Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ontario

Moja babcia nosi stringi

Polecane posty

Gość ontario

:( Jak mam jej wytłumaczyć, że w wieku 60 lat, to już nie tenteges?

Gość śmigotka
chyba teenagers??

Gość a czy babcia komentuje
twoja bielizne? Niech nosi co chce, a ty nie musisz tego ogladac skoro ci sie nie podobaja...

Gość babcia ontario
podglądałeś?! :O Ty świnio, to moja sprawa, jak będe chciała nosić stringi to będę nosić, ja Ci nie wypominam Twoich różowych koronkowych, obcisłych bokserek z misiami! :o

Gość a po co masz jej tłumaczyc
przecież nikt Ci nie kaze oglądać babci w stringach :D kobieta jak każda inna, jak lubi to niech nosi! lepsze to niż namioty XXL :)

Gość ontario
no nie podglądałem...samo tak wyszło, że wychodziła z łazienki...tyłek ma całkiem niezły, ale ten wiek, to przecież wiadomo, że nie tenteges!

Gość ontario
Całkiem możliwe, wiesz, ostatnio jest dziwnie podekscytowana, kiedy zadzwoni telefon, leci do niego pierwsza choćby w tym czasie wyrabiała nawet ciasto. :(

Gość babcia ontario
jasne, że poznałam :D heheheheh, wiem, że mam niezłą dupę :D no bo jak sie chodziło na aerobik w młodości :D to teraz sie wygląda na stare lata :p bo za moich czasów to nie było tak jak teraz :p

Gość babcia ontario
hehehehe dawniej, to człowiek jedne ino majtki miał, a teraz to taki wybór w sklepach, człowiek nie wie na co ma sie zdecydować, not wszystko bierze, nawet te jadalne stringi

Gość ontario
...ale czy to w tym wieku...tenteges?

Gość babcia ontario
a coby nie? masz coś?

Gość Marysia 27
no i dobrze by bylo jakby sie okazalo że kogoś sobie znalazla. Niech kobieta ma coś z zycia , zwlaszcza na stare lata trzeba se poużywać!! ;)

Gość a w jakim wieku ta babcia
skoro tak cie to dziwi? Jak mialam 5 lat, to moja 20 letnia ciocia wydawala mi sie stara baba :-)

Lepsza taka babcia, niżby miala latać po ulicy tocząc pianę z pyska i nawracać każdego na siłę grzmiąc słowami ojca dyktatora. W jakim wieku by nie była to ma prawo się spotykać z kim jej się podoba. No, o ile w domu juz jakiś własny osobisty dziadek nie siedzi... :p

Gość ontario
He? Babcia w domu dziadka nie ma. To dziwne, że jesteście za tym, żeby babcia chodziła w stringach, a do tego jeszcze latała zakochana po domu...Ech, co za zycie, nie ma człowiek komu się pożalić. :(

To uważasz że tylko mlodzi mają prawo się zakochać??? Smutne... :( Spróbuj się postawić w jej sytuacji, jakbys się czula zostając sama na stare lata. Ja bym na Twoim miejscu raczej się cieszyla że babcia sobie kogoś znalazla i że jest szczęśliwa.

Gość też babcia
Kochanieńki, stringi trzeba nosić pod spodnie,albo obcisłą lub lekko przezroczystą spódnicę.Tak jest wygodniej i estetyczniej. bo się majtasy nie odbijają.Jak byłyśmy młode to stringów nie było.Były za to moherowe berety.Dzisiaj nosi się albo stringi albo moherowe berety. Jedno i drugie chyba się wykluczają.

Gość ontario
Babcia i sex! Nie, to chyba nie tenteges :(

Gość Mniej niż pełnoletnia
Babcia chodzi w stringach to moze dla odmiany zacznij chodzic w reformach. Moze podchwyci.

Gość ontario
To nie wypali, ona jest nowoczesną babcią :) Myślałam o bokserkach dla niej, ale po przemyśleniu, sądzę, że byłyby na nią za luźne. :(

Gość gość
co oznacza "tenteges"?

Gość Paulinka29
teras sobie mysle o mojej babci... ostatnio nosi bikini na plarzy, to domyslam sie rze stringi tesz. Ciekawe czy to by byl odpowiedni prezent ja pojade jom odwiedzic? Wiecie co, moja babcia jest z******ta tak jak reszte kobiet w mojej rodzinie, nowoczesne i strigowe niech bylko tego sznureczka w d***e nie zglbuion.

Gość gość
Moja babcia ma 57 lat i chodzi wylacznie w stringach......ale moja babcia wazy 50kg i jest to kobieta bardzo atrakcyjna. Dziadek a babci maz ma 66 lat zadbany i wyglada mlodziej. Ba. Gra na perkusji, gitarze, akordeonie i jrst wspanialy. Babcia to wizytowka rodziny. W stringach widzi ja dziadek . A tu jakas idiotka napisala ze nie powinny starsze kobiety nosic stringow. Owszem jak maja wsiowa urode i schaby po bokach. Teraz inne czasy.