Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Klaudiusz też bardzo dobrze zna angielski, bo to łatwy język Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 738 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kocham3lcië napisał: Wy gorsze rzeczy tutaj piszecie i pisaliście Jakie? Życząc komuś, żeby zdechnął i dołączył do ojca? Czy ja twojego ojca obrażałam? Masz schizofrenie w oczach, zrób coś z tym, nim będzie jeszcze bardziej źle. A teraz won stąd, bo nikt cię tu nie lubi blokerze i hejterze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Ja na Krejzi nie naskocze albo na Klaudiusza, bo znowu znikną na dłużej, a ja będę tęsknił i płakał jak za Klaudia Katiuszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Nie mam schizofrenii Np pisalas że robię lody za kurtkę i że jestem prostytuutka Więc to wy wypieerdalajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu A co masz do schizofreników ty wstretna salowa SZMAATO Nawet schizofrenicy lepiej umieją angielski niż wy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 738 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kocham3lcië napisał: Nie mam schizofrenii Np pisalas że robię lody za kurtkę i że jestem prostytuutka Więc to wy wypieerdalajcie Przecież robisz. Żegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocham3lcië napisał: A co masz do schizofreników ty wstretna salowa SZMAATO Nawet schizofrenicy lepiej umieją angielski niż wy xD krejzi tez pisala ze masz schizofrenie, dlatego nalezy sie ciebie brac z przymruzeniem oka wszystko co piszesz czyli namawiala wszystkich zeby nikt cie nie traktowal tu powaznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 1 Napisano 3 godziny temu BEKA XD ZA TAKIE FILOZOFICZNE DYSPUTY KOCHAM TO FORUM HE HE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Nie robię I nigdzie stąd nie idę ty możesz iść salowa Przeproście mnie za te chamskie teksty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Mam schizofrenię czy nie mam, co to za różnica? I tak to wy jesteście koorwy a nie ja Zdychajcie na raka hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 1 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Przecież robisz. Żegnam A TY ŁYSA MU ZAZDROŚCISZ BO JESTEŚ STARA I BRZYDKA I JUZ NIE MA ŁATWEJ KASY HE HE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Łysa utrzymuje alfons Mogliby z Leżakiem w końcu iść do tej roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 738 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, miss kelifornia napisał: A TY ŁYSA MU ZAZDROŚCISZ BO JESTEŚ STARA I BRZYDKA I JUZ NIE MA ŁATWEJ KASY HE HE Pracuje i dostałam podwyżkę. Wyłącz caps locka, wytrzyj usta i cmoknij mnie w pupę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, miss kelifornia napisał: A TY ŁYSA MU ZAZDROŚCISZ BO JESTEŚ STARA I BRZYDKA I JUZ NIE MA ŁATWEJ KASY HE HE ciekawe jak filipek gale opieeerdala hehe, chyba jako facet lepiej to zrobi niz laska bo lepiej sie zna co dobre ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Nigdy nie opieerdalalem nikomu galy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kocham3lcië napisał: Łysa utrzymuje alfons Mogliby z Leżakiem w końcu iść do tej roboty za ile mi gale opieerdolisz ? przyjade po swietach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Nigdzie nie pracujesz, jesteś takim samym bezrobotnym pasożytem jak leżak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama Filipa 0 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Niestety potwierdzam, Filip nigdy się do nauki nie rwal jprdl jaki wstyd po 10 latach w Anglii umieć zapytać jedynie blow job for a cigarette, sir o ... umieram w środku, nie wiem w kogo on się w dał Kalisz przeprasza za tego cwela Edytowano 3 godziny temu przez mama Filipa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Nie swiadcze takich usług, ale zapytaj swojej matki albo łysej salowej Magdy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocham3lcië napisał: Nigdy nie opieerdalalem nikomu galy moge byc pierwszy ? za ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Filip bardzo dobrze zna angielski haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Nie jestem prostytutka jak wasze matki więc nie pytaj, bo ci nie odpowiem xD Szczam na twoje śmieszne polskie złoty polski biedaku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 1 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Kocham3lcië napisał: Nie jestem prostytutka jak wasze matki więc nie pytaj, bo ci nie odpowiem xD Szczam na twoje śmieszne polskie złoty polski biedaku xD A W FUNTACH ILE BYŚ WZIOŁ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Nic bym nie wziął Gdybym chciał pieniądze to poszedłbym do pracy xD Za to w ryj wam mogę wszystkim wyjeebac za darmo i wybic zęby xD Edytowano 3 godziny temu przez Kocham3lcië Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Ja mam pieniądze i nie potrzebuję waszych śmiesznych ochłapów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach