Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niach

dzialac czy czekac?

Polecane posty

Gość niach

wiem ze wpadlam mu w oko usmiecha sie looka wiec zrobilam 1szy krok zagadalam ucieszyl sie nawet nie kryl ze ma kobiete ale dla mnie traci glowe i olal ja na jeden wieczor dla mnie.. nastepnym razem przywital sie usmiechnal i caly wieczor czulam ze sa z kolega moja publicznoiscia a potem sie upil i tyle z tego wyszlo:| co zrobic by nastepnym razem bylo kolorowo bez znieczulacza-odwagowego%%?:]

Gość niach
Głowizne i kopyta gotować z włoszczyzna do miękkości, nasteonie odcedzic wywar, wybrać mieso z głowiany oraz z kopyt, warzywa pokroić i wkładać do miseczek wraz z kawałkami miesa wszystko razem zalać wywarem i pozostawic do zastygnięcia podaać z octem i chlebem

Gość niach
prosze nie parodiowac serio pytam:]

Gość niach
Móżdżek namocz w 1 I wody z octem i solą. Zagotuj, potem wyjmij, osącz i ostudź. Obierz z błon i pokrój na piastry lub w dużą kostkę. Cebulę drobno pokrój i podduś na maśle. Do cebuli dołóż móżdżek, całość smaż przez kilka minut. Następnie wbij jaja, móżdżek dopraw do smaku solą i pieprzem. Wymieszaj i smaż, aż jaja się zetną. Posyp zieloną pietruszką. Podawaj z grzankami

Gość niach
a jak nie zmadrzeje? zostane stara panna:P

Gość cipka z budyniem
Móżdżek namocz w 1 I wody z octem i solą. Zagotuj, potem wyjmij, osącz i ostudź. Obierz z błon i pokrój na piastry lub w dużą kostkę. Cebulę drobno pokrój i podduś na maśle. Do cebuli dołóż móżdżek, całość smaż przez kilka minut. Następnie wbij jaja, móżdżek dopraw do smaku solą i pieprzem. Wymieszaj i smaż, aż jaja się zetną. Posyp zieloną pietruszką. Podawaj z grzankami

Gość niach
to dziecinne ale ja chce TEGO TERAZ I TU. ;) na to tez masz jakies wytlumaczenmie tusiaczku?:]

nawet nie wiesz jak cie rozumiem :) ale powolutku przyzwyczajam sie do tego, ze nie moge chciec czegos (kogos) bez wzgledu na wszystko, bo to jest bez sensu. Wady i tak sie zauwazy predzej czy później;)

Gość niach
wady juz zauwazylam i kocham jeszcze bardziej bo nie ludze sie ze sa niesikajace idealy:P

Gość niach
nie pier... akurat wierze wiesz chociaz o czym pisalam?:P

Gość niach
noo i wiecznie cie kochajacy calujacy przytulajacy.. zeby nie chrapal, nie dlubal w nosie.. i MUSI prac swoje skarpetki i obowiazkowo kapac sie conajmniej co wieczor:)

Gość do niach
no i żeby jeszcze umiał czytać bo ja nie umiem :P

Gość niach
tak naprawde wystarczylo by mi zeby BYL nie musialabym na zadnych forach przesiadywac;P

Gość niach
a ja wiem ze bedzie. i moj i twoj tez bedzie twoj. wybredna..ojjj tak znam ten bol..

Gość niach
znaczy moj bedzie moj a twoj twoim jasna rzecz:)

Gość niach
Kolekcjonuję zdjęcia Mieczysława Fogga w celu umieszczenia ich sobie pomiędzy palcami u nóg, co spowoduje u mnie wstrząsającą ekstazę :classic_cool:

obyś miała racje :) ale wiem ze bedzi mi trudno, bo zwracam uwage na głupie szczegóły, choc uz mniej niz kiedys. W kazdym razie zycze Ci powodzenia w szukaniu tgo twojego:D

Gość niach
no ja wlasnie znalazlam tylko musimy sie dotrzec i ta kobiete swoja delikatnie w odstawke musi jakos zgrabnie przeznaczyc:) zabawne wiem ale na potrzebe sytuacji rownie zabawnej: jak widzisz ze po pijaku dlubie w nosie to darujesz czy zapomnij!? koledzy mi mowia ze to detal w ic srodowisku nosowka to norma:P

no z tym dłubaniem w nosie to nie wiem... troche bym mnie to obrzydzało ale skoro u nich to norma ;) myśle, że można wybaczyć :D a nie przeszkadza ci to, ze on ma dziewczyne??

Gość niach
przeszkadza.. ale to dluga historia w sumie.. chcesz posluchac?:]

Gość niach
nim tu dotrzesz opowiem ci.. poznalam go latem. nie poznalam to zle slowo. spotkalam go latem. zauroczony mna od pierwszego spojrzenia-czulam to. narcystycznie ale obiektywnie bylo tak. kiedys po wykladzie napisal na karteczce "spotkajmy sie" ja zignorowalam to. dluuugo sie nie widzielismy. przez te 3 miesiace zdazyl spotkac JĄ. to taka rekompensata po koszu ode mnie. teraz jak to zwykle przewrotnie z babami bywa mnie sie jego zachcialo. a tu sytuacja taka jak w moim tytulowym poscie. wiec wiesz. male zlo. mysle ze dla mnie jest gotow ja zostawic. ba nawet wiem to ostatnio celowo chodzi wszedzie bez niej. tylko stawiajac sie w jej sytuacji.. nie chce zeby ktokolwiek przez mnie cierpial ale wiem rownoczesnie ze on to ta polowka jablka nie potrafie juz bez niego normalnie funkcjonowac.. teraz rozumiesz tym wiekszy bol?:|