Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma12343

nie chce mi sie zyc!!!!!!

Polecane posty

Gość ma12343
bo chlopak ktory podoba mi sie z wygladu i z charakteru chodzi z moja przyjaciolka!tragedia

Gość ma12343
i w dodatku moja pszyajaciolka jemu o tym powiedziala i teraz razem z innym hlopakiem sie ze mnie polewaja i maja brehty

Gość ma12343
mam wrazenie ze to wszystko nie ma sensu bo takiego chlopaka nigdy nie znajde.

Gość Niiiki
A ktora z was pierwsza startowala do goscia? moze to nie gość do kitu a przyjaciólka?

Gość ma12343
nie wiem po co ktos sie ciagle podszywa

Gość ma12343
to znaczy oni tak jakos zaczeli ze soba krecic,ona mu sie bardzo podoba,chyba jest jego wprost ideałem.ale ja wlasnie wiem ze to jest zainteresowanie tylko z mojej strony

tylu jest facetow, ten facet nie jest odpowiedni dla Ciebie skoro sie z ciebie smieja i co to za przyjaciolka skoro papla przed innymi ?? daj sobie spokuj!!! znajdziesz lepszego...

Gość Niiiki
eee... skoro on nic nie okazywał zainteresowania Twoja osoba to przykro ale musisz odpuscic ... a prawdziwa przyjaciolka sie nie wysmiewa... ją tez zmień...

Gość ma1234
no dobra, ja mu pierwsza puscilam gluchego, ale on nie odpuscil, wiec sobie odpuscilam, bo tak mi poradzila przyjaciolka. Bylam zalamana,wiec ona poszla z nim pogadac, a teraz ona z nim chodzi. Dlaczego???!!!! :(

zainteresowania nie wykazaL bo poznalismy sie dopiero w poniedzialek,a on nie nalezy do typu podrywacza,nie ruca sie na kazda ladna laske

odpusc sobie i nie zawracaj sobie glowy, bo nie warto!! i to nie jest Twoja przyjaciolka, przyjaciele tak nie postepuja... a facet najwidoczniej nie jest toba zainteresowany, glowa do gory bedzie dobrze!

a ile Ty masz pewnie jestes mlodziutka... ale to nie powod zeby pisac ze nie chce ci sie zyc...

Gość misacek 1234
bo oni mowia, ze jestem glupia i nierozgarnieta, a na przerwach liza sie pod toaleta dla dziewczyn, czemu inni maja takie szczescie, a ja nie mam?

Gość misaczek 1234
bo oni mowia, ze jestem glupia i nierozgarnieta, a na przerwach liza sie pod toaleta dla dziewczyn, czemu inni maja takie szczescie, a ja nie mam?

nie rozumiem cie czemu ty im zazdroscisz??? ze sie liza a ty nie, co wtym fajnego ze robia to pod wc ?? zasatnow sie tylu jest facetow...

mam 18 lat.ale wiem ze i tak takiego chlopaka nigdzie nie znajde,i to jest w tym najgorsze.Ona nawet nie wie o tym.wiem ze to glupie ale czasem chcialabym zeby ze soba zerwali,bo ciagle go widze i smutno mi gdy widze ich razem

daj sobie spokuj... to jeszcze nie koniec swiata trzymaj sie cieplo :)

Gość frankaaa
dziewczyno, znasz go od poniedzialku i wiesz, ze jest idealem? ze jest dla ciebie? przyznaj sie sama przed soba czy przypadkiem nie zazdroscisz przyjaciolce zwiazku,szczescia, chlopaka itd

wlasnie tego wszystkiego jej zazdroszcze!duzo z nim przebywam,moze nie jest idealem,ale tak pochodzi pod moj gust,strasznie fajnie sie z nim gada i wogole.poprostu chlopak inny niz wszyscy inni.

Gość frankaaa
mam dla ciebie rade. na pewno poskutkuje walnij sie w glowe. tylko mocno, tak zeby ci klepki wrocily na swoje miejsce. o ile je masz. a jak nie pomoze, to zajmij sie nogami, bo na glowe juz za pozno.