwaczkaa
podnosze... :(

Gość poszukiwaczkaa
upupup

Gość poszukiwaczkaa
upup

znam mam, czasami tlumaczy bzdury, ale mam faceta Francuza i ten tlumcz mi bardzo pomaga, bo jezyka dopiero sie ucze:) Moj nie byl darmowy, moze cos innego masz na mysli

Gość melani001
może nie najlepszy ale free!:):d

Gość MilÓÓÓÓÓnia

Gość MilÓÓÓÓÓnia
Zna ktoś stronę mp3 darmowe??Proszę o pomoc

Gość fizbiol
niech ktoś przetłumaczy : wszystkie drogi, wszystkie sny, dzikie mysli, straszne sny, kamień z nieba, z nieba znak, plase

Gość johnmartens
prosze o pomoc w przetłumaczeniu z gory wielkie dzięki. witajcie ! Na początku tego listu chciałabym Was serdecznie pozdrowić . Zdecydowałem się napisać do Was, przeglądając album ze zdjeciami, przyszedł czas powspominać, to juz chyba 4- lata jak u Was byłem . Czas szybko leci . Co u Was słychać ?. Czy jesteście zdrowi ?. Tereso jak twoja noga?, mam nadzieję że będę jeszcze mógł poprosić Cię do tańca . Napewno już mieszkacie jak w bajce, czy Rony już wszystkie plany zrealizował ? mam na myśli basen, stajnie i wnętrze domu które ma swój klimat Mam u siebie w pokoju na ścianie dużą mape europy kiedy na nią patrzę to często wracam myślami w te piękne miejsca które razem zwiedzaliśmy to są niezapomniane chwile które są miłym wspomnieniem . napewno pamiętasz , dużo zapisywałem na video . Jestem Wam bardzo wdzięczny za to i że mogłem Was poznać, i tak dużo zobaczyć. Tereso jak będziesz mogła to napisz do mnie co tam u Was ? co nowego u Mireji ,czy ma już chłopaka na stałe, pamiętam te miłe zaproszenia i ten piękny wystrój wnetrza jej domu. Pozdrowienia również dla Sabiny i Ysawiera a także wspaniałej Karin i pięknej Kelly. Wyjeżdzając ostatnio od Was zostawiłem troche swoich rzeczy z myślą że jeszcze przyjadę bo przecież tyle jeszcze zostało do zrobienia . Ale najbardziej brakuje mi gitary która została w carawanie pod łóżkiem, Tereso, mam wielką prośbę jeżeli to byłoby możliwe wysłanie paczki z gitarą , ja ze swojej strony zobowiązuje się pokryć koszty wysyłki, napisz w jakiej formie . Jeżeli na konto to podaj numer konta. - bedę wdzięczny. Zbliżają się święta wielkanocne dlatego też z tej okazji wszystkim wszystkiego dobrego . Pogody w sercu i radości pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół Yanik z rodziną

Gość johnmartens
dzieki za linka , mam nadzieję że list będzie czytelny po francusku bo jak wrzuciłem ten sam list tłumaczony z francuskiego na polski to boki można było zrywać.

Gość ...^JA^...
Słuchajcie. Muszę do szkoły przygotować 5 pytań. Wymyśliłem że one będą takie: Ile masz lat?, Jak masz na imię?, Do której klasy chodzisz?, Czy masz jakieś zwierze?, Gdzie mieszkasz? Muszę przetłumaczyć to na francuski. POMOŻECIE.???