Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jesien

jesienna depresja

Polecane posty

Gość nie jesien

czy was tez dopadla jesienna depresja. boze ja najchetniej bym to przespalal:( oczywiscie w ramionach jakiegos milusiego chlopca:P

Gość jiu
tylko spac:(

Jesiennym depresjom mówimy stanowcze NIE !!! Proszę nie marudzić tylko cieszyć się z tego co nam natura dała. :)

jesienna depresja, to bzdura z tym z czym ja sie borykam od 6 lat, z depresja po utracie dziecka. Wejdz na forum \"depresja po smierci dziecka\" , może sa tacy co przeżywaja taka prawie \"nieuleczalną \" depresje

każdy ma jakies problemy Ishin,. Dla jednych jest to bólm po stracie bliskiego, dla innych nieuleczalna choroba, a dla jeszcze innych - depresja jesienna. Ja sie tylko pocieszam, że żyję i że do wiosny \"tylko\" 4 m-ce

kiedy zaczyna sie jesien, zima, kazdy chce miec kogos z kim moglby w mily sposob spedzac dlugie wieczory... to normalne ale nie nazywajmy tego depresja... niektorzy ludzie maja naprawde duze problemy i powody do depresji, a czesc z Was rozpacza bez powodu... ludzie wyjdzcie do innych, do kina, na im preze, na kregle, gdziekolwiek... korzystajcie z zycia to nie bedzie zadnych depresjii i przy okazji traficie gdzies na swoja druga polowke, przy ktorej nie bedziecie juz odczuwac jesienno-zimowych \"depresji\" :) ps ja uwielbiam zime - padajacy snieg, jezdzenie na sankach i lepienie balwana czy rzucanie sie sniezkami;) i juz dawno nie ejstem dzieckiem, ale potrafie cieszyc sie drobiazgami, dlatego jestem szczesliwa;)