Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOBIETKA 34

DLACZEGO ON PO 13 LATACH CIĄGLE JESZCZE MNIE PRAGNIECODZINNIE

Polecane posty

Gość KOBIETKA 34

Jestem z mężem 13 lat i on ciągle mnie pragnie a ja już nie daje rady bo nie mam takich codziennych potrzeb

Gość zamiast narzekać to sie ciesz
że nie szuka tego u innej

Gość KOBIETKA 34
dlatego mu daje żeby nie musiał szukać.Tylko czemu facet ma taką potrzebę?

Gość olalele
bo jest normalnym facetem

Gość eee tam zboczeniec
kazdy normalny by na kurwy chodzil a ten sie ciagle czepia i czepia! jakis perwers! po 13 latach? kurwa! ale jazda!

Gość KOBIETKA 34
Nie twierdze że jest nienormalny.Z rozmów z koleżankami takie sytuacje w ich związkach sie nie zdażają.To normalne przez 3 lata ale 13?Aż sie boję pomyśleć co bedzie za 5 lat.

Gość toż przecież po
10 latach to już kazirodztwo.:-0

Gość ja bym sie pochlastal

Gość KOBIETKA 34
eee tam ...- chyba coś w sobie mam??? Pewne jest, ze jestem ciasna

Gość KOBIETKA 34
toż przecież po jakie kazirodztwo !!! chęć sexu u mężczyzny w stosunku do swojej żony ma w sobie coś tym bardziej ,że nie jest nudny - zawsze inaczej

Gość no ale po 13 latach
???? litości.:-0 przez 13 lat można wszystkie pozycje przećwiczyc setki razy.:-0 jak już ktoś wspomniał w tym wieku to na kurwy powinien chodzić, ewentualnie kochanke na boku mieć.:-P

Gość ładnie i mondrze powiedziane
:-D

Gość KOBIETKA 34
wolałabym zeby mnie w końcu zdradził pacan jeden,wtedy mogłabym pomstowac jacy ci faceci żli i wydebic od niego mnostwo hajsu na alimenty,dlaczego on nie chce zdradzić??

Gość Saymon
Ja jestem 16 lat po slubie i caly czas fascynuje mnie moja zona i pociaga seksualnie nie rozumiem co w tym dziwnego ze facet chce sie kochac z super sexi zona;) a to cos co by przecwiczylo przez 13 lat wszystko jest puste i bez fantazji erotycznej zapewne hihihi sex nigdy sie nie nudzi o ile sie pracuje nad urozmaicaniem doznan tak by nie bylo nudno

Gość hm...ja niby wiem że
powinno się to robić, ale w praktyce nie wiem o co chodzi: " o ile sie pracuje nad urozmaicaniem doznan tak by nie bylo nudno" jak to się robi? czyli co robicie?...pewnie mam słabą wyobraźnie ale ja nie wiem co można wymyślac przez tyle lat

Gość kobietka34
Saymon-zdarzyło ci sie zdradzić żonę?

Gość nanana69
ciesz sie :/

Gość My jestesmy po ślubie ...
30 lat i mój mąż ma ochote na sex o każdej porze dnia i nocy :-D PS Lepiej zeby małolaty nie wypowiadały się na temat, o którym nie maja zielonego pojęcia :-D

I tak właśnie powinno byc. 10, 20, czy 30 lat po ślubie sex powinien byc zawsze podniecający z mężem, a nie po 5 latach szukac podnit gdzie indziej. Moje drogie na tym właśnie polega miłośc.Bez względu na wiek jesteśmy dla siebie atrakcyjni , a Ty się ciesz, że pragnie Ciebie,a nie Twoich przyjaciółek. To bynajmniej znaczy, że się mu podobasz. Wiele kobiet dużo by dało za to, aby mąż chciał przynajmniej raz na tydzień.

Gość Czy 34 to Twoj wiek
Moze Ty poprostu sie swoim mezem juz znudzilas, w tym wieku to raczej ma sie ochote na sex codziennie...

Dobrze powiedziane. Trzeba było 13 lat temu pomyślec, czy to aby na pewno ten. Ty się zastanów czy aby to coś nie tak z Tobą.

Gość nadzieja34
Proszę dokladnie przeczytac co napisalam .Nie prosilam o ocene siebie!Ja sie zastanawiam czy to normalne ?A jak ktoś ma problem ze swoim facetem tak jak pewnie MYCHA 77(mam nadzieje że to nie twój wiek)hehehehehehe.......A napewno sie podobam bo jestem atrakcyjna.I nie martwie sie o to że mnie zdradzi. A tak na marginesie to zupelnie nie macie pojecia co napisać ,albo jestescie tak strasznie zazdrosne że u was tak nie ma.Wspólczuje i kończę.Proszę już nie pisać bo to jest nudne.

Gość Wiesz kto najlepiej
Ci w tym poradzi, Twoj maz, powiedz jemu ze nie masz takich samych potrzeb, moze znajdziecie wspolny grunt...pytasz czy to jest normalne? Pewnie i normalne, mozesz Twoje libido jest nickie, jego wysokie...tylko sie dogadajcie zanim bedzie za pozno dla ktoregos z Was

Moja droga .... To ty uwazasz, że jestes na pewno atrakcyjna i się podobasz. Nie takie jak ty kobiety byly zdradzane. Bardzo watpie, że masz taki staz małżeński, bo dojrzała kobieta na pewno by nie wypisywała takich andronów. Pewnie następna głupawa prowokacja. No ale niech bedzie powiem tobie tak (zapamietaj, bo w pszyszłości jak znalazł :-D) Trwałość zwiazku nie opiera się na bezkonkurencyjnej atrakcyjności żony/partnerki, ale na świadomej decyzji męża/partnera, a z decyzjami jak wiadomo w zyciu bywa różnie - mozna je zmieniać. :-D

prowokacja. cel: podniesienie samooceny. metoda: idiotyczny \"problem\", poprzez ktory autorka chce tak naprawde powiedziec \"ale ja mam zajebiscie, po 13 latach ciagle jestem atrakcyjna dla meza i nie zdradza mnie, mozecie juz zieleniec z zazdrosci\". potem oczywiscie utwierdza sie w przekonaniu, ze rzeczywiscie tak jest - \"jestescie tak strasznie zazdrosne że u was tak nie ma.Wspólczuje i kończę.Proszę już nie pisać bo to jest nudne.\", zabiera zabawki i wychodzi usatysfakcjonowana 🖐️

Gość niezaspokojona29
dziekuj Bogu, autorko topiku. Ja mam 29 lat, mój mąż 32, jeśtesmy 6 lat po ślubie, 8 lat razem i ... dupa... nie ma seksu skręca mnie i zaznaczam: nie jestem zaniedbaną babą z nadwagą...:(

Nie czytam tego wszystkiego, zobaczyłam tylko wypowiedź autorki, że DAJE MĘŻOWI, ŻEBY NIE SZUKAŁ INNEJ To ty nie sypiasz z mężem bo chcesz i lubisz, tylko ze strachu, że może cię zdradzić? :O Współczuję

Ale beznadziejny temat aż żal mi autorki widać że takiej kobiecie nigdy nie dogodzi tylko narzeka i narzeka ten facet to powinien cię rypnąć za twój paskudny charakter lecz się