Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfjatek

CZERWONA HERBATA-KTORA NAJLEPSZA???? OPINIE

Polecane posty

Gość gość
Ta z bio Active jest świetna i warto dodać, że jest również złotym środkiem na kaca, ponieważ wypłukuje toksyny z organizmu

a ja najbardziej lubi te z serii Roibos, szczególnie z goździkiami :)

Gość Psaulii
Na półkach nie ma bardzo dużo czerwonej herbaty, więc znalezienie naprawdę dobrej jest trudniejsze niż np. w przypadku zielonej czy czarnej. Najlepsza jaką do tej pory piłam jest z Teekanne - Pu-Erh Lemon. Jeśli ktoś gustuje w czerwonej herbacie to polecam spróbować

Gość siejka121
basilur w swojej ofercie ma mnóstwo herbat więc na pewno i czerwona odchudzająca się znajdzie a przy tym i fajną puszkę będziesz mieć :)

Gość WeronikaSara
Próbowałam wielu i jedynie ta z teekanne jest spoko wg mnie. Piję ją już dłuższy czas i smak oraz aromat mnie przekonują. Cenowo też jest w porządku. Nie ma jakiejś dużej różnicy w porównaniu z innymi. Wiadomo, każdy ma inny gust, ale myślę, że ta - http://www.teekanne.pl/shop/world-special-teas/356-rooibos-vanilla-5901086000968 - przypadnie do gustu większości z Was.

Gość gość
Najlepsza jaką do tej pory to ta z Teekanne :) Polecam !

Gość gość
A ja nie przepadam za zwykłą czerwoną herbatą, ponieważ bądźmy szczerzy jej smak jest okropny. Czy możecie mi powiedzieć, gdzie można kupić jakąś smakową to może uda mi się przełamać?