Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojjj

najlepsza poczta- na jakim portalu??

Polecane posty

Gość ojojjj

chcę założyć poczte ale na jakimś dobrym portalu- żeby się pliki zaączały dobrze i działałą sprawnie- polećcie coś

Gość a jakie to ma znaczenie -

interia jest dość wygodna w użyciu ;) i przyjemna:) fajnie się odbiera i wysyła, i nie ma problemów z interfejsem

googlemail czy gmail na razie nie wiadomo za bardzo :)

Gość ja lubie...
WP, ale moze to juz przyzwyczajenie, rutyna :(

Gość Klikuklik
o2 - duża pojemność, to plus... Interia niestety ostatnio coś często szwankuje.... nieraz nie można się zalogować, to samo na wp...o2 mnie nie zawiodło jeszcze.

o wg mnie najlepsza jest interia- skonstruowana w czytelny sposob, dobrze widoczne załaczniki, i w ogole...:) Mimo iz ma mniejsza pojemnosc od O2 (ktore to ma 1gb) to mi nie szwankuje, tak, jak o2, gdzie zalaczniki nie chca sie zalaczac, maile nie chca sie wysylac lub przychodzic:/ ale to moja opinia:)

Gość na wp.pl
ostatnio się poprawiło - jest 3 GB (!!!) miejsca, opcja "galeria" (wyświetlić można wszystkie zdjęcia które dostałaś, nie trzeba ich szukać)...ja mam ponad 1000 maili i zajmuje mi to 5% także chyba godne polecenia. Mam też tlen i jest straszny - dużo gorsza grafika, jak skasujesz maila, to nie ma kosza, wiec kaput, nie odnajdzisz go...

do poprzednika- dzieki za info o wp:) musze sie zainteresowac, skoro jest tam tak duza pojemnosc:)

Gość chyba o2
myśle że nie ma poczty idealnej, ale najlepsze jest raczej o2. Ja np od kiedy założyłam konto na wp (jakieś 4 miesiące temu) ani razu nie udało mi się wysłać żadnego maila, bo pojawia się komunikat że mój IP niby jest na jakiejś czarnej liscie spamowej :D dobre... poza tym o2 ma fajny komunikator - tlen, wspomnianą już dużą pojemność i 3 adresy do wyboru, bez wględu na to który wybierzesz maile zawsze trafiają do tej samej skrzynki