Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...kopciuszek

Czekam na wiekla milosc!

Polecane posty

Gość ...kopciuszek

Mimo, ze roznie to bywalo, to nie przestalam czekac na prawdziwa milosc.Kolezanki mowia mi , ze nie ma co liczyc na wielkie uczucia, tylko brac co jest i jakos zyc.Ale czy warto tak egzystowac?Czy to znaczy ze jestem naiwna?

Gość warto czekać
każda miłość jest uznawana za tą wielką jedyną,no cóż czasami okazuje się, że nie zawsze tak jest. Możesz wyjść za mąż a po latach okaże się się spotkasz kogoś i uznasz że dopiero teraz to jest TO, los bywa przewrotny, czekaj a przyjdzie. Do mnie przyszła.

Gość Niiiki
A ja powiem ze z poczatku moze byc wielkieeee uczucie - tak trzeba zaczynac :) ale z czasem to juz motylki az tak w żołądku nie lataja.. za to jest poczucie bezpieczenstwa itp... tez cenne :)

ja tez czekam, chociaz chwilami wydaje mi sie, ze sie nie doczekam. Mowia mi, ze jestem sama bo jestem zbyt wybredna, ze szukam ksiecia w lsniacej zbroi na bialym rumaku...nie szukam, ale nie chce byc z kims, kto mi nie odpowiada pod wzgledem wizualnym badz duchowym...zazwyczaj jest tak, ze Ci, ktorzy mi sie podobaja maja nie wiele do powiedzenia a Ci, z ktorymi czuje sie swietnie i brakuje nam czasu na rozmowy kompletnie nie pociagaja mnie fizycznie....tak wiec moja upragniona \"wolnosc\" po ostatnich zwiazkach zmienila sie w samotnosc....

mój obecny związek zaczął się jak żaden poprzedni znienacka i...od dupy strony:P chwilę potem z mocą huraganu przyszła gorąca miłość...❤️ i trwa...:)

Gość optymistic
moze gdzies tam skrycie i marze i czekam, ale juz tak namietnie i naiwnie nie wierze... Jak narazie podoba mis ie taki stan... wczesniej w kazdym nowopoznanym mazczyznie widzialam potencjalna wielka milosc, snulam lukrowane wizje naszejw spanialej przyszlosci hahaha, jak to wspaniale posmiac sie z wlasnej naiwnosci :-) nie ma lepszego obiektu do smiechu hehe Nie czekam, nie szukam, zajmuje sie tym co naprawde dla mnie wazne,na tym etapie mojego zycia, da sie przezyc bez faceta :-) czasem mam jakies doliny, ale szybko sie ochrzaniam i tlumacze sobie, ze nie warto sie uzalac nad soba. Najlepsze jest to ze zaczynam zmieniac nastawienie do facetow, nie traktuje ich juz jak ludzi z innej planety, nie oniesmielaja mnie az tak, nie sa tacy "zagdkowi i wspaniali", moze to oczywiscte ale musialam zebrac troche kopow zanim cos zrozumialam, faceci sa fajni, jedni mniej drudzy bardziej i ok :-) A ten dla mnie takie moj kiedys.... trudno mi sobie wyobrazic, ze istnieje, a nawet jakby to czy umialby ze mna wytrzymac i moimi strachami i zmiennoscia i zlosnica jestem i potrafie byc niedobra, by za chwile sie pokleic i podokuczac przekornie... do fazy pozostania les nie doszlam, wiec moze.... ale to moze malutkie i wbrew pozrorom to nie ejst jakis tragiczne... kiedys nie umialam zyc bez chlopaka, nie wyobrazalam sobie, teraz wiem ze da sie :-)

Gość carleta
Mam tak samo jak Justus. Pragne czuc z facetem więź duchową i fizyczną. Czy to jest mozliwe wogóle?? Jesli poznaje faceta z którym sie rozmumiem to on mnie kompletnie nie pociaga :( nawet nie potrafie sie zmusić do tego. A jak jest fajny i przystojny to nie ma tego porozumienia dusz. Juz nie szukam kokosów, obnizylam moje wymagania i juz wystarczy ze bedzie chodź troche przystojny i fajny z charakteru. Nadal czekam. Nigdy jeszcze nie byłam zakochana a latka lecą :(

Gość ...kopciuszek
Dzieki za slowa pocieszenia! Tak naprawde to mam ten sam problem, co niektore z was- Podrywaja mnie faceci,ktorzy mnie nie pociagaja. Nie mowie ze chce idealnego zwiazku itd.Bo wiem, ze to niemozliwe.Chce miec z niego tyle samo radosci co i smutku, zeby czuc ze zyje.Chyba najgorsze jest to ze latka beda leciec i boje sie ze u mnie sie nic nie zmieni.A ja jednak daje kosza tym chlopakom, az w koncu nie bedzie juz komu dac kosza.

warto czekac zgadzam sie!! moja Milosc poznalam nad morzem :) i do teraz jestesmy Razem :) powodzenia!!

