Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój mąż mnie nie

mój mąż mnie nie całuje

Polecane posty

Gość mój mąż mnie nie

właśnie się nad tym zaczełam zastanawiać w tej chwili czytam jakieś archiwa z kafeterii i sobie uświadomiłam to - ciekawe dlaczego??? jesteśmy dwa lata po ślubie, seks mamy raz do dwóch razy w tygodniu - całkiem w porządku tyle że nie ma namiętnych pocałunków....

Gość mój mąż mnie nie
sama ze soba nie będę pisać poczekam aż się obudzicie.... ale cholera może ktoś z was przeżywa coś takiego - muszę tylko dodać że znam całą rodzine męża że on jest bardzo spokojny (ja szalona wściekła krowa!):-) do tego jest domatorem on gotuje, rozmawiamy ze sobą, czasem kąpiemy się razem, jest ok, ale brak mi... sama nie wiem..........

Gość własnie sie obudziłem
A to zbieg okoliczności , ja tez gotuje i nie całuje swojej zony ale to nie wynika z tego że jej nie kocham.

Gość 15 uderzeń w nerki
Może powinnaś częściej myć zęby?

Gość mój mąż mnie nie
Może i tak bo ostatnio myłam jak szłam do dentysty w wieku 8 lat , ale nie uwazam aby to był problem, jakos oldy robie i mu ptak nie smierdzi

Gość 15 uderzeń w nerki
Masz rację w sumie z myciem nie ma co przesadzać. Oszczędna kobieta potrafi nie myć się wcale - no ew za darmo latem w jeziorze. Poradź my by też nie mył zębów - jak się przyzwyczaji pewnie zacznie Cię całować.

Gość mój mąż mnie nie
dzieki na super rade tak własnie mu powiem

Gość ale numer
mój mąż też mnie nie całuje, a wcale nie śmierdzi mi z buzi zęby mam zdrowe( regularnie chodzę do dentysty) a i po każdym jedzeniu dokładnie je myję! Żołądek też mam w porządku ( czasami może być nieprzyjemny zapach) jak coś sie w nim dzieje! Więc co do cholery?

Gość ale numer
hej .... jest tam kto?