Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chanell

mleczko do demakijazu

Polecane posty

prosze,poradzcie mi jakie mleczko do demakijazu oczu jest naprawde dobre. zawsze jak budze sie rano to mam pozostalosci tuszu pod oczami mimo iz kladac sie spac robe dokladny demakijaz

Gość arystokratka7777
mleczko? polecam z lancome (do demakijazu) ale ja na przyklad uzywam do zmywania makijazu takiego plynu z firmy MAC, (mozna go kupic w sephora ) nie napisze dokladnej nazwy teraz bo nie jestem w domu, ale jak wroce to tutaj wpisze ja je kupilam w Paryzu, w tamtym roku! jest BARDZO BARDZO wydajne i zmywa dokladnie makijaz

Gość bielenda
z bielendy różowa seria (jedwab i róża) naprawde bardzo dobry-dwufazowy i tani:)

Gość bzdura
wiem o czym mówisz - mam to samo, ale znalazłam sposób: - kup sobie najbardziej miękkie płatki - używaj oliwki dla dzieci do demakijażu Tylko po tym nie obudzisz się rano z "pandą", a wydawanie kasy na te cudowne środki do demakijażu oczu naprawdę nie ma sensu Pozdrawiam

Gość bzdura
Nie, może być np J&J ["To firma troskliwa..." ;)], bo ładnie pachną niektóre rodzaje. Po prostu musi być tłusta. Zastanawiam się czy nie wypróbować tej w żelu.

Gość
Polecam mleczko Garniera z wyciągiem z dzikiej róży. Jeśli chodzi o krem Nivea też go kiedyś stosowałam, ale jest kilka powodów dla których zrezygnowałam z tej czynności: na rzęsach miałam papkę, nie mogłam otworzyć oczu, oko było zaczerwienione i łzawiło, rzęsy zaczęły wypadać. Myślę, że mleczko samo w sobie zawiera składniki pielęgnacyjne, które odżywiają rzęsy i chronią oczy. Mleczko Garnier kosztuje od 12-15 zł, w Geanie kupuję tańsze, jest naprawdę bardzo wydajne i ma przyjemną, delikatną konsystencję.

Gość Agniewicz
A ja polecam metodę dermatologów dla nadwrażliwych oczu - płatek kosmetyczny i szampon Johnson&Johnson dla dzieci - nie znam niczego co lepiej zmywałoby makijaż oczu:)