Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuciapka

Wstydliwy temat

Polecane posty

Gość kuciapka

dziewczyny czy któraś ma taki problem jak ja ...... dłłłługie wargi sromowe - jestem załamana. Mam chłopaka którego bardzo kocham, spotykamy sie juz od roku i coraz częściej się pieścimy ale przez ubrania. Nie wiem jak mu to powiedzieć. A może nie mówić? Nie wiem jak zareaguje gdy zobaczy albo wyczuje dotykając moją małą Poradźcie co robić

Gość a u mnie jeszcze lepiej...
jestesmy razem od lutego, kochamy się, jest super, itd... ale nidgy nie pozwalam mu się "tam" dotykac,ani całować, ciągle mowie, ze nie jestem gotowa............. kiedyś zlapalam się z przodu, gdy bylam bez majtek i tak jakby zagarnęłam "to" do góry :O a on był za mną. spojrzał na moją małą od tylu, a że ją naciągnęłam z przodu, nie bylo widac tych flakow i on powiedział "masz taką śliczną cipeczkę, nie rozumiem, czemu nie chcesz mi pokazać" a ja sie pytam - niby niezorientowana, a chcialam po prostu wybadac, co powie - a to one się dzielą na ładne i brzydkie? - oczywiście - a jakie to brzydkie? - no takie np. jak wszystko jest na wierzchu, ale ty masz sliczną. ....... i co ja mam powiedzieć? ty to chociaż nie wiesz, co twoj mysli na ten temat. ja wiem, że dla mojego i tak by była ladna, bo mnie kocha. ale swoje ogolne, obiektywne zdanie na ten temat już wyraził.... i jak ja mam teraz mu się pokazać? :(:(:( iść na operację???

nie mattwcie sie,Jesli wasi faceci was kochaja to nie bedzie im to przeszkadzac!!ja mam asymetryczne wargi sromowe.Jedna mam taka długaśną-normalny płat skóry wiszący a drugą malutka to dopiero jest obciach;-/ Ale jestem z moim facetem 15 miesiecy i jemu to naprawde nie przeszkadza.Uwielbia mnie tam piescic i wszystko jest ok. Nie martwcie sie!!!

Gość kuciapka
Jak to robisz gdy sie kochacie, że on nic nie wie? Nie dotyka cię? Mój chłopak lubi mnie dotykać właśnie tam ale pozwalam mu tylko przez majtki i troche się boje że wkońcu się dowie. Poza tym też chciałabym juz się z nim kochać bo jest nam ze sobą dobrze.

pewno wie.Ale on chyba na to nie zwrocil nawet uwagi. A jesli Cie kocha to cos tak błahego jak wargi sromowe napewno nie bedzie mu przeszkadzac!!!

Gość kuciapka
rosel Jak twój chłopak zareagował gdy ją zobaczył? wiesz o co mi chodzi... zupełnie nie wiem jak mam się zachowac ;( czy go wcześniej uprzedzić czy pozwolić zeby sam to odkrył. Boje się jego reakcji bo jeśli mnie wyśmieje albo będzie szydził...

Gość motylek___
jeśli cię wyśmieje, albo będzie szydził, to odpuść go sobie. dziewczyny, nie szukajcie problemu tam gdzie go nie ma, długie wargi sromowe to ne kalectwo, to taka uroda ;)

Gość ja też mam
dziewczyny jak myślicie czy takich jak my jest więcej? Spotykałam się kiedyś z chłopakiem ale gdy chciał mnie całować to się przestraszyłam Czy można zrobić sobie operacje usunięcia tych ochydnych warg?

Gość tak można
pytanie poco?

Gość ale tak własciwie
to co znaczy duze wargi sromowe?? znacyz jakiej wielkosci..tyle ostatnio sie mowi o tym na forum ze zanczynam sie zastanawiac do jakiej grupy moze zaliczyc swoja...:| Owszem, moja nie jest idealna (mam dosc wystajaca łechtaczeke, co mnie bardzo wkurza ale co do warg srmowochy to ... ocenie jak poczytam odp

zgadzam sie z poprzedniczka.Zreszta był tu juz taki topik-chyba na życiu erotycznym gdzie jedna laska sobie zrobila ta operacje. Ale naprawde nie ma sie czego wstydzic. No coz moj facet uznal to za rzecz naturalna,za kawalek mnie-osoby ktora kocha dlatego wogole na to w zaden sposob nie zaragowal.A nawet jesli go to zaskoczylo to pominal to taktownym milczeniem.

