Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuciapka

Wstydliwy temat

Polecane posty

Gość Rob
A ja jestem facetem i po przeczytaniu tego, co drogie Paanie wypisujecie muszę powiedzieć iż absolutnie nie macie się czego wstydzić. Gdyby moja dziewczyna miała takie długie zwisające wargi sromowe to byłbym wniebowzięty, a i rozmawiałem kiedyś z kolegami i większość z nich uważa, że to seksowne i nigdy w życiu nie pozwoliłbym mojej kobiecie, żeby je usuwała! Zresztą nie na wargach świat się kończy, mnie osobiście to bardzo podnieca i podobają mi się takie falbanki bo są po prostu śliczne. Podsumowując moją wypowiedź stwierdzam, że dziewczyny z takimi muszelkami są WYJĄTKOWE!

Gość Zaklinacz Wargin
Tekst zaporzyczony . alecalkiem sie z nim zgadzam "Tak sobie przypadkiem spojrzałem......trochę zdziwiony jestem, że przez tyle stron mozna pisac i mówić otym samym....jest parę świetnych wypowiedzi ot chocby takiego Katona....ktory sztukę oratorską jak widac od Greków posiadł był......(swoja drogą różne zawody mu już tu przypisywano a ja delikatnie podejrzewam go o koloratkę.....) Miałem swego czasu lat temu wiele przyjaciela księdza-Salvatorianina nie uwierzycie ....chodził "po cywilu"..wkradał się na różniste "imprezki", przeniknął i został zaakceptowany przez bardzo wątpliwe środowiska i co? ....i to....,że za jego przyczyną iluś z tych młodych ludzi penetrujących ścieki tego życia......księżmi zostało.....i to jakimi!!! Ale bez urazy....wydaję mi się, że ulegacie dziewczyny jakiejś zbiorowej psychozie. Też kiedyś byłem młody (dziś mam już59 lat) i co? ....ten problem gdy mialem lat 18 v-20- 30-lat po prostu nie istniał!!!!! Nie istniał problem depilacji waszych c....k nie i wiele wiele innych. No to zastanówmy skąd sie wzięły te wasze zmartwienia....odpowiedź jest prosta....biznes-pieniądze-reklama-brak jakichkolwiek zasad byle tylko znaleźć kolejną "niszę" i znów wyrywac pieniądze. Kiedyś zapytana przeze mnie studentka medydycyny - jaką zamierza wybrać specjalizację odpowiedziala mi: 1.Pediatria - 2.Chirurgia- 3.Ginekologia.....skąd taki rozrzut zainteresowan pytam. A ona na to: ad 1. każdy rodzic zapłaci, ad2. każdy zapłaci przed operacją ad3. każda kobieta zapłaci. Nie chciałóbym zostac jej pacjentem przy takim" powołaniu" do zawodu. Tak więc zastanówcie się dziewczyny!!! zaczęło się od depilacji nóg....wmówiono wam że to bardzo nieestetyczne.....uruchomiono kolosalne środki na reklamę depilatory ,kremy i co? ....a no "kupiłyście" temat....dziś nawet przez myśl wam nie przemknie, że możnaby te nóżki zostawić w stanie w jakim natura wam je podarowała.....(doświadczenia Pawłowa nie poszły na marne) No a stringi....klniecie, że niewygodne, że "firanki" wyłażą...ale trudno taka moda....narzucono wam ją a wy w swej "mądrości" znów kuilyście temat....materalu 20 cm kwadratowych a cena? to jest biznes....dziś chcecie z kolei płacić za wycinanie motylków płatków róż bo tak bym je nazwal i to grube tysiące....moje gratulacje!!!!!! te chłopy - cwaniaki od biznesu wszystko wam wmówią i to za wielkie pieniądze! za chwilę będziecie chodzily bez majtek jedynie zawiązując złocistą nitę wokół bioder za np 200zł.....bo ktoś wam wmówi, że tojest trendy.Tak więc posumowując zostałyście kochane dziewczyny swietnie zmanipulowane. Powiem wam szczerze....my mężczyźni i owszem lubimy tam zajrzeć i się zanurzyć ale dla nas nigdy nie był to problem lubimy i kochamy was takie jesteście.....idiotą jest mężczyzna dla którego caała wartość kobiety mieści się między kolanami a pępkiem.....a jak widzę....zaczynacie już też zwolna przyjmować ten nurt myślenia.....wszystko to jest dla mnie zrozumiałe....wasze rozterki czy mają 2 cm czy 5 cm ....one będą w każdym wypadku najukochańsze dla kochającego was mężczyzny.....dla "sportowca".......? Będzie przynajmniej jedno fajne,.....jeśli sobie uświadomicie, że ktoś was celowo pakuje w takie dylematy.....miejcie świadomość, że to nie wy macie problem....tylko Ci spece od biznesu......Całuję was wszystkie serdecznie....jesteście wspaniałe".......wasz ZW

