Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona 22

Jacy sa faceci z pod znaku LWA ???

Polecane posty

Z jakiego pod znaku musi byc kobieta pasujaca do zodiakalnego LWA zeby malzenstwo bylo udane??

Według mnie najfajniejsi faceci są właśnie spod znaku lwa, a mój jest po prostu mrrrrau :-)

Gość a z pod jakich
a czy pani Strzelec i pan Lew moga stworzyc szczesliwe malzenstwo ze soba ??

Ewa-45: my nie jesteśmy jeszcze małżeństwem, ale też mogę stwierdzić, że mam PANA LWA ;-) pozdrawiam serdecznie!

Gość firs
Lew jest zaborczy i lubi rzadzić po slubie!Władczy i na boku interesuje sie innymi pannami!!

To że na boku interesuje sie innymi dziewczynami to jest mały pikuś :p Jest niezdecydowany, wciąż pragnie nowych wrazeń, jest oddany swemu hobby, ma ogromne poczucie humoru :D Heh to chyba na tyle?!

Gość Slyszalam ze
sa dwa rodzaje mezczyzn z pod znaku lwa??

Gość Takk czy nieee

Co to za dziwne pytanie? Przecież dłupie znaki zodiaku nie mają nic wspólnego z udanym/nieudanym małżeństwem.

Gość skorpioniczkaaa
benadziejni :o jak dla mnie.... skorpion + lew to wybuchowa mieszanka, klotnie, zazdrosc... bleee. ale za to jak z rybka jest cudownie:) :*

Gość skorpioniczkaaa
Oczywiście miałam na myśli mrożony filet z mintaja zakupiony w hipermarkecie Real, który wsadzam sobie głęboko w odbytnicę, słuchając przy tym muzyki relaksacyjnej :classic_cool:

Gość lipka
facet- LEW jest bardzo pewny siebie, potrzebuje ciagle nowych zdobyczy, zeby czuc sie dowartosciowany. Jest dobrym i oddanym partnerem, przyjacielem, ale na boku potrzebuje nowych kobiet, zeby ciagle czuc sie uwielbiany i dowartosciowany. Kobiety sa bardzo podobne:) czy pan i pani LEW do siebie pasuja? moim zdaniem NIE, bo szybko zaczynaja walczyc o dominacje i zadne z nich nie chce dowartosciowac partnera, bo uwaza, ze wszystkoco najlepsze nalezy sie jemu. Zapomnjialam dodac, ze LWY lubia blyszczec w towarzystwie, byc adorowane i chwalone. Sa zaborcze i zazdrosne o partnera, ale sa takze dumne, dlatego nie walcza o niego, tylko odchodza ciezko urazone. Dlatego zazdrosc nie jest dobrym sposobem na wzbudzenie zainteresowania lwa. Spawdzone na kilkunastu przypadkach :)

Gość lipka
LEW to taki wieczny aktor w teatrze zycia. Tyle, ze najczesciej jest to glowna rola w przedstawieniu lub teatr jednego aktora ;)

Gość lipka
Zapomniałam dodać, że ja tez lubię błyszczeć w towarzystwie, do tego stopnia, że namaszczam swą twarz rafinowanym łojem kozim :classic_cool:

Hej...Ja tez jestem Wodnik i mam lwa faceta.I bardzo dobrze sie dogadujemy :-) Mamy podobne charaktery i jestesmy bardzo uparci ...ale Szczesliwi :-))

Gość lipka
buahahaha :) lojem kozim to nie, ale lubie dobre kosmetyki :D

Gość tacy jak wszyscy
czyli śmierdzą, kłamią, oszukują, są tepi, ograniczeni emocjonalnie, nie potrafią Cię zrozumieć i nigdy niczego sie nie domyślają możecie mnie za to bluzgać, ale taka jest prawda

Gość lipka
to zalezy jak do tego podjedziesz...poza tym kobiety tez bywaja takie :]

Do Lipka... Tak...z tym to napewno masz racje bo mam nawet takiego kolege z pod znaku lwa ktory wlasnie jest taki jak opisalas ...Ale... Mieszkam wlasnie juz rok czasu z Moim lwiatkiem ktory urodzila sie dokladnie tego samego dnia co moj kolega LEW i ...nie jest taki sam jak On..Wierz mi !!! Jest bardzo kochliwy i strasznie o mnie ciagle zabiega.Dba i troszczy sie zebym byla szczesliwa z nim :-)) Ps.Zycze wszystkim takiego LWIATKA :-))))))))))))))) Pozdrawiam ...

Gość lipka
a z chlopakiem wodnikiem bylam jakis czas, bylo burzliwie, ciagle wybuchy namietnosci i zlosci na zmiane...nie wyszlo nam. On byl zbyt wolnym duchem, ja bylam chyba zbyt zaborcza. Moze w ukladzie wdonik kobieta, mezczyzna lew, to sie rownowazy i lepiej wychodzi.

Gość lipka
Sonnenschein, moze to odmiana lwa udomowionego ;) ja zauwazylam taka prawidlowosc-chlopak lew dba o partnerke, jest lojalny, jest dla niej dobrym opiekunem i przyjacielem, ale szybko nudzi sie seksem z nia i szuka nowych doznan u innych kobiet...

Gość aanakonda
niezdecydowany