Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje serce

Opętanie

Polecane posty

Gość WIĘCEJ PROSZĘ!!!!...
No to tego nie było,nic nie widać,ale słychać,a to kroki na strychu(cisza nocna),a mam łóżko pod sufitem ,mogłam pokazać skąd dokąd,a to po dziedzicu,który wyszedł na polowanie,a wrócił sam pies

Znaczy dom po dziedzicu,a sławny nie był,a kilka osób z rodziny nic nie wiedząc słyszało

Gość ale ciemnogród
:O

Znaczy dom po dziedzicu,a sławny nie był,a kilka osób z rodziny nic nie wiedząc słyszało

Jakie ataki? Non stop czułam cuchnący oddech przy mojej twarzy. Dzieciaki były atakowane praktycznie każdej nocy, jakieś przedmioty leciały w ich kierunku. Córka uskarżała się na przyduszanie przez "coś", poświadczone siniakami - dowody w postaci zdjęć.

Ty wierz naukowcom, a ja wierzę w to co widziałam i odczuwałam przez ponad rok.

Gość ale ciemnogród
no pewnie, po co korzystac z mozgu, skoro mozna wierzyc w bzdury i jeszcze propagowac zabobon...Przynajmniej nie przekonuj innych ,ze twoje urojenia to prawda :O

Gość ale ciemnogród
i jeszcze udzielasz swoja paranoje dzieciom, poddatnym na manipulacje i sugestie :/

Ależ nikogo nie przekonuje :) Ja mam schizofrenię, moja rodzina psychoza, a księża i reszta ludzi, to po prostu debile :)

A Ty słonko jesteś podatny/a na środki masowego przekazu i za bardzo ufasz "naukowcom" :)

Gość WIĘCEJ PROSZĘ!!.
ja ci wierzę,inni nie muszą,jak wyglądały te egzorcyzmy?nie słuchaj niedowiarków

Gość JA I JUŻ
Ewa 33 - choroba psychiczna, to choroba psychiczna, nie myl z opetaniem, bo widocznie nie miałas z nim nic do czynienia...i nie zycze ci tego, ostatnio w mojej miejscowosci w kobiete wszedł zły duch i wierz mi z choroba psychiczna nie ma to wiele wspolnego...no bo jaka choroba zmienia głos człowieka , daje mozliwosc mowienia obcymi jezykami , wykreca rece i głowe , a podczas modlitwy do sw. Michała zmusza czlowieka aby pełzac jak waz...? To była starsza kobieta a siłe miała taka ze odrzuciła 5 silnych chłopów..

Gość WIĘCEJ PROSZĘ!!.
jeśli coś jest to lepiej coś na ten temat wiedzieć

Gość gość
"A Ty słonko jesteś podatny/a na środki masowego przekazu i za bardzo ufasz "naukowcom" " Jeśli naukowcy nie są w stanie czegoś wyjaśnić (i to się faktycznie dzieje, a nie w wyobraźni), to tym bardziej nie pomoże egzorcysta. Na faktyczne zjawiska nadprzyrodzone nie pomoże żaden egzorcysta.