sluchaj, no normalnie sie kochamy, po prostu, nawet jak w dzień, to np. jak on lezy na mnie, to jedną reka szybko zsuwam sobie majtki, ale jemu nie pozwalam się ode mnie odsunąć, tzn. lezy na mnie i mocno przywiera, a ja go drugą ręką przyciskam... jeżeli kochamy się "na łyżeczki" to po prostu trzymam go ręką za jego rękę, tak, żeby ją trzymal na bruzchu czy na piersi... nie pozwalam mu się dotykać...

nie no wedlug mnie to kompletnie bez sensu. Jesli planujecie powazny zwiazek to facet sie o tym dowie.(moze lepiej wczesniej niz pozniej?) to tak jabyscie np.probowaly ukryc przed mezem ze jestecie łyse;]

Gość kuciapka
moje wargi wyglądaja dosyć dziwacznie - to tak jagby z mojej cipeczki wystawało coś długiego i pomarszczonego ok 3cm. To dla mnie wielki problem, nawet w majtkach jest to widoczne. Jak spotykam się z moim chłopakiem to wpycham je tamponem do środka - ale jak długo tak mozna?

ja planuje zabieg. serio! chce to zrobic u dr sankowskiego. podobno jest bardzo dobry, zajmuje sie m.in. poprawianiem tego co inni plastyczni chirurdzy schrzanili. pisalam do tej kliniki mejla. koszt to 2000-3000 pln, indywidualnie się ustala. mozna na raty. są u niego kolejki, ale ja na razie mam 1000 zł, jeszcze ze 2-3 miesiące bede zbierać. najpierw pojade na konsultacje,zeby mi powiedzial wszystko. i naprawde jestem zdecydowana na ten zabieg.

mnie sie wydaje,że skoro to sprawai wam problem to operacja poprawi wasze samopoczucie i pozbawi was tych kompleksow. Wiec skoro ktos moze sobie na nia pozwolic nie widze przeszkód!! Ale może facet powinien o tym wiedzieć??

Gość kuciapka
rosel ten link jest super, poprawia (na troche) mi nastój Właśnie przeczytałam te wypowiedzi - nazywanie warg motylkiem jest super no i ci faceci :) o ile to chłopaki pisali dzięki PS. Ja nie rozmawiałm o tym z koleżankami ale może podsune ten tema i zobaczę czy w miom otoczeniu tez sa motylki :)

hihih widzicie;] ciesze się że mogłam pomóc. Sama miałam kompleks z tym związany.Ale jeśli ktoś Cie naprawde kocha to takie szczegóły nie staną na drodze do waszego szcęścia;]

Ja takze chce zrobic zabieg,bylam u pani ginekolog i powiedziala ze jest taka mozliwoscw szpitalu, na oddziale ginekologicznym na ktorym ona pracuje takze chyba nie bede musiala placic bo to szpital państwowy. Zrobie to bo mnie wkurza moja jedna warga sromowa wieksza (sporo)od drugiej. FAkt, chodzi takze o to czy mojemu chlopakowi nie bedzie to przeszkadzalo, ale przede wszystkim robie to dla siebie, bo mnie normalnie czasem dobija poprawianie sobie pewnych spraw w mojej cipeczce w kiblu.Bo jak sobie nie poprawie to mi cos tam przeszkadza i jest nie wygodnie, a jak jest wygodnie to mysle o tym czy zaraz znowu nie bedzie niewygodnie...przeciez mozna z tego w depreche wpasc no!! musze umowic sie na zabieg.Czeka sie na niego ok miesiaca, a sama operacja trwa ok 2 godzin. Tak bym chciala miec to juz z glowy.....

ja też mam motylka.Zawsze myślałam, że jest średni, ale teraz mam doła,bo po obejrzeniu kilku stron wiem, że raczej jest za duży i trzeba to skorygować.Facet z którym się kocham w zasadzie nie chętnie tam zagląda i nigdy nic miłego na jej temat nie powiedział. Chyba oszczędze przykrości nam obojgu i zakończe ten związek,on znajdzie sobie ładną bułeczkę, a ja moze kiedyś nazbieram na operację....

