Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miazga

Zna ktos tytuły fajnych housowych nutek???podawajcie!!!

Polecane posty

Gość a ty tylko ot ych minimalach
:P

wielkie dzieki while!!!!Tego co napsailas w mailu mozesz byc pewna. ;-) jeszcze raz dziekuje

Gość alez prosze
;)

Gość ja nie wiem
a jakie to są te housowe nutki ? jaki typ muzyki ?

Gość to moze tak
:P Podaruj mi coś czego nie Zdobędę sama A wtedy ja szepnę Ci Możesz mnie dotknąć Może pozwolę byś ze mną budził się Może powiem Ci jakie lubię wino Może pozwole Ci zapalić świeczkę Gdy w pewną zimową noc Zgaśnie światło

Gość armand
heh nie znam ale jestem na głodzie to se zassam:p hmmm...ostatnio po płyce boba sinclara " cerrone by bob sinclar"zassałem płytke cerrone histeria... znów miękkie funkowe i dyskotekowe brzienia ale jest okiej....ostatnio zasysałem składanki typu hed khandi....sporo takiego elektronicznego samplu ale aż tak bardzo nie przypadło mi do gustu...od armanda płytka New York Odyssey wymiata.....Ian pooley też nie jeden wieczór mi urozmaica przed kompem...Miss Moneypenny's Music Mixed By Jim'Shaft' Ryan mam 1 cedek i jakoś często do niego wracam...miło się słucha...

Gość alez prosze
Dennis Ferrer Roger Sanchez to sa lagodne brzmienia jak chcesz bardziej ozywiajacyh to polecam Dj Chus i Victor Calderone z bardziej skoczych to Claudio Cocolutto i Joe T. Vannelli

Powiem tak Hed Kandi fajne niekotr z nich mi sie podbaja np : What I Say jesli chodzi o Armanda to zdecydowanie hit my my my i jest jeszcze jedna taka ktorm i w ucho wpadla wlasnei Armanda Summertime ;-) ale najbardziej to podba mi sie Cathi Ogden - Blue skies jest zreszta na kotrejs z plyt iBiza Party

Wiedzialam ze moge na Was liczyc!!!Dziekuje za wszystkie tytuły. Niech ten topic bedzie dla tyych wszystkich ktorzy lubia taki rodzaj muzyki. ;-)