Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoladek

Doradzcie cos na dlugotrwaly bol żołądka

Polecane posty

Gość zoladek

Od jakiegos czasu boli mnie zoladek ok. 2 miesiace.Bylam u lekarza,mam porobic badanie,ktore sa platne i narazie nie mam kasy. Moze mi cos poradzicie.Zreszta co to moze byc??/Moze wrzody?Jak one sie objawiaja?? Nie zauwazylam zeby bolalo mnie konkretnie po jakkims jedzeniu.,bo ostatnio staram sie nie jesc ciezkich potraw Moze ktos mial podobny problem...

Gość anaisska1
na ból żołądka pomógł mi Ranigast Max, tabletki w aptece kupisz bez recepty, kosztuja ok. 6 zł

Gość krain
Żadnych ranigastów ani innych świnstw - tylko maskują objawy. Badanie jest konieczne natychmiast!!!

Gość NIN
może masz nerwicę?

Gość zrób test na
Helicobacter pylorii

Gość niebieskookaa22
doraźnie Ranigast max lub Raphacholin ;]

Gość martusia111
Ja bralam Omar lub Polprazol 2x1 pozniej po tyg. dawke zmiejszylam n 1x1, bole przeszly - leczylam sie jakies 3 miesiace. Leki sa na recepte, bardzo mi pomogly do tego stopnia, ze juz pol roku zoladek mnie nic a nic nie boli. Niestety po kuracji antybiotykowej na zapalenie gardla nabawilam sie bakterii w jelitach i teraz to one sa moim problemem. Juz wolalam ten zoladek. Jak zycie potrafi byc przewrotne...

Gość mala83.
ludzie!!przeciez przyczyn tego bolu moze byz z 1000! to, ze ktos ma HP nie znaczy ze zalozyciel topicu go ma..to ze Wam pomogl Ranigast nie znaczy ze zalozycielowi topicu tez pomoze!! leczenie przez internet?? nie edac lekarzem?? nie zbadajac brzucha?? bez wywiadu?? POWODZENIA!! trzeba zrobic to co lekarz kazal, tak szybko jak bedzie to dla Ciebie finansowo mozliwe, a nie sluchac tych rad na forum ad samoleczmicwta lekami bez recepty. litosci. pozniej widac tego efekty

mnie tez boli żoładek czestów z 3 przyczyn... od dluzszego czasu jem tabletki anty, z nerowo i nie moge jesc nabiału. jak wypije troche mleka to wtedy jest najgorzej

mnie tez boli żoładek czestów z 3 przyczyn... od dluzszego czasu jem tabletki anty, z nerowo i nie moge jesc nabiału. jak wypije troche mleka to wtedy jest najgorzej

Gość
mięta pomaga,mnie czasami też boli na tle nerwowym,chyba...

Gość fbdfbdfb
heh jesli boli czesto to koniecznie do lekarza !! i gastroskopia a potem myslec nad innymi powodami