Gość lonaa
dziewczyny... kazda jest jaka jest... przeciez te wasze wielkie wargi sromowe w niczym nie preszkadzaja... nie ma sie czego wstydzic... faceci tez nie maja idealnych penisow.. jeden ma za grubego drugi za wielkiego trzeci za malego itd... trzeba sie akceptowac jakim sie jest... i zapewniam ze zaden facet nie rzuci cie przez to ze masz wieksze wargi... uspokojcie sie;) naparwde:)

Gość bywalec1
Jeszcze jeden głos ze strony faceta - nie będę powtarzał tego co pisali moi przedmówcy;całkowicie się z tym zgadzam. Dodam więc tylko, że wy kobiety patrzycie na swoje ciało o wiele bardziej krytycznie niz my na was. A co do waszych "muszelek" - naprawdę każda bez wyjatku jest śliczna i niepowtarzalna. Facet, który twierdzi inaczej to może być tylko pe.. pardon, chciałem powiedzieć gej albo kompletny idiota! :)

Gość starszypan
oj, dziewczyny, zamiast ogladac swoje cipki wezcie sie lepiej do nauki ..

Gość bigboy24
Oj dziewczyny :) naprawdę nie wiem z czego robicie taki problem. W swoim młodym życiu widziałem osiem róznych c*pek i powiem wam jedno... uwielbiam całować te większe "motylki" :) te malutkie też mają mają swój urok ale są trochę mniej kobiece. Tak mi się wydaje :) od dwóch lat mam dziewczynę, która także narzeka ciągle że ma za duże wargi a ja nie umiem jej przekonać do tego że się myli. Jedyną niedogodnością jaką niesie ze sobą posiadanie tych większych, bardziej zawiłych c*peczek jest to że niekiedy trudniej odnależć drogę do tej upragnionej dziureczki, którą ukrywają, a kiedy już się do niej trafi to oprócz mojego "wacka" czasem jeszcze jakieś skrzydełko :) się tam dostanie :) Swoją drogą to osobiście wolę te większe motylki. Przynajmniej różnią sie od tej drugiej dziurki w pupie :) a zdarzyło mi się nawet parę razy pomylić kiedy to całowałem się z pupcią mojej dawnej dziewczyny, a która to była prawie całkowicie pozbawiona tych warg. Na marginesie to też było fajnie :) Chciałem jeszcze dodać że nigdy nie uzależniałem związku od wielkości motylka i tylko raz spotkałem się z dziewczyną zadowoloną ze swojej p*pki. Ważne jest to co ma dziewczyna w głowie, a nie to co ma między nogami. choć przyznam szczerze, że jestem zwolennikiem ładnych pupci w ładnych majteczkach :) oczywiście stringi to nie są ładne majteczki, a już napewno nie są sexi i myślę, że to jest poważniejszy problem dzisiejszych kobiet. Podobne zdanie mają wszyscy moi znajomi i dziewczyny, które do tego przekonałem, ale to już odrebny temat :)

Gość MISZ MASZ
Ale wy jestecie wariatki bo nie ktorzy faceci to uwielbiaja ja sie tego nie wstydze a jeden facet mi kiedys powiedzial , ze takie laski go najbardziej kreca z dzyndzołkami :)))) Ja sie ciesze z tego powodu :) Buzka i nie przejmujcie sie:)

Gość tylko 14
A ja mam tylko 14 lat i nie wiem zabardzo co mam robic bo moj chlopak narazie przez spodnie zaczyna mnie delikatnie smyrac po łechtaczce i pod bluzeczka czyje ze to troszke za szybko i nie zabardzo tego chce i mam jeszcze problam z motylkiem tylko gdy on to robi to przytym tak mnie caluje jak nigdy, straszne go to podnieca ;];] CZEKAM NA Odp... POZDRO!!!!!!!

