Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jessica..22

Cienie pod oczami i w wewnetrznych kacikach oczu

Polecane posty

Gość jessica..22

Mam takie szaro-zielonae cienie pod oczami i w wewnetrznych kacikach oczu kolo nosa ktore otaczaja wewnetrzna czesc oka.dziewczyny znacie przyczyne?

Gość ja tez tak mam
:(

Gość czerń i biel
gdzieś o tym czytałam napewno ma to związek z chorobą pewnych narządów wewnętrznych :( zaraz to sprawdze i dokladnie WAm napisze

Gość czerń i biel
worki pod oczami to jeden z zewnętrznych objawów zanieczyszczonych nerek! Jeśli pod oczami pojawiają się worki, to świadczy to o nadmiarze płynów i złogów tłuszczu w nerkach. Jeśli przy dotyku worek jest miękki, to świadczy o dużych ilościach spożywanych płynów. Jeśli worek jest twardy, jest to spowodowane nadmiarem spożywania żółtego sera, tłustych produktów mlecznych, słodyczy,tłustego mięsa i tłuszczu zwierzęcego.Jeśli powieki są zaczerwienione jest to oznaką tworzenia się kamieni.

Gość worki
pod oczami to nie to samo co cienie, ciemnobrazowe cienie mogą być objawami choroby wątroby, a może po prostu taka Twoja uroda? i w zasadzie nic na to nie poradzisz, możesz tylko maskować :(

Gość PogW35
A jak zamaskować sienie pod oczami i w kącikach oczu, żeby nie wyglądać sztucznie? Pomóżcie ! Proszę!