Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokemonik

kogo dopadła jesienna chandra/ deprecha? opis przypadku, NIE PODDAWAJCIE SIE!!!

Polecane posty

Gość pokemonik

ostatnio ciagle jestem zdolowany, wszystko mnie wkurza, nie potrafie sie cieszyc, mam jakiegos stresa, czuje to tak dziwnie w brzuchu, nie moge spac normalnie, ciagle budze sie rano, okolo 6 i nie moge zasnac, wkurza mnie moja robota (ale przynajmniej moge polazic sobie po necie;) najgorsze jest to, ze to juz tak trwa od kilku tygodni(chyba nawet miesiecy..), widze ze odbija sie to strasznie na moim wygladzie, oczy podkrazone, smutny wyraz twarzy, kiedys taki nie bylem, ciagle nachodza mnie jakies mysli o tym ze to wszystko bezsensu itd. ale nie poddaje sie i walcze, staram sie myslec pozytywnie, jestem z dziewczyna, ktora kocham calym soba, nie chce jej o tym mowic, bo wiem ze bedzie sie martwila- ma duzo pracy, jednoczesnie studiuje, staram sie ja wspierac jak tylko moge, jesli ktos czuje sie podobnie, to niech walczy i probuje sie z tego wyrwac, mi sie jeszcze nie udalo, ale mam nadzieje ze juz niedlugo, bo chce znowu cieszyc sie razem z moja Anulka i dawac jej szczescie takie jakie moze dawac jedynie szczesliwa osoba!!!

Tez tak mam...I na dodatek zauwazylam jakies takie linie pod oczami :(

Gość Smutasek 29
Wiesz nie wysilaj sie :( Tutaj nie ma ludzi, których interesuja problemy innych.....Sama założyłam podobny topik i skończył sie na 11 wpisach. To smutne:( Bardziej ich obchodza robale, śniadania, kupowanie ciuchów niż bliźni... spadam z tego Cafe..

Calamity--->🖐️;) :P :D :):) 👄 Autorze bo to na uczuciowym trzeba się rozkladać....a nie na ogólnym...ło jeny no

Gość pokemonik
chyba powoli wychodzę z tego dołka :-) dzisiaj pierwszy raz od połowy listopada zjadłem parówkę z musztardą

Gość Calamity Jane
Jaki staroc :D Jeszcze nie bylam zabanowana :D A jesienna deprecha wciaz trzyma 😭