Gość Doswiadczona mezatka
Kochane dziewczyny -motylki :-) Mam 40 lat-a dopiero rok temu dowiedzialam się ze z moimi wargami jest cos nie tak:-) To znaczy-dokladnie wiedzialam -jakie je mam ,ale nie zastanawialam sie-czy to standart-czy jakas inna budowa.Mialam kilku mezczyzn,potem meza,potem ,po rozwodzie kilku kochankow-i chociaz teraz-gdy ogladalam na zdjeciach naprawde piekne cipeczki-swojej nigdy sie nie wstydzilam.Podczas pieszczot,pocalunkow,milosci-takie detale nie sa wazne-fakt-mezczyzni sa wzrokowcami-ale dla nich wazniejsza jest ladna buzia lub ogolnie sylwetka ciala-a nie wyglad warg sromowych!!!! Nie katujcie sie wiec,nie planujcie operacji-bo to bezsensowny wydatek,niepotrzebny stres i glupota.Jezeli Wasz mezczyzna mialby porzucic Was z takiego powodu-niech idzie w diably!!! Pokochajcie swoje cialo-takim-jakie jest-takie sie urodzilysmy-jestesmy wyjatkowe-i z tego sie cieszmy.To pdobnie jak z sylwetka-nie wszystkie mozemy byc takie same-bo przeciez byloby to nudne. Przy innych codziennych troskach i problemach dlugosc warg sromowych to naprawde blahostka. Pozdrawiam wszystkie motylki-Nina

Gość XNobody
hello dziewczyny !!! ja jako facet zapewniam was dlugie wargi lub duze lechtaczki czy bardzo duza wilgotnosc to cos wspanialego.. i wlasnie takie kobiety sa czyms szczegolnym . przeciesz takie kobiety sa wrazliwsze w tych okolicach dziewczyny nie robcie sobie problemow gdzie ich niema chcial bym miec taka dziewczyne

Gość normalny2007
Hej, jestem przeciętnym facetem i takie motylki czy ślimaczki bardzo mi się podobają a nawet rajcują. Nie ma się czym martwić, zresztą to ironia bo wielu facetów ma jakieś kompleksy - mają za małe wymiary a kobiety że zbyt duże. Jeśli któraś a Was chciałaby porozmawiać o takich tematach (lub co lubią mężczyźni) to proszę piszcie a postaram się załagodzić jakieś niepotrzebne kompleksy czy coś tam. Patryk

Gość buahahha rozepchane sucz
Boże, niepasuje Wam to nożyce i ciachać, wystawać nie będzie, czucia 50 % nie będzie, facet powie że masz gówno zamiast pipy bo co ma possac jak wszystko co najlepsze to wycięte. Jedna większa od drugiej? to świat idealny to pełna symetria? no już bez przesady dziewczyny czy Wy chłopa jeszcze nie miałyście, wiem w dobie metroseksualizmu chłopców wydaje Wam się że oni na to zwracają uwagę przy doborze partenrek?? o tóż nie bo jakby tak było to jakby z Wami na randke poszedł gdyby Waszych warg nie widział? Powiem tak, jak traficie na perfekcjoniste co mu nawet wystająca warga wystaje to powiedzcie prosto z mostu : ja se je skróce a ty zrobisz sobie obrzezanie, dla ciebie będzie to ladniej wyglądało a kutas ci jebać nie będzie i spokój. A tak na powaznie nie jestem ja Większośc na tym forum w większośc topiców 30 latkiem czy 25 latkiem jestem w 3 liceum, przewinęło mi się może 18 dziewczyn przez czas od 2 gimanzjum do teraz i w sumie zauważyłem jedną rzecz, te takie co wystają efektywniej mają orgazm, a te z bułeczkami kosztują wiele pracy i oralnej i classic, a jak wiecie większość chłopców nie zważa na większy porządek więc raczej nie będą płakać z powodu "ochydnego" (wg Was) wyglądu Waszych warg

Gość hbjadkmldsmkf
mam 16lat , jedną warke mam dłuzszą drugą krotszą? czy cos ze mna jest nie tak??