Gość mille
no co wy dziewczyny....mialam kilku facetow. nikomu to nie przeszkadzalo, jeden nawet twierdzil ze to sexy. ale owszem, ja tez sie zastanawialam nad operacja bo...troche mi to przeszkadza kiedy np. jezdze na rowerze. ale jezeli sie same zaakcepyujecie to nikt na to nie zwroci uwagi. a gdyby nawet to mozecie tez szydzic z faceta ze on tez nie ma sie czym pochwalic, w tym wypadku przeciwnie...malym wymiarem:) i nie wiem komu bedzie bardziej przykro.

Gość już nie-motylek
A ja jestem właśnie po zabiegu!!! i już nie mam motylka ! nareszcie ! 2 lata podejmowałam decyzję i w końcy mam to z glowy. pOzdrawiam

czesc Moje wargi tez sa asymetryczne, jedna dluga i wystajaca, druga krotka:-O Kiedys uwazalam to za wielki problem, ba, nawet po nocach snily mi sie wielkie wargi!;) Teraz z moim chlopakiem kochamy sie w roznych pozycjach, on piesci mnie reka i oralnie i nie ma problemu, nigdy nie powiedzial, ze moja mala jest brzydka, zawsze wszystko mu sie podobalo.. Jednak po przeczytaniu zdania gdzes wyzej : \"- a jakie to brzydkie? - no takie np. jak wszystko jest na wierzchu, ale ty masz sliczną..\" zrobilo mi sie jakos tak smutno:(:( bo wiem, ze ja nie mam slicznej, tylko wlasnie taka z czyms na wierzchu:( Z ciekawosci zapytam kiedys chlopaka, co on o tym sadzi, zapewne powie, ze wszystko jest ok, tylko ze bedzie to jego subiektywna opinia.. Nie chce sobie robic sama problemu, po prostu to jest taki niedosyt - nie mam takiej, jaka chca faceci ( w tym i moj facet) Pozdro 4all

Gość a u mnie jeszcze lepiej....
Przykro mi, nie chciałam żeby komuś było smutno.... no ale taka jest prawda.... Ja w poniedziałek jadę na konsultację, podjęłam decyzję o zabiegu... Nie mam pojęcia na kiedy go ustalą, no ale chyba jakoś niedługo po konsultacji (?) Do dziewczyny, która jest po zabiegu - jak się czujesz? jak wyglądało to wszystko? Ile trwało, czy bolało, itd... Prosze napisz coś!

Gość hmmmmmmmmhmmm
nom teraz to ja serio nie wiem jak to jest mierzylam swoje maja okolo 2cm a tam ktos pisal ze 3 cm to jest duzo??? to ile to jest duzo a ile malo???ile wy macie cm mniej wiecej pytam te dziewczyny co maja kompleks

Gość bulka.....
kurcze, teraz to ja zaczynam miec kompleksy po tym co tu przeczytalam. Bo ja bulke mam:(

Gość taka jedna jaaaa
a ja mam pytanie moze dziwne ale czy macie jakies zdjecia-czyjesc rzecz jasna,jakies medyczne czy cos zeby zobaczyc jak to wyglada bo ja jestem dziewczyna a nie moge sobie tego wyobrazic-tez mam jakies dziewne wargi ale w sumie nie wiem jak wygladaja te o ktorych mowiecie:(

Gość ignuusia_85
dziewczyny sluchajcie!! mam to samo chodze z moim chlopakiem od 5 miesiecy jest slodki , dobry i kochany on chce mnie tam piescic ja bardzo bardzo sie balam, az do czasu keidy samo to wyszlo on nawet nie zwrocil na to uwagi!!mowie Wam powaznei nie denerwujcie sie tym bo szkoda czasu !!uwierzcie a mialam doikladnei to samo buuziaki jest ok , achaaa a nwet powiem wiecej niektorych gosci to sakramencko podnieca!!!!!!!!!!

Gość Pan 25
Do wszystkich dziewczyn - wiem ze dla większości z was jest to poważny problem bo boicie się ze chłopak sie przestraszy, nie zaakceptuje albo bedzie szydził. Dam wam dobrą radę nie ma sie czego wstydzić tak jakby każdy facet miał piękne okazałe przyrodzenia (dobrze wiecie że czasem to porażka) Jeżeli z tego powodu facet będzie się krzywił to poprosu nie jest Was wart najważniejsze jest to co soba prezentujecie. W imieniu inteligetnej (mam nadzieje) część mężczyzn odpuście sobie takich kretynów bo to nie są MĘŻCZYŹNI Pozdrawiam :)