Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani wąsik

Ten straszny wąsik!!!!!!

Polecane posty

Gość Pani wąsik

Dziewczyny doradźcie mi proszę!! Jestem brunetką.Wąsik miałam od zawsze,z tym że nie zwracałam na niego uwagi.Nie jest zbyt widoczny,więc było ok. Do czasu,kiedy mój facet powiedział,że mam wąsy!! I tak jakoś głupio mi się zrobiło. Zastanawiam się jak je usunąc. Próbowałam sama woskiem-ale wyszło strasznie-a pensetą jeszcze gorzej( krosty...) Może więc wosk u kosmetyczki?? Jak myślicie?? pozdrawiam

Gość mikisiap
ja regularnie usuwam woskiem u kosmetyczki - trochę boli, ale do wytrzymania. polecam

Gość spokkko
a ja zdecydowałam się na laser i nie żałuję. Koszty dość duże, ale efekt trwały, moim zdaniem warto

Gość zosiasamosia
ja chodzę do kosmetyczki uwuwać woskiem, mam ten sam problem :)

Gość również obrośnieta
proponuje wosk, jesli nie potrafisz sama idz do kosmetyczki ja osobiscie nie mam wąsika ale mam na szyi troche włosów wiec usuwam je woskiem, czasem sama czasem chodze do kosmetyczki. co do laseru to duzy koszt a słyszałam ze różne efekty!!! a co do twojego faceta- wyczucie to on ma nie ma co !!!! a on jest idealny???? powiedz mu jesli Ci to nie przeszkadza ze taki twój urok a jak mu ne pasuje to niech kupi sobie goła lalke a nie takie teksty wali papa pozdrawiam

Gość spokkko
Laser daje efekty jeżeli nadmierne owłasienie nie jest efektem zaburzeń hormonalnych. W przypadku takich zaburzeń trzeba je najpierw wyleczyć, a potem usuwać włoski - tak twierdzi mój dermatolog. Jeżeli nie ma się pewności, warto zrobić badania hormonów zanim wyda się kasę.

Gość spokkko
a jak często trzeba powtarzać depilację woskiem? czy włoski nie odrastają mocniejsze?

Gość spokkko
a jak często trzeba powtarzać depilację woskiem? czy włoski nie odrastają mocniejsze?

ja wolałam nie depilować tylko sobie rozjaśniłam. Już depilowałam na linie brzucha i żałuje bo jest coraz gorzej a tak to rozjaśnie i jest spokój :) POzdrawiam

Gość jestem również brunetką
wąsik podono niezauwazalny dla mnie był kompleksem....wyrywałam penceta tak troszeczke...zeby nie całkowicie... przez okolo 2-3 lata. teraz juz 4 raz byłam u kosmetyczki usuwac woskiem POLECAM!!! a jeszcze mam takie pytanie ile kosztuje zrobienie badan hormonalnych? wiem ze to pewnie zalezy ale srednio takich podstawowych.

Gość soczewka22
ryyyyfka ale jak rozjasniasz?? czym??

Gość a ile kosztuje u kosmetyczki
wosk?

Gość pani wąsik
woskowaniw wąsów-ok.15,20 zł

Gość a co ile trzeba powtarzać tą
wizytę u kosmetyczki ??

do soczewka 22 Są specjalne preparaty do rozjaśniania. Zapytaj w drogerii jakiejś najlepiej w DOUGLASIE alboe Sephorze. Jak mieszkasz z dala od dużego miasta zawsze możesz zamówić przez neta . POZDR

Moje problemy z wąsikiem zaczęły się, odkąd zaczęłam brać sterydy, bo chciałam trochę zwiększyć masę :/ teraz przypominam faceta, myślicie, że mam szansę na kariere jako drag-queen?

Gość SSylwia
Ja tez usuwam wąsik u kosmetyczki, ale niestety mam przebarwienia. Chciałabym sie zdecydować na laser ale nie wiem czy po nim tez nie bede miała przebarwień. Wiecie coś na ten temat?

ile dni sie trzyma zaczerwienienie po depilacji woskiem? kazdym mozna? moze polecacie jakies?

Gość lillla
ja mialam laser na robiony na nogach. i nie mam zadnych przebarwien. po jednym zabiegu pozbylam sie 80% wlosow, a te co zostaly sa jasniutkie i cieniutkie.

Gość ciekawa...
czesc dziewczyny!! ile kosztuje zabieg laserowy??zeby sie pozbyc wasika...i co zrobic jak wyskakuja krosty po wosku??

Gość /////
ja usuwam wąsik depiltorem lub pensetą i jest ok . :) Próbowałam też rozjaśniać wodą utelnioną ale marne efekty, tylko skóra mi sie rozjaśniła więc osoby o ciemnej karnacji lepiej niech tego nie próbują .

koszt wasika zalezy skad jestes i jaki to salon, ja znalazlam taki gdzie wask kosztuje 8zl. Ja robie depilacje cieplym woskiem (taki sam jak u kosmetyczki), mozna tez zrobic zimnym, lepsze to niz penstea bo za jednym razem usuwa wsyztskie wlosy.

koszt wasika zalezy skad jestes i jaki to salon, ja znalazlam taki gdzie wask kosztuje 8zl. Ja robie depilacje cieplym woskiem (taki sam jak u kosmetyczki), mozna tez zrobic zimnym, lepsze to niz penstea bo za jednym razem usuwa wsyztskie wlosy.

Gość lillla
tam gdzie ja bylam kosztuje 200 zl. ale sa gabinety gdzie jest nieco tanszy (ok150)