Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykłyy

Są tu normalne kobiety?

Polecane posty

Gość bardziej normalna od normalnej
a nieee jednak nie odejszła, bo widzisz tacy są faceci zwykle, nigdy nie wiedzą czego chcą!!!

Gość dobrze sa tu normalne kobiety
i co w związku z tym ???

Gość bardziej normalna od normalnej
spać złociutki, do żonsi a nie na forum przesiadywać!!!! nóżki szanowne grzać....po północy już, zwykle tak bywa z wami!!! podniecać się zachciało :classic_cool:

Gość nie wiadomo jaka.....
dlaczego nie jestes przy zonie? nie przytulasz swej zony do siebie? rozmawiasz na forum, szukasz tutaj normalnosci......

Prawda jest taka że jeszcze nie mam żony wczoraj bawiliśmy się ze znajomymi po całotygodniowych zajęciach i 2 kołach :( i dziś już nie było ochoty na wyjście...Więc chciałem posiedzieć sobie tutaj ale zniechęcić się można ...

Gość zwykłyy hop hop
nie uciekaj, zostań, wytłumacz sie !

A z czego tu się tłumaczyć? Odrobine wyrozumiałości ludzie.Jestem samotny i po prostu szukam kogoś gdzie się tylko da... Popatrzcie na siebie skoro siedzice tu o tej porze to też coś jest nie tak ? Podyskutować można w dzień

Gość co ty
??? My ogólnie na Kafe to miłe kobitki jesteśmy !!!

Gość nie odgryzaj się
Samotnośc to destrukcyjne uczucie. Ludziom trudno jest się przyznac że są sami. Wolą widzieć w kimś obiekt żartów :) Nie smuć się !

No tak może po prostu nie ta pora?Najmłodsi i podszywacze poszli spać i zostali sami pod trzydzieche

Gość porażka co ...
siedze sama w domku w nocy o pólnocy przed kompem , pije winko i klikam bzdury !

Gość porażka co ...
czy to jest NORMALNE ! NIE !!! ;)

Gość porażka co ...
cotes du ventoux 2003 Nie znam się na winch z byd dobrze, ale średnie. Było mi źle wiec...

Gość porażka co ...
już nawet literki myle hehe.. Chyba powinnam iść spać :)

Ale deszcz przestał padać przynajmniej u mnie :) Ale wiesz jest jeszcze coś takiego że na drugi dzień z rana zawsze jest lepiej nie ? ja się przynajmniej łudze..

Gość porażka co ...
na drugi dzień bede miała kaca jak ... Dopiero na trzeci może zobacze jakieś pozytywne strony ... Jakiś plus - u mnie też już nie pada (nawet nie zuważyłam że padał deszcz hehe...)

Ja zawsze jak chcę się \"pozbierac\" to sprzątam :) wszystko na błysk to serio powoduje że jest mi lepiej bo zaczynam po raz kolejny tak jakby \"od nowa\"..ogarniam się i znów wstaje z kolan :)

Gość porażka co...
o nie, ja zaszyje sie pod kołderką i mam nadzieje że problemy znikną jak za sprawą magicznej wróżki Sprzątanie w moim życiu odłoże na poniedziałek ! Podobno jaki poniedziałek taki cały tydzień :)

Hmmm może to dobry pomysł :) zobaczymy jaka będzie pogoda.Jak będzie lało to wezmę przykład z Ciebie chyba i nigdzie się nie ruszę :)

Gość porażka co...
Jasne! Napewn masz coś lepszego w planach na sobotni wieczór (i noc oczywiście) !!!

Eee chyba nie jakoś nie mam ochoty :) A ty co będziesz robiła w weekend ?? oprócz spania ?:)

Gość porażka co...
Mam nadzieje ze nic. Potrzebuje odpoczynku. ale, znając życie to napewno przygotowało mi jakąś " nie miła niespodziankę" Prawdopodobnie znajomi mnie nawiedzą w sobote. W niedziele zaś czeka mnie tradycyjna impreza rodzinna. Obiadek z okazji rocznicy ślubu moich rodziców :)

Eee to nie jest tak źle :) Chętnie bym sie wprosił na obiad :) zjadłbym takiego dobrego rosołu !!!!!

Gość porażka co...
będzie zupka pomidorowa !!! (tyle wiem na dzisjaj) Sama muszę ją ugotować oczywiście.

O kurde nie mów że umiesz gotować ;):)? Ewenement ;) Pomidorowa oczywiście też niczego sobie, eh ile ja bym oddał zeby mi ktoś gotował albo chociaż nauczył gotować!!!