Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaddddaaa

clotrimazolum jak stosowac???

Polecane posty

Gość aaaaaaaddddaaa

podejerzewam ze mam grzybice pochwy przynajmniej wszystko na to wskazuje i kupilam clotrimazlum i nie wiem dokladnie jak go stosowac..... z ulotki wynika ze trzeba stowowac na zewnatrz, ale i cza mam smarowac wargi sromowe tam gdzie sa wlosy czy tam bardziej w srodeczku?? a i czy takrze smarowac podbrzusze no wlasnie tego nie wiem?? mozecie mi to wyjasnic... szybko bo chcem tej masci uzyc!!

Gość smaruj
po prostu tam gdzie cie piecze no i troche dalej , im wiecej tym lepiej....

Gość jowitka h
ja wlasnie tez jestem w trakcie stosowania :) smaruje ze tak powiem wszystko na zewnatrz :) niezbyt gruba warstewka

Grzybice pochwy wyleczy tylko lekarz, poza tym clotrimazol stosuje się tylko na skóre, a nie do środka. Uwierz mi.

Są jeszcze globulki dopochwowe o tej nazwie i do środka to właśnie one są przydatne. Krem to na skórę, na grzybice skórne, a nie dopochwowo, ani nawet na wargi sromowe

Gość **********
Można na wargi sromowe używać

Co TY pleciesz? Clotrimazolum w kremie mozna stosowac na wargi sromowe i rowniez mozna nim smarowac wejscie do pochwy.Moja gin.kazala mi smarowac nim galki i aplikowac je do pochwy.Tak samo mowila mi mgr.w aptece.Zyje i nic mi nie jest po takim leczeniu. Dziewczyno smaruj sie tym kremem kilka razy dziennie a swoja droga wizyta u lekarza jest jak najbardziej polecana.

Gość xxxlll
i czy taka masc moze w wczesnym stadium grzybicy pochwy ja wyleczyc?? monis i co wyleczylas sie?