Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacquelineeee

Co na Prezent

Polecane posty

Gość jacquelineeee

hejka mam do was prośbe gdyż niewiem co mam kupić rodzicom ,siostrze i babci na prezent gwiazdkowy co byscie proponowały ?? np babci co byscie kupiły albo mamie czy tacie ?? podajcie wasze propozycje :P czekam papapapa

Gość niedzielny po-podszywacz
kiedys bedziesz musiałą zacząc sama myśleć i co wtedy? :o

zalerzy ile SIOSTRA ma lat. Jeśli jest dzieckiem jeszcze to jakąś zabawke,pluszaka,gre.Jak wyrosła zabawek to płyte,jakiś śmieszny kubek,branzoletka,kolczyki,szalik + jakieś rękawiczki ale najbardziej radziłabym wypad do sklepu ze śmiesznymi rzeczami tam napewno coś wybierzesz. MAMA-zaerzy jaki styl ma proponuje - ksiązka,hustka,szal,modne rękawiczki,branzoletke TATA- jak pali to zabawną zap[alniczke,rękawiczki,ksiązke,moze płyte BABCIA- etui na okulary jeśłi je nosi,rękawiczki,portfel. z kosmetyków bym zrezygnowała gdyż to jest obiechany preznet

Gość wsza
mamie kup ładne perfumki (tudzież wode toaletową), albo balsam do ciała albo kosmetyk który bardzo lubi tacie mozesz kupić fajny długopis, breloczek do kluczyków od samochodu (jak nie ma jeszcze ladnego), koszulę, piżamkę, gogle (jak jezdzi na nartach), ramkę ze zdjeciem Waszej rodziny, zeby miał co w pracy postawić babci to tradycyjnie można kupić jakieś zdrowe lekarstwo typu buerlecitin (czy jakos tak) albo ciepłe papcie lu wełniane skarpety albo ciepły koc siostrze to już nie powinnaś mieć problemu, jakąś bluzkę, modny pasek do spodni, albo jakikolwiek kosmetyk do makijażu :) Mam nadzieje, ze jakos pomogłam

Gość jacquelineeee
hej ! siostra ma 18 lat :P a moze co wy kupujecie swoim rodzinom?? zaproponujcie cos ciekawego :D mam raczej nie maluje sie :] i tu problem niewiem co jej moge kupic ksiazkami sie nie interesuje zupełnie nie mam pomysłu :( czekam na wasze propozycje

Gość jacquelineeee
hejj nikt nic nie kupuje na preenty gwiazdkowe??:(:(

mamie może jakiś nautralny zestawik kosmetyków np. krem do rąk + żel pod prysznic albo płyn do kąpieli :) a może elegancki notatnik tai zeby zapisywac adresy i telefony - moja mama czesto gubi bo ma pozapisywane na osobych kartkach:o i potem ciezko znalexc, sama mysleo takim prezencie dla niej :) Tata - hmm, może jakiś elegancki długopis? Siostra - podpytaj:)

Gość jacquelineeee
hej ludzie no prosze pomozcie !! :)

Gość odświerzam

Gość niestandardowo lepiej
ja nie lubię oklepanych prezentów w stylu kosmetyki, gatki skarpetki...nie ma w nich duszy, nie sa osobiste, taki prezent to można koleżance kupić. ja tacie zrobię kalendarz z rodzinnymi zdjęciami (albo kupie na allegro jak mi się nie uda zrobić takiego cuda :-D ) - wiem, że mu się spodoba bo jest sentymentalny, dużo godzin spędza w pracy i często korzysta z kalendarza, więc postawi sobie na biurku i bedzie super!!! mamie dam w prezencie zrobione ręcznie mydełko z otrębami, platkami kwiatów i mlekiem (mam przepis - wychodzą super) siostrze chyba też kalendarz ale ścienny też z fotkami, ale jej dzieciątek. do tego dla każdego dołącze słodki upominek zrobiony przeze mnie.

Gość niestandardowo lepiej
przepis na mydełko ma z tej strony: http://dom.gazeta.pl/czterykaty/5,57582,2246406.html?x=0 w sumie to można tam dodać co się zechce, kombinacji tyle, na ile wyobraźni satrcza.

Gość odświerzam
heheh podajcie jeszce cos co monza by zrobic lub kupic jako prezencik :P

Gość może niekoniecznie
jako prezent ale na pewno miły gest.. bo przecież praktycznie każdy przed świętami wysyła kartki do rodziny i znajomych więc można im wysłać kartkę ze swoim zdjęciem zaaranżowanym świątecznie bądź ze zdjęciem dzieci, ukochanego psa, samochodu czy co tam kto ma.....

Gość upupupupupupupupuppupupupuup

Serdedcznie zapraszam na moje aukcje :) oferuję kopie perfum :) najładniejsze i najtrwalsze :) a dla babci ortopas czy ortodysk :) chetnie wysle katalog z perfumami na e-mail :)

Gość a co na prezent dla chłopaka

Gość gumową lalke

Gość jacquelineeee
ja przewaznie kupuje perfumy dla każdego ale w tym roku chciała bym to zmienic co kupić babci,mamie,tacie, siostrze(18 lat)?? pomózcie mi :)

Gość babci kalosze
babci lub mamie kup herbate z herbat świata i takim cukrem na patyczku - bardzo ładnie to wygląda jest tanie, do tego mozna ładną filiżanke dobrać. jesli są smakoszkami kawy to kawe w pożegnaniu z afryką. siostrze to może jakis kosmetyk lub seksowny bajerek (w końcu rodzice nie kupia zajebistych stringów a siostra może przecież). no a tacie...hm jakiś alkohol kup.

Gość odświezam

Gość ludzie tyle dali
Tobie pomysłów a Tobie ciągle mało????

Gość odświerzam

Gość dziewczyna nr 1
a co na prezent dla chłopaka?

Gość odswierzammmmm

Gość roksann4

Na wassermannie są np fajne głośniki czy słuchawki. Moim zdaniem to super prezent!