Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pollis

znowu jestem w ciazy..............

Polecane posty

Gość Pollis

Moze mnie wysmiejecie ale ja nie chcialam miec wiecej dzieci!!! Mam 5 letnia corke, na ktora zdecydowalam sie tylko dlatego, ze maz bardzo chcial..... Kocham ja ❤️ ale wiecej dzieci nie chce.....

Gość reRF
Teraz to jzu chyba nie ma znaczenia czy chcesz czy nie... Stalo sie. Zycze Ci powodzenia i mysle, ze to 2 dziecko tez bedziesz kochala:)

Gość jak nie chciałaś
więcej dzieci to chyba trzeba było pomysleć o jakimś zabezpieczeniu? a teraz to "musztarda po obiedzie"

Gość reRF
A skad wiesz, ze nie myslala o zabezpieczeniu??? Moze nie lykala tabletek a inne zabezpieczenia za zawodne.

Gość Pollis
czuje sie jakos dziwnie... wiem, ze to dziecko jest czescia mnie... ale mimo wszystko ta niechec... czuje sie fatalnie... oczywiste jest, ze skoro nie chcialam miec dzieci to sie zabezpieczalam...

Gość no to tym
bardziej trzeba się było liczyć z kolejna ciążą

Gość reRF
Moja kolezanka tez miala taka sytuacje...a teraz kocha swoje dziecko najbardziej na swiecie.

Gość nie martw się tak bardzo
dostaniesz becikowe i dłuższy urlop macieżyński

Gość Pollis
Akurat brakiem pieniedzy to sie nie przejmuje.... Tylko to dziwne uczucie, ktore teraz we mnie siedzi.... jestem przygnebiona....

Gość Olowek
Pollis,a jakie zabezpieczenie zawiodlo,jesli moge spytac?

Gość bogusia123
bardzo dobrze cie rozumiem tez bylam w takiej sytuacji, wrecz nienawidzilam tego dziecka... minelo 10 lat... nie musze mowic, ze to najukochansczy maminsynek na swiecie i wrecz nie wierze, ze naprawde go nie chcialam... tez byl drugi i po kilku latach, glowa do gory i pozwol sobie na mysli typu: NIE CHCE BYC W CIAZY!!! NIENAWIDZE TEGO BACHORA!!! ZARAZ POJDE I SIE WYSKROBIE!!! Mnie to pomoglo:-)

Gość Pollis
Biore tabletki anty. tylko ze przez pewien czas bylam chora... lekarz przepisal mi antybiotyki i to pewnie one oslabily dzialanie tabletek....

Nie martw sie ,dziecko to błogosławieństwo,a nie ptrzekleństwo.Inni chcieli by miec dzieci a nie mogą.

Gość To minie...
Pollis .. nie martw się .. wiem jak to jest.... Wierz mi jak juz urodzisz ... szybko minie zwatpienie a pozostanie tylko radosc !!!

Gość michaella
ja tez znowu jestem w ciazy....ciesze sie ale boje sie reakcji rodziny bo mieszkam z tesciami i wlasciwie oni utrzymuja dom my sie dokładamy ale niewiele tego. Mam mieszane uczucia .....

Gość jedni chca a nie mogą
drudzy nie chcą a mają-jaki ten świat jest pokręcony

Gość mąz mógł się nie
spuszczac do środka to i tabletki by zadziałały

Gość ja to bym tak chciala
:( mam roczna coreczke, ale zawsze marzyly mi sie blizniaki:) albo chociaz dwojka, nie jestem jakas masochistka, nie marze o 10 dzieci, ale stac mnie na dwojke i wiem ze dalabym sobie rade, ale maz... dupa, nie ma czasu, nie ma pieniedzy, bo lepiej kupic sobie nowego laptopa i wcinac dwie czekolady na dzien... eh, kocham meza, ale wiem ze albo teraz albo nigdy. jak byscie probowaly naklonic faceta na drugie dziecko?? chcialabym najpozniej za pol roku zaczac starania, ale nie na sile:( co tam, wychowamy najwyzej kolejna rozpuszczona jedynaczke jak ja;(

Gość Pollis
Rozmawialam wczoraj z mezem... jest szczesliwy... Ja sie rozplakalam... a on w ogole mnie nie rozumie :( Boje sie... boje, ze nie bede potrafila pokochac tego dziecka :(

Gość Soql
To oddaj je mężowi

Polis pokochasz je napewno jak tylko je przytulisz do siebie jego maleńkie i cieplutkie ciałko. Ja tez jestem drugi raz w ciązy moja coreczka ma półtora roku i jak sie drugie urodzi będzie mieć2 latka. ieszkamy sami i trochę sie boje jak to będzie ja sama z dwójką małych dzieci bo maż cały dzień pracuje. Ale mimo tego pragne tego dziecka i kocham je z wszystkich sił.Tobie też życze z całego serca żebyś pokochała to dziecko bo to bezbronna istotka która nic tak nie potrzebuje jak madcszynej miłości a ona nie jest winna że sie pojawiła to Bóg tak chciał a On przecież wie najlepiej co jest dla nas najlepsze.

Gość Pollis
Dziekuje wszystkim za mile slowa 🌻 Juz postanowilam, ze ciazy nie usune.... poprostu musze nauczyc sie kochac to dziecko... coraz bardziej wierze, ze mi sie to uda.... maz mnie wspiera.... kocham go bardzo ❤️ Dzis mam wizyte u ginekologa.... i u psychologa.....