Margherite 90 Napisano wczoraj o 12:46 Test test i miga dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano wczoraj o 12:47 Proszę nie kasować. Raz mig a raz spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano wczoraj o 12:48 Muszę do tego dojść, może całą historię wyczyścić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1352 Napisano wczoraj o 12:50 Wszystko w porządku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano 22 godziny temu 4 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Wszystko w porządku? Jeszcze nie wiem.Zobaczymy jak na laptopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 52 Napisano 21 godzin temu 5 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Wszystko w porządku? Spać idziesz? ja jakieś filmidło obejrzę jeszcze. 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano 18 godzin temu Rym cym miałeś rację, chodzi jednak o przeglądarkę.Jestem na innej i nic mi nie miga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano 18 godzin temu Byłam na chrome dev Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano 4 godziny temu Temat do testowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 108 Napisano 4 godziny temu Test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 108 Napisano 4 godziny temu Nic nie miga koleżanko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano 4 godziny temu Mi na tej chrome miga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Koralgor napisał: Nic nie miga koleżanko A Ty kto jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano 4 godziny temu Ciekawe czy wkleja yt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano 4 godziny temu Wklejanie też utrudnione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach