Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfjatek

CZERWONA HERBATA-KTORA NAJLEPSZA???? OPINIE

Polecane posty

Gość kfjatek

C ZY KTORAS Z WAS MOZE STRACILAM TROCHE NA WADZE PIJAC CZERWONA HERBATE????? JAKA TO BYLA? I JAKA JEST NAJLEPSZA?

Gość pu erh z vitaxa lub z bioactiv
z tym ze nie pilam jej aby schudnac tylko poprostu lubie tego typu napoje, ale przy okzaji spadlam troche z wagi :) i nie bylo mi smutno ;)

czerwona herbata NIE działa przeczyszczająco. ja piłam z Bio-Active.

Gość Onion
Próbowałam wielu, ale najlepsza jest czerwona herbata firmy Panaceum, niearomatyzowana, w formie takich zaprasowanych kostek.

najlepsza jest PU EHR chyba z bioactive ale nie jestem pewna :D ja pilam bo mi smakowala ale jak po 3 miesiacach schudlam 5 kilo to przestalam ją pić :( no ale musialam bo ważylam 49 kg przy 167 cm wzrostu wiec nie wygladalam zbyt dobrze ale w sumie to nie wiem czemu od niej tak schudlam bo przeczyszczala mnie tylko przez 2 pierwsze dni a potem juz nie :P

Gość a ile...
pilas tej herbaty dziennie, ze az 5 kg schudlam...tez bym tak chciala :(

Gość PU ERH w kostkach
przez trzy m-c zlecialo mi 5 kg. bez cwiczen.Pilam 5 filizanek dziennie po posilkach.

a ile ---> a wiesz ze nawet nie pamietam ile ja tego pilam :D ale sadze ze nie wiecej niz 2 szklanki dziennie :D ale to jest chyba indywidulana sprawa bo moja mama pila wiecej a nie schudla tyle co ja :)

Gość a czy ta_
herbata dobrze smakuje ? :) no bo az 5 filizanek zalecacie pic...och 5 kg schudnac to moje marzenie no i bez szalenstwa cwiczeniowego

ta herbatka jest bardzo smaczna ja ją slodzilam 2 lyzeczki bo nie nawidze gorzkiej herbaty i byla miodzio :) gorzką pila moja mama ale syf straszny :D

Gość pytanie do osób które
schudły pijąc czerwoną herbatę: Czy w czasie picia czerwonej herbaty piłyście też inne napoje(kawę,czarną herbatę,soki owocowe,herbatki ziołowe itp.),czy czerwona herbata była jedynym napojem który spożywałyście?Bo podobno w czasie diety odchudzjącej przy zastosowaniu czerownej herbaty nie mozna pic nic innego tylko właśnie ta herbate i wodę...Podobno tylko wtedy czerwona herbatka dziala..Jak jest naprawdę,czy piłyście tylko tą herbatke czy inne napoje także? Z góry dzięki za odp:-)Pozdraiwam:-)

ja pilam ta czerwona herbatke nie dlatego ze mialam jakas diete tylko po prostu mi smakowala :D a oproz niej pilam normalna, kawusie z mleczkiem, mleczko, soki i wszystko co sie do picia nadaje :D a mimo to schudlam 5 kg i musialam przestac ja pic bo i tak jestem za chuda i moj facet mowi ze nie ma sie do czego przytulic :O :D ale to jest chyba kwestia indywidualna czyli wszystko zalezy od tego jaki masz organizm i jak on sie zachowa ale nie stracisz wiele jak kupisz sobie taka herbatke (ok 8 zl kosztowala a teraz nie wiem ile) i bedziesz pila kilka razy dziennie nic zlego sie na pewno nie stanie a mozesz przy okazji stracic kilka kilogramow :D

Gość kfjatek
pytanie do was ale tylko wam ubylo na wadze czy widac bylo po was ze schudlyscie?????????? bo jezeli nna wadze to jest to tylk oodwodnienie a ni utrata kg

tak Herbata Pu-erh tylko w sklepie z herbatą mozna kupować. Nie pijcie tej herbaty ze sklepu bo to trucizna... Ta herbata nie może kosztować 5zł bo to szajs Pu-erh conajmniej 15 zł musi kosztowac. Polecam Panaceum z Apteki!!! tylko bo podróbki są szkodliwe dla zdrowia. Ale i tak nie piję bo jak piłam to miałam brzuch jak balon i pierdziałam siarczyscie jakbym sie siana nazarła

Gość nie zgadzam się z tym że
czerwona herbat kupowana w zwykłych sklepach po 5 zł jest złej jakości i nie jest skuteczna.Jest skuteczna!Ja dwa lata temu pijąc tą herbatkę fajnie schudłam!Nie każdego stac na herabtke za 20 zł!!!!!!!!!!!!!