Gość lol212121
do \"hbjadkmldsmkf\": Ja również mam 1 warge krotsza a druga dluzsza, a mam 14 lat, podobnie jak jamniczka1. Z tego co czytam na tym forum i czytalam na necie to nie jest to nic zlego jesli wargi nie sa dluzsze niz 4 cm. Ale według mnie, jak ktos ma obie dlugie to z Bogiem sprawa, gorzej u mnie. Ta dłuższa jest tez jakaś grubsza i ta mniejsza ze tak sie wyraze: ugniata. I jeszcze w 6kl(rok temu) ta jedna była tylko troche dłuższa i tyle. A teraz jak troche \"ugniotla\" tamta to wydaje mi sie ze tamta sie jeszcze zmniejszyla na dodatek i roznica miedzy nimi sie powiekszyla. I ta biedna ugniatana zaczeła mnie piec. I ona nie jest krotsza tylko na wysokosci cewki ale i ujscia pochwy. I, skoro jest krotsza, to jej nie osłania. I wlasnie po jednej stronie (u mnie krotsza jest lewa warga) mnie piecze. A zwlaszcza posczas miesiaczki, kiedy krew podraznia to nieosloniete przez warge ujscie.Tyle tylko ze nigdzie nie czytalam aly z powodu krotszej wargi cos piekło :( A ja mam podwojny problem (a tak wlasciwie sama krotka warga nie bylaby problemem, ale jak piecze to jest ogromny dyskomfort i zyc sie odechciewa...) A żal mnie straszny sciska ze w takim wieku bd musiala isc do gina z tego powodu ze mam jakas krotka warge (kiedy moje kolezanki nie maja takiego problemu i ciesza sie zyciem) :( ;-(

Gość lol212121
Dodam jeszcze że nie moge sie w ogole kapac. Kiedys napuscilam sobie wody do wanny i wlalam plynu do kapieli. jak wyszlam to potem sie przez caly wieczor meczylam bo zasnac nie moglam- tak mnie pieklo! A niedawno nalalam wody, tym razem bez plynu (myslalam ze moze on tak podraznia) ale rowniez mnie pieklo, nawet sama woda! Ludzie jak ja mam tego dosc! Musze sie caly czas podmywac prysznicem, a kiedys tak uwielbialam wygrzac sie w wannie... :( :(

Gość Pewien Duży Facet
Był taki temat na gazeta.pl. Chyba z 1000 wpisów było. Jako żywo śmiedzi mi to reklamą doktora sankowskiego. Poczytajcie sobie tam wypowiedzi dziewczyn po operacji. Po redukcji warg łechtaczka sterczy jak nie przymierzając fiut i wtedy to już naprawdę nie wiadomo co zrobić. Zostawcie te cipeczki w spokoju swiętym. Kobiety są różne i tak ma być. Fryzurkę ładną proszę sobie strzelić, zdrowia pilnować, higienę wzorową zachowywać i hajda na wiosnę. Jak jakiś głupi facet będzie coś komentował, to go zapytajcie, czy to prawda, że są dłuższe fiutki.

Gość Pewien Duży Facet
A w temacie lol212121 - Do lekarza marsz!!! I to już.

Gość leonzawodowiec
Nie martwcie się dziewczyny! Każda cipka jest piękana! Jeśli facet was kocha to nie będzie mu nic przeszkadzało, uwierzcie mi!! Moja Pani według Waszych kryterii ma brzydką cipkę z wystającymi "farfoclami" a jednak dla mnie jest najpiękniejsza i nie wyobrażam sobie być z inną. Wiem co mówię, bo przed nią miałem wiele innych a to z nią jestem już 20 lat!!! Głowa do góry! Nie wstydzcie się!

