Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykłyy

Są tu normalne kobiety?

Polecane posty

Gość puk puk...
100% natury :) a czemu jeszcze nie śpisz? na pomidorową z makaronem czekasz ?:) ja już owieczki liczyłam, ale na nic to się zdało!

Gość puk puk...
porażka co...- kolorowych :)

No czekam na pomidorową albo raczej na kogoś kto mi ugotuje tą zupkę :) No właśnie co do naturalności to powiem Ci że najfajniej kobieta wygląda z rana ( i nie tylko) po przebudzeniu :)

Gość puk puk...
no to musisz się jutro wprosic na obiad z pomidorową, ewentualnie mogę dac instrukcje do przyrządzenia :) ja osobiście wolę się nie pokazywać nieznajomym z rana bo by mogło to wywołać uboczne skutki- burza wlosow na glowie, oczy jeszcze zaspane i plączacy sie język :)

Gość puk puk...
spoko maroko :classic_cool: ja się narazie nigdzie nie wybieram, także chętnie Ci potowarzyszę

No to co :) eee mi się właśnie to podoba :P A o pomidorowej nawet mi nie mów...to jest moje marzenie nr 1 na chwilę obecną :)

Gość puk puk...
Jesli pomidorowa to wolę z ryżem, ale generalnie wolę barszcz czerwony albo ukraiński, tyle że tego drugiego to robić nie potrafię :) a swoją drogą to nie wiedziałam, że tak łatwo można uszczęsliwić faceta- zupą pomidorową :)

:) To Ty nie wiesz że facet jest jak kot-pojawia się jak postawisz jedzenie na stole :) :P;)

Gość puk puk...
hehehe :D no tak, znam z doświadczenia, tyle że tym pojawiającym się "kotem" jest mój brachu:( SZUKAM SYMPATYCZNEGO FACETA- UMIEM UGOTOWAC POMIDOROWĄ I NIE TYLKO :p

Gość i znika kiedy widzi inną kotkę
szczególnie na wiosne !!! ;)

Gość puk puk...
do wiosny jeszcze daleko, a zima w samotności? przydałby się jakiś grzejniczek :) kici kici :) hehe

To ja jestem chętny :) ja mogę sprzątać i wychowywać dzieci ;) E tam zależy jaki :P niektóre kocury wierniejsze niż psy osiedlowe :P

Gość puk puk...
dzieci wychowywać ? tego w umowie nie było :) ja własnych nie posiadam i narazie mi nie spieszno, u kolegi inaczej się to przedstawia?:P a te sprzątanie- brzmi zachęcająco :D

Gość i znika kiedy widzi inną kotkę
normalnie sierściuch, mruczuś, piecuś ! iIjeszcze lubisz żeby Cię drapać za uszkiem ;)

Gość puk puk...
czyli ja Ci gotuję i mruczę do ucha, a Ty sprzątasz i kochasz mnie bezgranicznie... podpisujesz się pod tym? :classic_cool:

Ale sprzątanie musi być zgodne z wymogami UE pare godzin w miesiącu i ani minuty dłużej :P Jak tak to moge podpisać a co tam ! :) A mruczenie i burczenie nałogowo! No i czasem żeby było co do miski włożyć !!! No to warunki juz ustalone :)

Gość puk puk...
tylko wiesz, żeby później nie było że zupa zasłona! ale starać się będę :P wchodzę w to :D

Gość puk puk...
to jeśli juz zalegalizowaliśmy nasz "związek" to może powiesz mi cos o sobie, co lubisz, co robisz na codzień, musze znać Twoje gusta :D

Na codzien to jestem studiujacym filigranowym kotem ;) Lubie góry i łąki a co za tym idzie myszy polne, ogolnie obcowanie z przyroda sprawia ze włos się jeży :)

Gość Przepraszam że spytam
Mogę dołączyć do rozmowy ? Nie chcę przeszkadzać, ale to chyba jedyny żyjący o tej godzinie topik.