Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykłyy

Są tu normalne kobiety?

Polecane posty

Gość kotka na blaszanym dachu
no proszę wrócił kocur marnotrawny.... :)

troszkę ??? ;) Futerko na grzbiecie zmierzwione i zmatowiałe, spuchnięte łapki... Koszmarek...

...i do tego jeszcze głodny i wychudzony ! Co ja mam z toba zrobic kocurku ???

Samochód mnie mało nie przejechał , dzieciaki rzucały we mnie kamieniami oj nabiegałem się dziś. Rzeczywiście futro jeszcze bardziej wyleniałe i nastroszone ucho oklapnięte łapki zmarznięte a w brzuchu burczy :) Powiem Ci że biedny jest los chudego pchlarza wraca sam do swojej piwnicy i nie czeka na niego miska mleka ;)

Gość kociaczkowa
mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyy zimno dzisaij łapki mi zmarzły

Naprawdę kocurku dobrze Ci radze - przeprowadz sie na wieś ! Życie w mieście to chyba nie dla Ciebie. Pomyśl... Łaciate mleko rano i wieczorem, myszki, ciepły kominek...i o czywiście kocice :) Taki kot ja z miasta będzie miał powodzenie...na 100%

Rzeczywiście dzisjaj jest zimno, cimno i ...chyba deszczyk za oknem zaczyna padać :( brrrrrrr

Ależ ja mieszkam na wsi :) dlatego taki ze mnie włóczęga .Ale teraz jestem zmuszony siedzieć w mieście :P.Chyba pora pomruczeć i oddać się w objęcia Morfeusza :), ogonek mi już opadł sierść zjeżyła i robię się taki senny mrry ;)

Gość kotka ma blaszanym dachu
mrrrrrrrrrr Dobranoc sierściuchu - włóczykiju Kocich snów Ci życze. Pomrucz mi jeszcze cichutko na dobranoc - proszę miau...miau...

Gość puk puk...
a gdzie się mój Mruczyś szwęda?:P

Gość puk puk...
MruczUś :)

Gość puk puk...
pogoda taka brzydka, może by tak małe mruczenie i drapanko za uszkiem?:)

Szczerze powiedziawszy już mam dość czochrania :) Chętnie bym się odwdzięczył i położył komuś w nogach ( i nie tylko) w ciepłym łóżeczku i poburczał brrr

Gość puk puk...
możesz odwdzięczyć się mi, tylko za co? chyba że dałoby się tak bez zadnego odwdzięczania :) ale miałam nosa!złapałam Cię w ostatniech chwili :P ale ja tu wpadłam na niedługi momencik, brachu mnie wygania :(

No a ja muszę do potoku wskoczyć bo się włóczyłem i trochę zapchliłem wczoraj :( Ale chętnie bym wskoczył pod czyjąś kołderke i pomruczał razem :)

Gość PetitAnge
hmm ja coprawda za kotami nie przepadam ale żadnego na pastwę losu bym nie zostawiła....Jednak hmm nie to mnie zaciekawiło; uwagę moją zwrócił temat? Mnie sie wydaje że zwykłych kobiet jest mnóstwo tylko wy ciągle wymagacie żebyśmy były niezwykłe,przebojowe z odpowiednią prezencją(żeby przed kumpami mieć co pokazać) i w rezultacie te zwyczajne chowają sie w kącie przekonane że są do niczego...

Gość puk puk...
no mój drogi, jeśli chcesz pod moją kołderkę wskoczyć to musisz pcheł się pozbyć :P co dziś na obiad gotujemy?

Gość puk puk...
PetitAnge- święte słowa! podzielam w 100%

A dla mnie normalną kobietą jest ta która umie smacznie gotować :P WIęcej mi do kociego szczęścia nie potrzeba ;) no może żeby jeszcze wesoła byłą bo nie lubię mruków no i generalnie żeby miała dobre ❤️ tylko gdzie taką znaleźć ?? :D

Gość puk puk...
a tak właściwie to skąd Ty jesteś hę ? :) Na obiad dziś będzie mało ambitny, ale za to smaczny schaboszczak :)

Gość puk puk...
no przecież tutaj jestem :D musze uciekać, bądź grzeczny kocurku :) do przeczytania!