Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swatchi

Faceci???......ale na poważnie.........Jakie lubicie najbardziej pozycje??

Polecane posty

Gość swatchi

Jakie was najbardziej podneicają gdy kochacie sie z kobietą i dlaczego zapraszam

Gość w rajstopach

Gość hmmm no jasne
widać jacy meżczyźni śa włąsnie poważni,sam i sobie robicie opinie pajacy i jak tak tu o was niemówić

Gość Piotrek 23
ja kocham na jeźdźca mmm uwielbiam to :)

Gość w rajstopach
Ja na poważnie lubię jak ja i moja partnerka mamy na sobie rajstopy. Ekstra uczucie!

Gość od tyłu
na plecach gazete można położyć:)

Gość swatchi
widze e nie am tu faacta jakoegos normalnego,z którym mozna na powazne pogafdac,dlatego to forum jest tak beznadziejne a faceci jak dzieci.............:/

Gość nie jestem facetem...
ale mogę Ci powiedzieć, że mój facet uwielbia na jeźdźca. Twierdzi, że patrzenie na moją twarz go podnieca. Lubi to robić również pod prysznicem. No i , oczywiście, od tyłu, ale za szybko się podnieca. Powodzenia w eksperymentach :)

Gość swatchi
ja kocham od tyłu własnie neidwno próbowałam tak 1 raz było bosko jeju ejst bosko tak głe.boko dla mnie to najlepsza pozycja naparwde jaka moze tylko być mmmmmm mój mówi ze to go jara ta pozycja al neiwiem wkoncu,mówil etz że lubi na jeźdźca mmm

Gość naiwna 40latka
niestety nie wiem, jak to jest na bobra, kto mi podpowie? A ja najbardziej lubie na krawedzi lozka a on kleczy (na poduszce) na podlodze, mmmm

Gość swatchi
a jak to jest,,na bobra''??? faceci psiac pisac!!!! no niech sie tu znajdzie jakis normalny gość

dobra: Wychodzicie np. na schody,on z tyłu za tobą staje(jednocześnie stawiaszmu), pochylasz się dosyć dobrze, bierze cię ostro od tyłu, po jakimś czasie dochodzicie, jest bosko.Przytomniejesz patrzysz poręcz obgryziona:) Ale co tam warto było:) Powodzenia

Gość a girl
hehe, jakis instruktaz filmowy by sie przydal do tych bobrow ;) wracajac do innego watku - rzeczywiscie jesli pecherz jest pelny (nie koniecznie do konca), to wzmaga to rozkosz u kobiet gdyz ciezszy pecherz zaczyna delikatnie uciskac pewne bardzo przyjemne miejsca ;) ale po wszystkim natychmiastowy bieg do toalety chyba ze ktos preferuje pissing.

Gość a musi byc jedna ulubiona
przeciez to zalezy od konkretnych checi:) lubie od tylu, bo wtedy ja jestem calkowicie panem sytuacji, oraz mam swobode ruchow, pozatym posladki mojej Pani sa bardzo podniecajace no i mozna niezle poszalec;) ale to oczywiscie nie jest cos takiego jak "ulubiona", no moze kochamy sie tak z ma luba czesciej niz w innych pozycjach, ale to nie znaczy ze innych nie lubimy:) fajna jest odmiana na jezdzca, kiedy kobieta nie siedzi a lezy na partnerze, wtedy mozna poprostu mocno przytrzymac i dac takie tempo ze moja to poprostu wymieka:)

Gość ej ty nie jestem facetem...
gówno wiesz o facetach alebo masz chłopaka z pedalskimi zapędami jak mówisz że faceci lubią o tylu!to kobiety i pedały lubią!!! każdy dureń ci to powie!!!lecz sie i zaprowadź chłopaka do psychiatry!

Gość a musi byc jedna ulubiona
o kurde jaka posrana gowniara sie wypowiedziala:)

Gość swatchi
bez klotni tu!!!! niemówie o jednej dosłownie ale ulubionych i dlaczego,dzieki że sie wypowiedziałęs-> a musi byc jedna ulubiona

Gość na na na na na na

Gość piszcie no1

Gość ja ja ja
nieumiem sobie etgo wyobrazic jakos ja jak kochamy sie od tyłu tzn nie anal....to tak sie wydzieramz roskoszy że......:P