Gość poza tym u mnie właśnie
po regularnym piciu czerwonej herbaty wzdęcia ustapiły i wcale po niej nie pierdziałam:-P

A ja uważam, że najlepsza jest cherbatka z senesem. Po zaparzeniu jej jest czerwona ale nie wiem co to znaczy czerwona herbata. Ja tą kupuję w skleie LIDL za 3zeta i schudlam jakies 3kg w ciągu kilkunastu dni. Też musiałam ją przestać pić bo zaczynalam wygladac jak anorektyczka. Polecam!

Gość do Kurtki
czy po tej herbatce miałaśbiegunkę?Bo ja kiedys wypiłm herbatkę z senesem(chyba to była "Figura")i miałam po niej rozwolnienie:-o

Gość m_m
czy macie wzdęty brzuch po czerwonej herbatce? (oczywiscie mówie o tej oryginalnej z apteki) bo ja tak :(

pozatym laski ta herbatka tylko wtedy działa jak macie złą przemiane materii, bo ja jak piłam przez 1,5 roku to ani kg mi nie ubyło i przestałm ją pić

Gość ja mam złą przemnianę materii
poza tym chciałabym zrzucić kilka kg więc będę piłą tą czerwona herbatkę.Na niektórych ona działą i chudnie sie po niej,oczywiście ważna jest też dieta i ruch a taka herbatka moze być niełżym wspomagaczem odchudzania;)Poza tym herbatka jest zdrowa!

Gość kfjatek
a lepsza jest lisciasta czy w torebkach??? wogole co to za roznica????????????

Gość żadna
w torebkach szybciej i łatwiej i wygodniej się zaparza,nie trzeba babrać się z żadnymi luisciami,po protu wrzucasz torebkę do kubka lub filiżanki,zalewsz gorącą wodę,parzysz 4-5 minut,wyciagasz torebke i gotowe!:-) Ja piję czerwoną herbate w torbakach z Bio-acitive i jestem z niej bardzo zadowolona:-)

Gość kfjatek
no wlasnie wie mze jest wygodniejsza ale moze lisciasta jest w zwiazku z tym lepsza??????????????????????

Gość ja piłam i lisciastą i w
torebkach.Wg mnie kazda z nich jest taka sama,działanie po nich było takie samo(czyli chudnięcie,oprócz tej herbatki oczywiście dietka i ćiwczenia)

Gość joankozn
piłam różne, ale bezkonkurencyjna jest puehr prasowana w kostkach firmy Panaceum. Oczywiście chodzi mi o walory smakowe, bo na wagę nie wpływała mi żadna, a bardzo bym chciała. Chodzi mi raczej o cenę. Zawsze kupuję ją w tej samej aptece ( znanej z niskich cen), zawsze 125g tj. 38 kostek, a cena jest raz 8,...zł raz 12,00 zł. O co tu chodzi? pani magister mówi że to zależy od dostawy Dostawa dostawą ale to jest 50% ceny.

Gość wiecznieodchudzająca
najbardziej mnie martwi że im bardziej ktoś najeżdżania na herbaty sklepowe i wychwala te z apteki to jest to ktoś z seri ludzi "wchodze na forum i reklamuje jakis produkt bo za to mi płacą" :/

Moje ulubione herbatki czerwone - to znaczy, w kolorze czerwonym - Hibiskus - mniamka, rowniez na zimno, super ! Dzika roza, susz - super, polecam ! Rooibos, mocna, afrykanska, rowniez nadaje sie do plukania wlosow !

mmi narazie ubylo 5 cm...ale na wadze nic nie stracilam ( bo dalej zre jak swinia;/) ale spala tluszczyk:) to odbrze:)