Gość madzik77
Rozklapciocha ile masz porodów za sobą? Ja po dwóch mam dalej piękną cipeczkę i na szczęście już wiecej nie zamierzam

Gość zoonela
Hej:) Ja kiedyś też myślałam że mam problem bo mam długie wargi:) Ale jakos ograniczeń w kontaktach z mężczyznami nie odczuwałam, a dodam że faceci zawsze zachwycali się moimi wdziękami "na dole", więc chyba wszystko ok. Do tej pory jak widzę nagą kobietkę z idealnie schowanymi małymi pod dużymi to mnie ściska:) Ale to ze wszystkim jest tak u kobiet:) maja proste włosy wolałyby kręcone i na odwrót:0 te z wielkimi piersiami wolałyby mniejsze te z małymi myślą o silikonach. Laski norma "kochaj swoje ciało, facetowi i tak zawsze mało":)

Gość gość ze stolicy
Przeczytałem uważnie cały temat i jestem w szoku... Może zacznę o końca - spotykałem się z pewna panną (ale tylko na bzykanie), która praktycznie warg nie miała - taka łysa dziurka bez jakochokolwiek cech wskazujących na to, że jest cipką. Faktycznie wyglądała jak taka bułeczka, bo nawet łechtaczki nie było widać. I wiecie co? Wiecej się z nią nie spotkam, bo jest aseksualna. Nie dość, że ogolona to jeszcze nic z niej nie wystaje. Dodam tylko, że osiągnięcie przez nią orgazmu graniczyło z cudem. Dlatego też apeluję - nie dajcie się zwieść głupiemu gadaniu, że nic nie powinno wystawać, że motylki są be etc. Ja takie akurat uwielbiam, można je possać, albo robić inne rzeczy ;) i gwarantuję, że większość mężczyzn myśli podobnie. Taiej zoperowanej też bym nie ruszył podobnie jak kobiety z silikonowym biustem. Pozdrawiam!

Gość _Zawstydzona_
ufff ale mi ulżyło czytając te wszystkie wasze wypowiedzi..heh też mam dosyc duże wargi i do tej pory bylo to dla mnie bardzo krępujące. Myślałam że jestem jaka "inna" bo na takie tematy nie rozmawiam z kolezankami i nie wiem czy one maja takie problemy.. Mój chłopak uwielbia moje wargi i mowi ze zawsze o takich marzył ;p Czyli raczej nie mam powodow do obaw.. a i napewno nigdy nie poddałabym sie operacji warg. Taka nasza natura ;D

Gość oh my goooooood
ja tez mam ten problem a jak raz napisalam na ten temat to mnie wysmiano..mam 16 lat i jestem dziewica a takie mam po mamie rozmawialam z nia na ten yemat i ona powiedzila mi ze ona tez takie ma..ale troche mi to przeszkadza i dziwne to dla mnie bo aani sie nie masturbuje ani nie uprawialam jeszcze seksu,myslicie ze chlopcom w wieku 16-18 lat sie to podoba bo wiadomo przwdziwy mezczyzna zupelnie inaczej na to patrzy..naprawde mi ulzylo ze wiele kobiet ma ten sam problem co ja pozdrawiam:)

Gość On40
Nie róbcie z tego problemu. Każda cipka jest piękna, ale takie z długimi wargami strasznie mnie kręcą. Ja niestety mam więcej "szczęścia" do tych mniejszych...

Gość Rafal_1978
hej dziewczyny, nie ma czego sie wstydzic. Moja dziewczyna tez miala ten problem, bardzo sie wstydzila, a to naprawde w niczym nie przeszkadza, to ma swoj urok :) I jaka by nie byla moja dziewczyna, czy miala by dluzsze wargi czy krotsze, czy byla by szczuplejsza czy grubsza itd. to nie ma to dla mnie zadnego znaczenia, bo ja kocham i kazdy kochajacy facet tak mysli. :)

Gość Nianaja
Mam podobny problem (2,5 cm pomarszczonego, rozowego problemu) i już zdecydowałam, ze poddam sie zabiegowi korygującemu kiedy tylko uzbieram wystarczajaco srodkow - mimo wszystkiego tego co przeczytalam powyzej, ze to facetom nie przeszkadza itp. Alez facetowi ma nie "nie przeszkadzac, nie jest to dla niego najwazniejsze, nie zwraca na to uwagi" NIE. Jemu powinno sie podobac, byc ladne, chetnie dotykane, najpiekniejsze na swiecie i inne bajery. A nie zeby najlepszy komplement byl "nie przeszkadza mi to". Ktos prosil o zdjecia wiec znalazlam jakiejs kliniki pokazowa dokumentacje medyczna: http://www.labiadoctor.com/labiaplasty_photos.php