Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z-r--o-s-p-a-c-z-o-n-a

INTUICJA CZY SERCE CZEGO SŁUCHAĆ????????????????????

Polecane posty

Jakis czes temu poznałam fantastycznego faceta. Zupełne przeciwieństwo mojego byłego. Zawsze jest ze mną szczery, tyle czułości nie dostałam od nikogo. Ale..........No właśnie jest ale. Gdy się poznaliśmy wiedziałam ze dostaje duzo smsów i tel, jest przystojnym facetem , nawet bardzo, ale twierdził ze nikogo nie kocha tak jak mnie wiec poco miałby mnie zdradzac. W łóżku tez jest nam dobrze. Kilkanaście dni temu po imprezie odstawił mnie do domu i sam poszedł, ponoć do baru z kolegą. Smsowaliśmy i raptem dostałam jedego o takiej treści , ze wiedziałam iz nie jest do mnie ( wyjezdza niedługo i prosil ta dziewczyne by na niego cierpliwie czekała bo sie w koncu zobacza i soba naciesza). Pytałam na nastepny dzień o co chodzi to odparł ze to byl sms pisany przez owego kolege do swojej dziewczyny. Wiem ze jestem wscibska,ale przejrzałam jego tel i znalazłam kilka sms od dziwczyny ktora twierdziła ze go kocha i nie moze doczekac sie jego przyjazdu. Dodam ze sms byl z zagranicy. Nie wiem co myslec. Serce mowi mi co innego a intuicja podpowiada ze on mnie oklamuje. Pytałam go, mowiłam zeby mi powiedział teraz a nie po tym jak wyjedzie, bedzie mi łatwiej. Ale on uparcie twierdzi, ze on jej nie kocha ,ze to ona sie go uwiesiła. Poradzcie jak to wyglada z boku. Czy ja schizuje, czy moze on naprawde nie jest ze mna szczery.

nie chce Cie dolowac, ale mysle ze wlasnie tak jest ze Cie oklamuje :( niektorzy faceci potrafią dobrze grac niestety... nie bedzie sie chcial rozsatc z Toba bo widocznie jest mu to na reke, wygodnie ale nie wiem, obym sie myliła!! mialam podobna sytuacje i nie bylo to przyjemne kiedy sie czytalo tesknie za toba i nie moge sie doczekac spotkania, taka scieme mi walna ze uwierzylam:( i potem sie posypalo wiec jestem uczulona na takie rzeczy... wiec badz czujna!!

dzieki, ale niestety tez mam takie wrazenie, wiec na wszelki wypadek zaczynam podchodzic do tego z dystansem. Zobacze jak bedzie jak wyjedzie:(

Gość czujna
Nie tylko wam takie zablakane wiadomosci otworzyly oczy... Mialam chlopca...bylo calkiem fajnie...nasz zwiazek sie rozwijal...i takie tam!!! Pewnego wieczoru dostalam dziwnego sms-a "Wieczor byl wyjatkowy i niezapomniany... Juz tesknie Kochanie...!!!" Na poczatku dalam sobie wmowic, ze to do mnie... ale potem-za jakis czas skojarzylam fakty,ze moj "luby" niestety tego wieczoru o ktorym on mi mowil i opisywal w owym sms-ie nie spedzil ze mna... Przyznal sie...Wiadomo co bylo potem>>>juz sie nie spotykamy>>>bo klamstwem sie brzydze i on o tym wiedzial,a jednak!!! Mam nadzieje ze w twoim przypadku bylo inaczej, ale faktycznie badz czujna...zeby nie obudzic sie z reka w....(wiadomo czym)!!! Pozdrawiam...

Gość taaaak
Jakis czes temu poznałam fantastycznego faceta. Zupełne przeciwieństwo mojego byłego. Zawsze jest ze mną szczery, ---------- wlasnie widac jak bardzo hehehe:)

Gość taka ślepa jak ty
:) uśmiecham się do Ciebie, bo co mogę innego?

do zrozpaczona -- > a moze napisz do tej dziewczy smsa,napisz jak sie sparwa ma, jakby facet dalej owijal w bawelne to tak bym zrobila:)

Gość trawa stepowa
ewidentnie Cię okłamuje. napisz do tej dziewczyny, może ona o Tobie nie wie? a jak się dowie, to jeśli jest mądra, facet zostanie z palcem w tyłku. bez Ciebie i bez niej. najgorsze, jeśli ona o tym wie, że on kogoś ma. wtedy nic nie zdizałasz. w każdym razie, facet ewidentnie kłamie Cię. wierz intuicji. przekonałam się nie raz, że zawsze jest prawdziwa...

Gość rzucam na was klatwe
z kim wy sie zadajecie. jezu !!! Przystojni blokersji rulez jak widac. zenujace jeszcze nie raz beddziecie cierpiec.

Gość Asiulinska
kontakt z tą dziewczyną to dobry pomysł - założe się że ona też mysli że jest jedyna ...wile facetów gra na dwa fronty ...a potem sie tłumaczą ze czekali aby się zdecydować na którąś

To jet sciema i czuc to na kilometr. Mialam juz takiego agenta co kalamal jak z nut.i tez to sobie porbowalam tlumaczyc rozne jego zachowania niestety wyszlo na moje. Intuicja to nasza bron kobieca.!!!pogon dziada a jak naprawde bedzie mu zalezalo to bedzie sie staral by cie nie stracic.to bedzie poprostu proba.

dzięki za wszystkie odpowiedzi macie racje powinnam się z nią skontaktować. Ale ona zrobiła to szybciej, dostałam wczoraj smsa. Chyba od niej bo od kogo innego, z zapytaniem czy nie widze ze on mnie oklamuje i ze poprostu zajmuje sobie mna czas. Więc wydaje mi się ze wszystko juz jasne. A ja o dziwo nie jestem taka załamana, może pozniej, teraz jestem raczej zła na siebie i cały swiat ze byłam taka slepa. Dziewczyny nie słuchaj cie nigdy wiecej serca.

Gość seleste
moim zdaniem nie jest z toba szczery tak jak ty bys tego chciala.popełniasz blad bedac z nim tak jak ja ze swoim bylym z ktorym bylam 7 lat tez myslalam ze mnie kocha ze jestem jedyna ale niestety sluchalam go i jego zapewnien i to byl blad a lata minely.dlugo musialam czeka az sie zdecyduje na krok do przodu cierpialam ale minelo 8 miesiecy i mam wspanialego chlopaka ktory jest naprawde kochany i napewno nie pisze i nie spotyka sie z innymi dziewczynami a najwazniejsze to mam pewny dowod na to zae naprawde mnie kocha i chce byc tylko ze mna.a ja po tym wszystkim czuje ze jestem najszczesliwsza osoba na swiecie.i teraz wiem na co ja naprawde zasluguje na to aby byc szczesliwa i to jest najwazniejsze.pozdrawiam

Gość seleste
A teraz się obudziłam...

Gość Niiiki
dlaczego faceci lubia bawic sie dziewczynami ???!!! powiesic ich za to !

Gość seleste
Niiiki tu tez nalezy zwrocic uwage na to ze i sa takie kobiety co lubia takie zabawy z mezczyznami chociaz raczej mniej niz oni,ale jednak.tak bedzie dopoki nie trafi sie bna ta osoba co powinna a to jest w zyciu najtrodniejsze. juz myslisz ze to jest to i8 co rok po slubgie i klapa obrot 180 stopni i to jest fakt jak mozna sie zawiesc.