Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swatchi

Faceci???......ale na poważnie.........Jakie lubicie najbardziej pozycje??

Polecane posty

Gość a musi byc jedna ulubiona
no wlasnie nie wiem jak to opisac;) no kobieta lezy bokiem, nogi ugiete w kolanach, facet bierze ja kleczac, a wiec ona lezy on kleczy... hmmm ale jazda, nie umiem tego opisac lepiej:D

Gość dzikus
.o tylo :/ dochdoze w 20 sekund :):):):) daltego lubie na jezdzca wolno i bardzo przuyjemnie

Gość ja ja ja
:) ja bym chciała wiedziec jak ajszybciej dochodzicie?

Gość ja ja ja
do panów panów:)

hmm chcesz wiedziec w jakiej pozycji najszybciej dochodze? o moj boze, trudno powiedziec, nie jestem pewien, ale mysle, ze w pozycji od tylu, a juz napewno jak rownoczesnie kobieta piesci mi reka jadra:D

Gość ja ja ja
a jak lubisz miec pieszczona jaderka:>:) ja robie taki bklad( o którem sie dowiaduje za póxno) że kochamy sie an amxa tak żeby doszedł....a ja zcasem an moment zwalniam bo juz mi brak sił potm słysze odniego,,juz prawie mialem ale zwolnilas'':/ szlag :)

hmm no zdecydowanie delikatnie;) muskanie, glaskanie takie tam;) w tej pozycji sa ograniczone mozliwosci pod tym wzgledem:) hmm ciekawy problem przedstawiasz, Twoj facet ma problem z dojsciem? hmm, mnie sie to moze pare razy w zyciu zdazylo, ale to wynikalo np. ze zbyt wieloma promilami itp.

troche nie kumam:) wiesz w wiekszosci pozycji to mezczyzna jest aktywny, wiec o co biega z tym Twoim zwalnianiem, Twoja kondycja itd? mowisz o jakiejs konkretnej pozycji? na jezdzca?

Gość ja ja ja
trak miezy innymi na jeźdźca,po jakims czasie juz opadam z sił,ale potem musz esie skupić zeby neiwypasc z rytmu ruchów az do czasu jak dojdzie kurde czemu nikt sie neiwypowiada jescze

Pokuszę się o poważną odpowiedź: Pozycje umilone zasadniczo mam dwie, choc obywdie wymagają nieco ewilibrystyki, lub, jesli ktoś woli, wprawy, biglu, kondycji etc. 1-sza to na stojąco, gdy kobieta oplata nogi za moimi plecami a ja podtrzymuję Jej pupcię (można sobie pomóc, np. opierając się o ścianę). Cudowna penetracja, i niezrównane szczytowanie. Trzeba tylko uważac, bo po finale gwałtownie miękną nogi... ;-D 2-ga to wariacja - też na stojąco, tyle, ze jest to \"stojące 69\". Ach, jakżesz słodko można wypieścić jęzorkiem szparkę Ukochanej... mniam... Qrczę, rozmarzyłem się... Ale polecam najgoręcej, i życzę dużo siły! :) A67

Gość ja ja ja
o kurde na stojąco,trzba siły faktycznie,my bysmy niedali rady :)

A kto to \"ja-ja-ja\", że nie daje rady?! Choc może faktycznie, we troje to ciężko... :-D A67

Gość ja ja ja
we troje??tzn ze co? niekapuje :/

Ja + ja + ja = 3 osoby, po prostu ;) Chyba, zę chodziło o trzykrotne potwierdzenie po niemiecku/duńsku/holendersku etc. Pozdro - A67

Gość ja ja ja
piszcie cooooo

Gość agniecha-echa-echa
alias - piekny opis, az mnie chetka zebrala mhmmmm .....

Gość agniecha-echa-echa
poza tym podnieca mnie inteligentny facet mhm...

Gość Cikulinka
Mój partner lubi kilka pozycji ,a najfajniejsze jest to ,że ja też je uwielbiam. I zawsze podczas seksu mamy dylemat w jakiej pozycji konczyc,ale podam kilka najfajniejszych : na jeźdźca (bo podnieca go moje wyginające sie ciało) od tyłu ( leżąc i na pieska) no i oczywiście na łyżeczke;)

Agniecho echem zwielokrotniona - thx za miły pościk (nie mylić z malym postem, takim od małego głoda ;-) ) Cóż za zbieg okoliczności - mnie też pociagają wyłącznie kobiety powyżej pewnego IQ :) A może i ty rąbka czegokolwiek bądź uchylisz, i się zwierzysz?.. Ciku - oj, łyżeczka bywa inspirująca, zwłaszcza jak można przy okazji pomerdać delikatnie palcem perełkę Partnerki - no szał! Kłaniam - A67

...A tak przy okazji wena mię naszła, coby podzielić się zwierzeniem na temat pozycji, której NIE LUBIĘ - siedzenie przed kompem 14-stą godzinę (z małymi przerwami), a kóra właśnie mi teraz boleśnie przypomina o sobie, nad półdupkami się znęcając... Ale przynajmniej poczciwy Dziadzio Jan Sebastian umila mi czas pracowity, brzecząc w uszach - dobre i to :-) Dobrej nocki wsiem - A67.

Gość abc123
UpUpUp

69 przynajmniej wiem ,że nie tylko ja mam przyjemność- po za tym smak \"norki\" (czystej i wydepilowanej) jest cudowny

Gość julek z jakiej wsi pochodzisz
bo tylko na wsi wsrod cwokow mowi sie "poldupki" a nie POSLADKI!! ja pierdole, nawet w oborze mozna miec internet, oblesne!

Gość do julek z.....
bez sensu daj spokoj tak jej sie napisalo wiec z czym masz problem..... to chyba normalne okreslenie, nie kazdy ma mowic ,,posladki" !!!

Gość piSAC UPUPUUPU

Gość piSAC UPUPUUPU

Gość piszcieeee
jakie pieszczoty lubicie!!!!!!!!!!

ja naprawde nie zastanawiam sie nad pozycja a tylko na tym co moja partnerke podnieca a to tylko zalezy od niej czasami lubi od tylu ,czasami na jezdzca,czasami patrzy jak penis wchodzi w jej dziurke zdecydowanie nie lubi na pagony bo ja to boli

Każdą, która sprawia przyjemność mi i mej partnerce. Także tą, gdy ja stoję, a ona siedzi mi na biodrach i obejmuje moją szyję ranionami :)

Gość kozlem o sciane