Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Scorpionica

Akty na Gwiazdkę?

Polecane posty

Cześć... Zastanawiam się, czy nie pójść do fotografa i nie zrobić sobie łądnych zdjęć... A dokładniej mówiąc, aktów... Chciałabym zrobić prezent dla mojego chłopaka (na Gwiazdkę) i nie wiem, czy to jest dobry pomysł... Czy będzie to dla niego miły pezent? Buziaki i pozdrowienia, Magdalena. ;-)

Gość lii
jesli beda przedstawione w ciekawy nazwijmy to'' artystyczny'' sposob to czemu nie calkiem fajny i ciekawy prezent!!!Tylko czy on nie bedzie zazdrosny ze ktos robil ci te fotki??? Poszukaj lepiej fotagrafika plci zenskiej;-)

Gość no jabym chcial dostac

Gość anitka111
Boze pomysl stary jak swiat tylko troche kosztowny jak nie masz znajomosci :P

wiesz to świetny pomysł tyle że po ostatnich przeciekach od fotografów ja bym się troszkę bała robić akty w jakimś studio wolałabym znaleźć kogoś zaprzyjaźnionego z cyfrówką abo co a i pozdro pani skorpionico magdaleno związana z draconami- magdalena skorpionica smocza:) kiedy te urodzinki??

Gość malutka19
ciekawy pomysł, napewno mu się spodoba. Ale zastanów się czy aby napewno akty? może być zazdrosny (no chyba że fotografem będzie kobieta) pomyśl o zdjęciach portretowych nie tylko w studio ,ale i w terenie :) pozdrawiam

Dobry pomysł, ale... Ja zrobiłam swojemu mężczyźnie taki prezent, ale zdjęcia robiłam sama cyfrówką. Był zachwycony! Na pozowanie w studiu napewno bym się niezdecydowała. Skąd miałabym wiedzieć czy pan sobie odbitek nie zachowa. Zresztą przed obcym nie mogłabym się ani rozluźnić, ani w pełni rozebrać. Polecam cyfrówkę!

do osoby wyżej: ale dałaś Mu zwykłe zdjęcia ?? może zrobić... kalendarz ? :P fajny czy głupi pomysł ??