Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kawusia

tapety - mężczyźni

Polecane posty

Szukam sobie ładnych tapet na pulpit i mają to byc zdjecia przystojnych facetów i tu jest problem bo w necie można znaleźc wiele tapet z kobietami a z facetami bardzo malutko. może znacie jakieś fajne strony? Ni chodzi o jakies zboczone fotki...

Hmmmmm.... tak sobie oglądałam te fotki i sie rozmarzyłam.....mmmmmmmmmm............... ;)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaa
szkoda że nie czarno-białe????? a jaki to problem w najprostszym programie usunąć kolory? no ja cie kręce :D co innego dodać kolory, ale marudzić że fotki są kolorowe??? :D :D http://www.manpaper.com/

Gość trochę
??! :D

Gość raczej bardzo
ale, może ja sie nie znam :P

Gość hmm dlaczego tak jest że ...
no rzeczywiście typowo gejowski widze że kobiety mimo że mówią często że nie to podobają sie im bardzo umieśnieni faceci{tacy typowo dbający o taką posture dla kobiet nie sielni ale dobrze wyglądający! a zwsze kobiety zaprzeczają co za zakłamanie!

mi sie nie podoba taka przesadna muskulatura wolałabym zeby to byli bardziej naturalni, zwyczajni faceci (byle bez brzuszków) no ale takich nie ma na tych zdjeciach. Naprawde niktóre troche gejowskie:P

Gość eeeeeeee tam
a mi się nie podobają te fotki... żadnej z nich nie ustawiłabym sobie na pulpicie. Wydają się wynaturzone i przesadne a poza tym wolę zwykłych przystojnych facetów a nie "pakerów".