Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimiSISIS

JAK SIE MALUJECIE?

Polecane posty

Gość mimiSISIS

CZY WYDAJE WAM SIĘ CZASAMIN ,ŻE LEPIEJ BEZ MAKIJAŻU WYGLĄDACIE?

Gość bez makijażu
to bez kija nie podchodź wszystkie beznadziejnie wyglądacie!!!!

ja sie nie maluje i jakos bez kija sie ludzie ze mna kontaktuja :P

hmm no wiec ja lubie sie malowac, nawet uwielbiam - trudno nie lubic bedac kosmetyzka :-) ale nie przesadzam lubie tylko podkreslic swoja urode bo chodzac wymalowana na maxa na codizen nie mialabym sie jak pomalowac na impreze... trudno na imprezie wygladac jednym slowem zjaebiscie jak chodzilabym w mocnym makijazu na codzien, zreszta to zalezy czasem mam taki dzien ze wstaje rano i nic mi ise nie chce wiec wtedy tylko troszke podkladu korektora pod oczy blyszczyk, czasem jest taki dizen ze mam nieodparta sile byc cudowna wtedy oszywiscie jest to juz makijaz pelniejszy bo bardziej staranny choc nie ostry raczej delikatny ale bardzo bardzo staranny i precyzyjny, w domu chodze bez makiajzu i tak mi dobrze, w maikiazu wyglada sie czesto lepiej niz bez i to jest normalne nikt nie ma twarzy super symetrycznej cery idealnie jendolitej nczesem jest dizne ze sie nie wyspimy mamy podkrazone oczy itp nie ma sily wygladac zawsze idealnie a makijaz jest wtedy pomocny, poprostu gdy mamy lepszy dizen wyspimy sie to mamy bardziej wypoczeta twarz wiec nie ladujemy wtedy kilo tapety bo jest to nie potrzebne przynajmniej ja tak sadze co inneog jak zarwiemy noc itp