Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Jak sprawic bo on poczul się zazdrosny?Albo jak sprawdzić czy on jest zazdrosny?

Polecane posty

mam do was takie malutkie pytanko, prosbę...mianowicie j.w. chcialabym się dowiedziec jak wy ( o ile to robilyscie oczywiscie) przekonywalyscie się o zazdrości partnera..jak sprawdzic czy on widzi jakies zagrozenie z innnej strony..nie to ze chce go czyms straszyc czy szantazowac...ale chcialabym zobaczyc czy takie uczucie nie jest mu przypadkiem obce ;) jak to jest u was? zapraszam ;)

Gość ale rozumiesz chyba
że jak facet jest zazdrosny to jeszcze nie oznacza, że cię kocha ...

och Boże.... zjedzcie mnie proszę, zlinczujcie...powiedzcie ze zdradza, zamiast kochac nienawidzi itd...tu zadając pytanie musisz oczekiwac ze będą ci odpowiadac w taki sposob..czyli : po co ci to wiedziec i tak cie nie kocha, zdradza, odejdzie itd... a mnie w tym temacie interesują tylko pytania zawarte w tytule i proszę o konkretne odpowiedzi...to czy mnie ktos kocha czy nie pozostawmy w kwestii mojej i tego kogoś..ok? ;)

przepraszam moze trochę się unioslam ;) 🌼 tak rozumiem, ze facet czasami nawet jesli jest cholernie zazdrosny to daleko mu nieraz do milosci...tak bylo chyba w przypadku mojego bylego :O ale bylo, minęlo...

Gość no widzisz....
miałaś zazdrosnego byłego i teraz oczekujesz oznak zazdrości od nowego, ale prawda jest taka że zazdrość nie jest potrzebna w związku i raczej go nieszczy niż buduje powinno Ci bardziej zależeć na tym by on MIAł do Ciebie zaufanie niż raczej go nie miał. A zazdrość jest oznaką braku zaufania

Gość marceli szpak
ale o co ci chodzi kobieto ? chcesz sprawdzić, czy twój facet jest ZDOLNY do zazdrości, czy może JEST zazdrosny ?

Gość polo
a po co ci to? a jak sie okaze ze nie jest zazdrosny? zalozysz nowy temat? rece opadaja!!!!!!!!

to czy jest o Ciebie zazdrosny \"wyjdzie w praniu\" :)

Gość Sugerujesz że w
sprawach sercowych masz doświadczenie, a zadajesz głupawe, dziecinne pytanie :-D Robi

Gość slonce
sa faceci ktorzy nie okazuja zazdrosci nie chca by laska wiedziala ze jest o nia zazdrosny.Ciezkoich wyczuc :-)