Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natka pietruszkiD

czy Wasz chłopak marudzi jak mowie ze ma sie ogolic???

Polecane posty

Gość natka pietruszkiD

no wiec moj kochany Michalcio:P goli sie dopiero po 4...5 dniach;( a ja bym chciala ze by to robil juz po 3....:D no golil sie hii ....no a jak Twoj chlopak czy ma jakies problemy z tymm?? piecze ...boli?? ;):D

Gość natka pietruszkiD
heh ale dalam temat niech mnie drzwi:D no wiece o co loto nie;):D:D:D heee

Gość ale chodzi Ci o golenie
się na nogach czy w miejscach intymnych?

Gość asiuniuczek
tak, nasz chłopak marudzi jak mówisz mu ze ma sie golić

Gość fafafa
no ba, ale goli sie zawsze jak ma sie ze mna spotkac, co wypada srednio co 3-4 dni i jakos sobie radzi, gorzej jak widzimy sie czesciej, wtedy to ja troche marudze.....

Gość natka pietruszkiD
hehe no wlasnie zapomnialam dodac heee bo ktos sobie cos poymysli:P no na TWARZY oczywiscie:D:D

Gość natka pietruszkiD
hi asiuniuczek dowcipna:P:P:P :D:D

Gość majaa
mnie sie tam podoba taki 3-dniowy zarost;)

Gość aganvhvu
moj strasznie marudzi za mu sie nie chce ze bedzie pieklo i wogole maruda kochana z niego :)

O matko, a ile ja sie nasłucham, jak mówie mojemu Kochanie,że pora sie ogolić.Zawsze wtedy skontroluje swój zarost ręką, po czym stwierdza :\" Nie no Basiulu weź przestań, przecież goliłem sie 3 dni temu\". I zaczyna narzekać,że mu krostki jeszcze nie zeszły,że go bedzie bolało jak sie bedzie musiał teraz ogolić, musi poczekać aż zejdą itd. A przeważnie jak mu mówie,żeby sie ogolił, to już nie ma tych krostek. Jak przyjezdża do mnie i widze,że jest już troche zarośnięty i wiem,że musze go uświadomić o konieczności ogolenia sie, to nastawiam sie zawsze na ciężką rozowe:D A widujemy sie codziennie,więc problem tym większy.

no coz moj sie goli codzennie. A jak czasem sie nie ogoli to potem mowi z nutka pokory w glosie :\"nieogolilem si e dzisiaj...;p\"

Gość Soql
Teraz jest modne jak się nie jest do końca ogolony. Zobacz sobie "Na dobre i na złe" Ja się gole w sobotę wieczorem

Gość piq
Mój mąż nie lubi się golić,ale robi to codziennie zaznaczając,że robi to wyłącznie dla mnie.Ja nie toleruję żadnego zarostu.

NASZ chłopak nie marudzi jak MÓWISZ że ma się ogolić. Podobno wtórny analfabetyzm opanowuje społeczeństwo...hii

Gość Soql
A mi żadna kobieta nie będzie mówić kiedy i co mam robić W domu rządzi facet

Gość ja nie marudze
wiem ze nie lubi sie golic czesciej wiec niech sobie ma....troche podraznia skore jak- za bardzo to wtedy mowie ale bardziej w zartach. moze gdybym zaraz po tym miala jesc cos kwasnego to by bylo gorzej.....pewnie bym miala usta jak pilka do futbolu amerykanskiego :D ale normalnie to sa troche czerwone... i tyle