Gość on24
ja zawsze kochałem jednostronie i jestem{jak zwykle}sam już sie w sumie przyzwyczaiłem tzn nigdy nie narzekałem na samotnośc itp ale..lepiej by było mieć w końcu jakąś fajną dziewczyne która myśli nie tylko o seksie jeśli taka istnieje....:(

Gość ...kopciuszek
Do on24: Teoretycznie jestem taka dziewczyna, w ktorej istnienie juz nie wierzysz.Ale jest tak ze dwoje dobrych ludzi nigdy ze soba nie bedzie.Ja trafiam na podrywaczy i najgorzej jak sie zakocham.Bo oni mnie nie kochali.

Gość smerfetka2005
Chyba dobrze robisz...

Gość taka ja włąśnie a co...
A może powinnaś porozmawiać z saddest_dream i poznać sie troszkę hym...? tak czytam wasze topiki i widze z eszukacie czegos czego obojgu wam brakuje a tak sie składa ze szukacie tego samego. Nic nei tracisz a moze to jest to czego szukasz Ty lub On, pozdrawiam. Ps. nie bawie sie w sfatke... ale szcześciu trzeba dopomóc. powodzenia.

Gość
oj, ja też czekam i czekam na ❤️❤️❤️

Gość ...ALA
Abyś spotkała tylko dobrego faceta.Tych złych jest na pęczki.

Gość
Ala masz całkowitą rację niestety....:(

Gość ale ja wierzę
że dobro przyciąga dobro. Więc nie załamuj się i czekaj. Ja czekałam 11 lat. W samotności. Teraz jestem baaardzo szczęśliwa i dumna z siebie , że nie poszłam na tanie kompromisy. Tobie życzę tego samego a póki co dużo UŚMIECHU. On zjednuje nam przyjaciół.:)

Gość ...kopciuszek
Racja dla Ali.Oni wykorzystują trochę nasze marzenia.

Gość Dobry Duszek...
tak... to napewno ... :)

Gość ...kopciuszek
Jasne ze nie bede szla na kompromisy, z ktorych nic dobrego nie wynika.Mam tyle rzeczy w zyciu do zrobienia, tyle planow i bede nimi zyla.A co przyniesie los...Ja i tak pozostane soba. piozdrowionka dla wszystkich!

Gość ...ALA
Wiedzialaś o tym , ze ktos ma podobny problem na tym forum co Ty?Myslicie tak samo- może to przeznaczenie!

Gość taka ja własnie a co...
... :) juz chyba nic nie musze mówić... Zrób cos z tym... :)

Gość ...ALA
Ja też tak sądzę!

Gość smerfetka2005
Ale usmiechnij sie!

Gość vipmen
Problem w tym, że Ty jesteś materiałem na żonę a nie na kochankę, a nam trudno się ustatkować.Ale taka dziewczyna jak Ty to skarb. Ja już mam taką dziewczynę, a Tobie życzę powodzenia.

Gość Słońce woda
a mnie przeraża wizja samotnych wieczorów i ciszy pustka na straość. Boję się bo już mam 21 lat i nic. wszystkie dotychczasowe związki poprostu kończyły się ?! i już tak mam że ci którzy mi się podobają nie chcą mnie a ci którym podobam się ja nie mają szns u mnie i błędne koło. a nie chcę się zmuszać do by\cia z kimś na siłe. wszystkie koleżanki w koło mają kogoś część wychodzi za mąż tak że nawet kumpelek teraz nie mam. i wszystko mnie przeraża. Ciągłe dogadywania mamy i wogule.Pomocy nie pocieszenia tylko POMOCY potrzebuje.

Gość hsakdgjagd
nic na siłe :) głowa do góry ! nie ma sensu pakować się w pierwszy lepszy zwiazek masz dopiero 21 lat a nie już :) predzej czy później Ty też kogoś bedziesz mieć i przynajmniej bedziesz mieć świadomość że to ktoś odpowiedzialny i wart Ciebie!!1 pozdrawiam :)